icon

Je taktika s meškaním odpovedí prijateľná?

12. feb 2024

Spoznala som chlapca ktorý mi časom povedal že na začiatku mi schválne malo odpisoval, že dal mi aj videné dva dni a až potom odpísal aj to málo. Že zato lebo to bola taktika aby ma zbalil :D dospelý chlap podotýkam. Není to psycho trochu ? Som myslela že len deti také robia ...

Strana
z2
huxy
13. feb 2024

@marseillefan to nie je o Tom, že bojuje príliš. To je podľa mňa celkové vyžarovanie toho človeka,kde patrí: sympatie, vlastnosti, hodnoty, charizma...
Ak ti na niekom niečo nesedí, tak samozrejme môže bojovať, aj tak záujem mať nebudeš.

nyusika
13. feb 2024

neodpisuje sa preto, ze rnema zxaujem...ale kedze mu ine nevylo, si mu uz dobra aj ty.

sissy27
13. feb 2024

Bud ho chces alebo nechces, naco tie omacky okolo?

daniela823
13. feb 2024

Podľa mňa jediné čo asi tak, že ti toto nemusel prezrádzať 😃 ale však ak je v pohode a páči sa ti tak by som toto ani nejako neriešila, vsak ja ked som sa blizsie spoznala s teraz uz priatelom tak tiez sme si kadejake veci poprezradzali časom 😃

demodun
13. feb 2024

@marseillefan vieš píšeš, že to bolo pred 20 rokmi a tam je ten problém. Žena inak rozmýšľa a reaguje v 20-tke a inak keď má 30-40.
Pred 20 rokmi by to možno zabralo. Teraz keby to urobil raz by som si povedala dobre možno veľa práce ale potom by už nemal šancu. Proste by som to brala tak, že som len ďalšia v poradí, ... 😉

jana_eyre_2
13. feb 2024

Ja som tiež z inej planéty, lebo keby mne chlap moc neodpisoval, tak by sme sa už nikdy nevideli.. totiž asi som staromódna ale teda nikdy by som nemala záujem o chlapa čo sa tvári že nemá záujem.. síce ma volajú Mirka, ale nie som vtirka 😄 takze ak niekto na mňa takú taktiku aj skúšal, nemohla mu vyjsť a ja sa to už nedozviem 🤪..

Ja síce neznášam ak chlap okato dáva záujem a je ho až príliš, ale zase aby sa tváril že záujem nemá, no to mi príde dosť divné balenie.. myslím že šťastie majú tí, čo pochopili zlatú strednú cestu.. takže áno, mne by to rozhodne prišlo dosť divné..

hope87
13. feb 2024

No tak to bola pekne trapna taktika 😀. Ak to vobec taktika bola...😕. Ale psycho by som to zase nenazyvala. Niektori chlapi su nevyzreti, aj ked maju 35. Teraz uz asi nezistis, preco to takto spravil ale ty predsa musis vediet a vidiet ako sa pri nom citis a ci ti je s nim dobre...
Ako dlho ste spolu, resp. ako dlho sa stretavate? Ked si napisala, ze po case sa ti priznal? Ale z akeho dovodu ti to vobec vesal na nos? Padla na to tema?

nyusika
13. feb 2024

@hope87 presne...naco jej takuto sprostost vesal na nos ?
u mna by strasne klesol, manipulcia a vztahove hry su u mne nepriechodne

pralinka25
13. feb 2024

No ono takychto rad a taktik je plny net. Na mna to vecne niekde vyskoci nechapem preco lebo fakt nie som cielov askupina.
Vsade tieto debiloviny radia a chlapi sa toho asi chytaju.
Za mna cele zle. Na mna toto neplatilo ani ked som mala 16.
Na chlapskom fore (raz tu niekto daval link tak som zo zvedavosti nakukla) som bola prekvapena kolko muzov riesi taketo odporucania navody a rady. Boli tam aj knihy alebo podcasty. To ako kedysi zeny led si kupovali casopisy.
Keby mi neodpisoval na zaciatku tak u mna ziadne pokracovanie nie je. Ale ja som si zas mohla vyberat takze nenapisal jeden napisal druhy ktory dostal sancu aby som ho spoznala. Nehram hry ani som ich nikdy nehrala.

derdia
13. feb 2024

@marseillefan tak to je pekna sprostost. Toto mozno na dake cudacky plati, ale zrela zena by sa takto trapne dotahovat nenechala.
Ved toje absulutne detske.

derdia
13. feb 2024

Ono je to aj tak, neodpisuje, lebo ta ma na haku....ale ked sa mu zena "pcha" tak si spocita dva plus tri a zisti, ze sice ta nechce ale zatial na sex mu postacis.... Asi tak. A ked casom stretne lepsiu, krajsiu, hodnotnejsiu, tu si mozno aj zobere😁😁😁
Vdakabohu, ze som uz vydata, lebo toto tiesit s kadejakymi blaznami nevyzretymi, no koniec.

domi2425
13. feb 2024

@derdia suhlasim😬keby mi nejaky muz nevenuje pozornost a cas tak sa uz odo mna odpisania nedocka a nie ze ma to taha k nemu este viacej, ani by som sa s nim nebavila uz.. toto podla mna plati na nejake zufalky co bud nemaju moc na vyber alebo ego neznesie pocit odmietania

sheila121
Odpoveď bola odstránená
marseillefan
13. feb 2024

@domi2425 to je irónia... že od teba si odpísanie chlap musí zaslúžiť.. ale tebe musí vypisovať nezištne... čo keby si mu napísala prvá? a zaslúžila si si odpísanie od chlapa ty? Si krásny príklad toho, že vy ženy vlastne robíte to isté, čo muži... 🙂

domi2425
13. feb 2024

@marseillefan ja muza mam a aktivni sme boli na zaciatku komunikacie obaja, lebo aj muz aj zena potrebuje citit ze ten druhy clovek ma zaujem a chce.. takze neviem kde si zobral ze muz si musi odo mna odpisanie zasluzit😆my sme mali taky zaciatok vztahu ze to bolo u nas uplne prirodzene a normalne byt stale v kontakte, takze takto sme sa nikdy nenatahovali ze kto prvy napise a zavola 🙂 taketo trapne nahanacky na macku a mys asi nechapem a prenecham pubertakom

marseillefan
13. feb 2024

@domi2425 verím tomu, že ste si písali a že ste si písali veľa... a že to celé dobre dopadlo. Ale sú proste situácie, keď menej je viac a neskôr je lepšie... hlavne v počiatočných fázach neistoty, keď ani nevieš, či tá druhá strana má vôbec o teba záujem. Ak je totiž muž voči žene príliš skoro príliš entuziastický, je pre ňu "needy", zúfalec a podobne... to je ako keď by si s niekým išla dnes na rande a zajtra ti pošle kyticku z 21 ruží, 3 bonboniery a zlatý náramok. Je úplne ok, ak to urobí muž po 20 rokoch manželstva, ale nie je to ok, ak to urobí chlap po jednom rande...

huxy
13. feb 2024

@marseillefan ty tu pleties akýsi extrém s ruzami....
A píšeš o zufalcoch. Kdezto autorka opisuje situáciu, keď muž ignoruje správy aj 2 dni. No takého by žiadna normálna žena neuhanala. Práveže ako zufalka by som sa cítila v autorkinom prípade, že si vydobijam chlapovu pozornosť s tým, že on žiadnu naklonnost neprejavuje.

domi2425
13. feb 2024

@marseillefan prave to bola pointa mojho komentara, ze ked uz sa niekomu rozhodnem venovat svoj cas a energiu, tak s tym ze ziadnu fazu ani pocit neistoty v nom nevzbudzujem a rovnako ani on vo mne, v opacnom pripade stracam zaujem a dalej nekomunikujem 🙂 ale kazdy sme iny, ja si stojim za tym ze clovek (nezavisle od pohlavia) ktory s tebou chce komunikovat a ma o teba zaujem ti to ma dat patricne najavo, a pritiahnut si ho vies sposobom komunikacie - ze ani nevydrzi nenapisat ti, rovnako ani ty jemu.. asi som divna teda ale ja ziadnu fazu neistoty nepoznam ani som nezazila, poznam len fazu chemie a iskry kde jednoducho si si isty tym ze “that’s it”

ako napisala @huxy tak ty pises o nejakych zufalcoch ktori zachadzaju do extremu, ze pride domov z rande a uz vypisuje ako sa zamiloval🤣samozrejme ze to je red flag, ale neviem teda ktora mentalne dospela zena by zabrala na taketo navnady🤷🏻‍♀️

domi2425
13. feb 2024

@marseillefan a dalsia vec je ze aj ked zena nenapise prva moze dat najavo zaujem a iniciativu tym ze napriklad odpise hned.. nie ze jeden z paru sa 2 dni odhodlava napisat a ten druhy potom dve hodiny sedi pri telefone a trucuje aby nevyzeral ako debil ze odpisuje hned🤣no neviem, ved niekomu to mozno funguje ale ja som vzdy priama a teda fakt sa mi nestalo ze nejaky muz by si nebol isty ci mam zaujem alebo nie🤷🏻‍♀️bud ano a bola som iniciativna aj ja .. alebo cau, viac nepis

juliacenc
13. feb 2024

Ved kazdy ma nejaku taktiku, ako zbalit ci ma 15,25,35,45… nevidim na tom nic divne… ano niektore taktiky su take ze wtf… ale tak kazdy sme nejaky 🤷🏻‍♀️

drahomirrra
13. feb 2024

Ty kokos, čo tu riešite 😀 😀 Veď toto je tisícročie stará vec, už v Emme v 2005tom to radili 😀 😀
Aj film je o tom, inak skvelá komédia "He´s just not that into you"

rorino
13. feb 2024

Ja by som si z neho urobila srandu,že ako dal to videné😂😂😂

ivi555
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2