icon

Je táto žena povrchná alebo len náročná?

6. apr 2026

Ahojte, píšem sem za kamoša co ma 50 rokov, zoznamuje sa s jednou ženou v jeho veku, ta žena vyzerá normálne, nieje hlúpa, má normálnu robotu. Manžel sa s ňou rozviedol keď mala malé deti. Odvtedy za 12 rokov mala par vzťahov co priznala, ale všetky trvali par mesiacov. Minimálne 1x robila milenku ženatého chlapvi. Po rozvode mala búrlivé obdobie, tak to spomenula. Mne sa zdá, že jej nikto nieje dosť dobry, keď to s každým skončilo za par mesiacov. Co si o nej myslieť? Nechcem aby bol sklamaný, podľa mňa je to divne, ze za tie roky nikoho nestretne aby s ním ostala. Pritom to aktívne vyhľadáva, nebude to povrchna žena? Boli spolu 3x na káve, peňaženku nevytiahla ani raz, ale to len tak na okraj

michaela329
6. apr 2026

Takže rozvedená žena s deťmi randí, nemá nejaký vážnejší vzťah, mala očividne vážnejší len románik so ženatým - do ktorého Ty nevidíš, možno to bolo inak ako hneď moralistky súdia. Užíva si sex, lebo môže - nechápem,. prečo by toto malo byť zlé. Na druhej strane je 50 ročný chlap, čo ani nebol ženatý, vraj si vždy nabije hubu 😂😂😂 A citlivo vníma, že platí žene kávu. A ako čerešnička na torte, rieši intímne veci s "kamoškou", ktorá sa vyhlasuje za psychologičku na internetovom fóre, kde hľadá názory na jeho situáciu...Nie. Divná nie je ina, divni ste vy dvaja (ak ste dvaja).

anonym_decf83
6. apr 2026

Mozno ma taku povahu, ze s nou ziadny muz dlhsie nevydrzi.

danica2711
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta som.jeho psychologicka, posielam mi celé screenshoty co si píšu, aj hlasovky

@anonym_autor psychologička si? Čo nepovieš! A musíš sa radiť o triviálnom probléme na MK, a k tomu sa vyjadruješ ako totálne nerozhľadená baba z pavlače... ale veď fórum znesie všetko...

rozculena
6. apr 2026

ja len dúfam,že tá žena čo najskôr zistí,čo je toto za debila,že totálne všetko rieši so svojou kamoškou.
A ty si asi robíš na neho zálusk,len on na teba ako na ženu kašle.

autor
6. apr 2026
@anonym_decf83

Mozno ma taku povahu, ze s nou ziadny muz dlhsie nevydrzi.

@anonym_decf83 tiež si myslím, alebo je vyberava. Mne sa zdá hlavne lakoma

renesance80
6. apr 2026
@anonym_autor

Aký máte názor napríklad na to, že keď boli na káve ani raz sa neponúka že teraz ta ja pozvem? Alebo odfotila mu ako pečie koláč pre deti a na druhy deň nepriniesla ochutnať, aj keď boli dohodnutí že sa stretnu. Podľa mňa je to žena zahľadela sama do seba

@anonym_autor ani ja by som nedoniesla, mala som presne rozrátane kolko môžem minúť na jedlo a nie chovať niekoho koho vlastne ani nepoznám

autor
6. apr 2026
@renesance80

@anonym_autor ani ja by som nedoniesla, mala som presne rozrátane kolko môžem minúť na jedlo a nie chovať niekoho koho vlastne ani nepoznám

@renesance80 ona nemá problém s peniazmi.

rozculena
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a to vieš odkiaľ?

lindous
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_decf83 tiež si myslím, alebo je vyberava. Mne sa zdá hlavne lakoma

@anonym_autor na jednu stranu píšeš, že je ľahká a ide s každým a na druhú, že je príliš vyberavá a toto tu otáčaš ako sa ti hodí... čo je zlé na tom si vyberať a nestrácať čas s mužom, s ktorým si nerozumie a nemá to potenciál? keby to robila každá, tak tu nie je toľko diskusií o neschopných partneroch.. tvoj kamoš má tiež možnosť si vybrať či s ňou chce alebo nechce pokračovať v spoznávaní, na to randenie a zoznamovanie slúži...

anonym_e85a06
6. apr 2026

Kamos nech si hlada inu „psychologicku“.

Najvacsi red flag v tomto vztahu si ty a to, ze ti preposiela cele ich konverzacie.

anonym_e85a06
6. apr 2026
@anonym_autor

Aký máte názor napríklad na to, že keď boli na káve ani raz sa neponúka že teraz ta ja pozvem? Alebo odfotila mu ako pečie koláč pre deti a na druhy deň nepriniesla ochutnať, aj keď boli dohodnutí že sa stretnu. Podľa mňa je to žena zahľadela sama do seba

@anonym_autor keby som teraz nejakym nedopatrenim mala randit, ani mi nenapadne zaplatit na rande kavu. Mozno by som casom ponukla zaplatit a ak by ma nechal, uz by ma nevidel. A penazi mam tiez dost 😉

Nechapem inak co ty riesis a domyslas si. O co ti ide? Chces dotycneho? Tiez sa mozeme pobavit o tom preco je 50tnik single…

anonym_026f47
6. apr 2026

Ty musis mat velmi nudný zivot ked potrebuješ riešiť zivot svojho kamaráta. Mne to skôr pride ze ty by si ho chcela, on teba nie tak sa hráš na jeho spasitelku a očakávas od toho niečo viac.

A ak naozaj uprimne chces aby si tvoj kamarát našiel partnerku tak mu prestaň zasahovať do života, radiť a rozoberať s nim vsetky detaily. Je to absolútne nevhodne a každá normalna zena ked to zisti da ruky preč.

Alebo je tvoj kamoš neschopný mumak ze bez tvojich úžasných rad nedokaze žiadnu ani na kavu pozvať. A od takého da tiez každá normálna zena ruky preč.

anonym_a9931f
6. apr 2026

@anonym_autor a ty v tom hráš akú úlohu? Kamoš ma už dosť rokov aby vedel sám zhodnotiť situáciu. Nie, že mu kamarát zháňa rady na modrom koňovi 🙈🤣🤣🤣 podľa mňa ste divni vy dvaja, nie tá žena.

anonym_e80c4a
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta ver si čomu chceš, len tak mimochodom s tými chlapmi aj spavala, áno aj s takým co bola mesiac, po týždni je to normálne teda u nej. Ak ta to obťažuje, nemusíš diskutovať. Nikto nezávidím koláč, ale je slušnosť pri ísť ochutnať keď sa už vystatujem ako peciam. Ja by som určite priniesla

@anonym_6ae9a7
@anonym_autor asi nemáš 3deti. Mal upiecť on a priniesť jej deťom 😆. Čo je lakomý kúpiť 3kávy? Čo ti dáva právo súdit ju? Sú to len tvoje domnienky, predsudky a súdy. Upiekla koláč, 3deti to zjedia na posedenie. Keby vedela, že ti o nej všetko vešia na nos kopla by ho do riti. Ty asi na neho žiarliš... 😆😆😆

michaela329
6. apr 2026
@anonym_e80c4a

@anonym_6ae9a7
@anonym_autor asi nemáš 3deti. Mal upiecť on a priniesť jej deťom 😆. Čo je lakomý kúpiť 3kávy? Čo ti dáva právo súdit ju? Sú to len tvoje domnienky, predsudky a súdy. Upiekla koláč, 3deti to zjedia na posedenie. Keby vedela, že ti o nej všetko vešia na nos kopla by ho do riti. Ty asi na neho žiarliš... 😆😆😆

@anonym_e80c4a toto ma inak pobavilo 😂 Keby ten koláč doniesla, tak by zas isto bola za stíhačku 🤭

anonym_36d5ab
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta som.jeho psychologicka, posielam mi celé screenshoty co si píšu, aj hlasovky

@anonym_autor ta ty ked si psychologicka ta ja som Kralovna zo Saby 😀 ...ty budes skor z tej druhej strany klucky.

anonym_8115a1
6. apr 2026

@anonym_autor
Ja ti úprimne blahoželám k tvojmu pohodovemu životu. Ty evidentne nemáš čo na starosti ani neriešia nič závažnejšie a času a energie máš asi na rozdávanie tiež.
Prosím ťa, je to 50 ročný chlap vlastniaci OP, či? Snáď je schopný samostatných rozhodnutí.
A ty by si ho aj celkom brala, však?
Keby si reálne mala naplnený život, neriešia takéto kravovina a život dospelého chlapa. A ešte aj ženu o ktorej figu borovú vieš. Veď mu návrhmi nech je s tebou keď si taká dobrá duša, že ty ho neberieš o peniaze aj ľúbiť ho budeš. A neboj sa o neho, povubud ho. Že zvládne žiť aj sám bez teba.

anonym_e80c4a
6. apr 2026
@anonym_8115a1

@anonym_autor
Ja ti úprimne blahoželám k tvojmu pohodovemu životu. Ty evidentne nemáš čo na starosti ani neriešia nič závažnejšie a času a energie máš asi na rozdávanie tiež.
Prosím ťa, je to 50 ročný chlap vlastniaci OP, či? Snáď je schopný samostatných rozhodnutí.
A ty by si ho aj celkom brala, však?
Keby si reálne mala naplnený život, neriešia takéto kravovina a život dospelého chlapa. A ešte aj ženu o ktorej figu borovú vieš. Veď mu návrhmi nech je s tebou keď si taká dobrá duša, že ty ho neberieš o peniaze aj ľúbiť ho budeš. A neboj sa o neho, povubud ho. Že zvládne žiť aj sám bez teba.

@anonym_8115a1 aj kávy si bude platiť, trúba...

marca12
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Psychologicka riesi svojich klientov na MK? Nova doba? Alebo si z nas robis srandu? Mozno sa ta zena tak popalila,ze si dava pozor a nestraca cas s muzom,ktory jej casom nesedi. Ze mu nedoniesla kolac? Nie kazda sme taka,ze si ideme ruky zodrat pre chlapa.

anonym_8115a1
6. apr 2026
@anonym_e80c4a

@anonym_8115a1 aj kávy si bude platiť, trúba...

@anonym_e80c4a
Tak nejak. Menej akože psycholohie a radšej viacej života so schopnými chlapmi ako takýmto ufnukancom starým nevyzretym.

anonym_e80c4a
6. apr 2026
@marca12

@anonym_autor Psychologicka riesi svojich klientov na MK? Nova doba? Alebo si z nas robis srandu? Mozno sa ta zena tak popalila,ze si dava pozor a nestraca cas s muzom,ktory jej casom nesedi. Ze mu nedoniesla kolac? Nie kazda sme taka,ze si ideme ruky zodrat pre chlapa.

@marca12 ona rieši pani, či je normálna, ale nerieši ťuťka čo preposielam celú komunikáciu s pani a mal zálusk na jej koláč, čo upiekla svojim deťom. Že on je chujko ,,psychologička, nevidí...

anonym_5d829b
6. apr 2026

@anonym_autor Ozvala sa vo mne "dohadzovacka,,Nebolo by dobré začať vzťah s kamarátom?Zjavne sa dobre poznáte, máte podobné názory, tak prečo to spolu neskúsiť?

anonym_6ac04f
7. apr 2026
@anonym_5d829b

@anonym_autor Ozvala sa vo mne "dohadzovacka,,Nebolo by dobré začať vzťah s kamarátom?Zjavne sa dobre poznáte, máte podobné názory, tak prečo to spolu neskúsiť?

@anonym_5d829b keby to slo, uz davno ho klofne, ale asi je tam dovod, preco je on pre nu nedostupny tovar

anonym_db19b3
7. apr 2026

@anonym_autor pretiahnut a potom uvidi … 🙂

anonym_13bef3
7. apr 2026

A preco teda ten tvoj kamarat potrebuje "psychologičku" a stale v 59.tke nema dlhorocny vztah? Tam asi tiež nebude všetko v poriadku...jaj chudácik vždy si nabil hubu a všetky ženy su mrchy. Tak nech ostane sam no.
Kto nevyskúsa nevie.
A apropo, ani ja som na prvych 3 stretnutiavh nevytiahla penazenku a teraz to taham financne viac menej ja kedze viac zarabam.

tiezjedna
7. apr 2026

@anonym_autor je úplne normálna podľa mňa. Vie, čo nechce. Správne. A ty si jeho sestra, že sa tak staráš?? Tú "kamarátku" ti nežeriem😉

oneinamillion
8. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_autor je úplne normálna podľa mňa. Vie, čo nechce. Správne. A ty si jeho sestra, že sa tak staráš?? Tú "kamarátku" ti nežeriem😉

@tiezjedna Normálne je naňho namotaná 😏 Ani sestra, ani psychologička by sa takto trápne nesprávali, jediné, čím by sa to dalo vysvetliť, je dočasné pomätenie v “zaľúbenosti”

oneinamillion
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a ty máš funkčný vzťah? Skús úprimne..

autor
8. apr 2026
@oneinamillion

@anonym_autor a ty máš funkčný vzťah? Skús úprimne..

@oneinamillion mam a nepotrebujem mat každých 5 mesiacov nového chlapa. V 60ke bude mať koľko chlapov? 100? Fakt super vizitka

rozculena
8. apr 2026
@anonym_autor

@oneinamillion mam a nepotrebujem mat každých 5 mesiacov nového chlapa. V 60ke bude mať koľko chlapov? 100? Fakt super vizitka

@anonym_autor čo je teba do toho?