icon

Je táto žena povrchná alebo len náročná?

6. apr 2026

Ahojte, píšem sem za kamoša co ma 50 rokov, zoznamuje sa s jednou ženou v jeho veku, ta žena vyzerá normálne, nieje hlúpa, má normálnu robotu. Manžel sa s ňou rozviedol keď mala malé deti. Odvtedy za 12 rokov mala par vzťahov co priznala, ale všetky trvali par mesiacov. Minimálne 1x robila milenku ženatého chlapvi. Po rozvode mala búrlivé obdobie, tak to spomenula. Mne sa zdá, že jej nikto nieje dosť dobry, keď to s každým skončilo za par mesiacov. Co si o nej myslieť? Nechcem aby bol sklamaný, podľa mňa je to divne, ze za tie roky nikoho nestretne aby s ním ostala. Pritom to aktívne vyhľadáva, nebude to povrchna žena? Boli spolu 3x na káve, peňaženku nevytiahla ani raz, ale to len tak na okraj

Strana
z4
viestta
8. apr 2026
@anonym_autor

@oneinamillion mam a nepotrebujem mat každých 5 mesiacov nového chlapa. V 60ke bude mať koľko chlapov? 100? Fakt super vizitka

@anonym_autor no o tom funkcnom vztahu by sme asi mohli polemizovat, ked mas nutkanie riesit "kamaratove" frajerky

oneinamillion
8. apr 2026
@anonym_autor

@oneinamillion mam a nepotrebujem mat každých 5 mesiacov nového chlapa. V 60ke bude mať koľko chlapov? 100? Fakt super vizitka

@anonym_autor ja neriešim ju. Riešim teba, lebo si nedokážem predstaviť dôvod, prečo by si takto riešila “kamaráta” 😉
Ja ti šťastný partnerský vzťah neverím, podľa mňa si ťažko namotaná na tohto, ale snáď vieš sama ako to máš, ako psycholog by si sa mala orientovať v problematike..

autor
8. apr 2026
@viestta

@anonym_autor no o tom funkcnom vztahu by sme asi mohli polemizovat, ked mas nutkanie riesit "kamaratove" frajerky

@viestta mojaaaa, už si mi chýbala s tými tvojimi nazormi

anonym_952a41
8. apr 2026

@anonym_autor ako psychologicka by si nepotrebovala názory iných žien. Pretože by si vedela , že tá žena nemusí byť povrchná ale má len vyššie nároky keďže sa už raz popálila a ostala sama s deťmi. A takisto už nemusí chcieť vážny vzťah alebo prať niekomu trenky. A robí dobre, že s každým chlapom nezoznamuje hneď deti. A ten tvoj kamarát/klient tiež možno nebude terno keď je problém zaplatit 3 kávy a očakáva že mi po treťom rande bude vypekat. Spoznávať sa môžu aj na prechádzke vonku , a nemusí áno kávu platiť.

tiezjedna
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v 60 už nikoho nebude zaujímať koľko mala chlapov😉

autor
8. apr 2026
@anonym_952a41

@anonym_autor ako psychologicka by si nepotrebovala názory iných žien. Pretože by si vedela , že tá žena nemusí byť povrchná ale má len vyššie nároky keďže sa už raz popálila a ostala sama s deťmi. A takisto už nemusí chcieť vážny vzťah alebo prať niekomu trenky. A robí dobre, že s každým chlapom nezoznamuje hneď deti. A ten tvoj kamarát/klient tiež možno nebude terno keď je problém zaplatit 3 kávy a očakáva že mi po treťom rande bude vypekat. Spoznávať sa môžu aj na prechádzke vonku , a nemusí áno kávu platiť.

@anonym_952a41 zrejme nechce, preto robila milénku ženatého, čo mal doma ženu na materskej s 2 ročným synom

anonym_952a41
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_952a41 zrejme nechce, preto robila milénku ženatého, čo mal doma ženu na materskej s 2 ročným synom

@anonym_autor to máš od nej čo od tvojho kamaráta? Zvláštne, že on na 50 a je stále sám , zrejme nebude chýba len v ženách

anonym_39a461
8. apr 2026

Mne je práveže čudný 50 ročný stary mladenec, ktorý nebol nikdy ženatý a je bezdetný.
To bude mat dôvod prečo ho doteraz ziadna nechcela…
Mám v okoli starych mládencov ale kazdy jeden ma akúsi “poruchu” a je nevhodný do partnerského zivota

anonym_026f47
8. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zaujímavé ako reagujes iba na komentáre kde môžeš "kopnut" do tej zeny. Ked je ten tvoj kamarát taky úžasný preco sa doteraz neoženil? Skôr to bude nejaký vadný kus ktory sa zrazu v 50tke spamätal ze aj nejaká zena by sa hodila

viestta
8. apr 2026
@anonym_026f47

@anonym_autor zaujímavé ako reagujes iba na komentáre kde môžeš "kopnut" do tej zeny. Ked je ten tvoj kamarát taky úžasný preco sa doteraz neoženil? Skôr to bude nejaký vadný kus ktory sa zrazu v 50tke spamätal ze aj nejaká zena by sa hodila

@anonym_026f47 ja si tiez myslim, ze s kamaratom nebude vsetko tak ako ma byt. On nakoniec bude rad, ak nejaku najde (aj tu mu bude "kamaratka" schvalovat?), ale ked mu je zatazko zaplatit par kav na rande napriek tomu ze je dobre situovany, tak kto vie ako to dopadne.

anonym_026f47
8. apr 2026
@viestta

@anonym_026f47 ja si tiez myslim, ze s kamaratom nebude vsetko tak ako ma byt. On nakoniec bude rad, ak nejaku najde (aj tu mu bude "kamaratka" schvalovat?), ale ked mu je zatazko zaplatit par kav na rande napriek tomu ze je dobre situovany, tak kto vie ako to dopadne.

@viestta mne je veľmi zvláštne ze nejaká kamoska pride riesit zivot svojho kamaráta na modrý konik 😂 a chlap je nabeton vadný kus, podla mna totálny tlk uz len z toho dôvodu ze vsetky veci zdiela so svojou kamoškou. To je pre mna riadne cez

viestta
8. apr 2026
@anonym_026f47

@viestta mne je veľmi zvláštne ze nejaká kamoska pride riesit zivot svojho kamaráta na modrý konik 😂 a chlap je nabeton vadný kus, podla mna totálny tlk uz len z toho dôvodu ze vsetky veci zdiela so svojou kamoškou. To je pre mna riadne cez

@anonym_026f47 tazko povedat, ci je to vobec chlap, ci nie len napodobenina. Chlap by nepotreboval "fukat bibinko" ked sa veci nedeju podla jeho predstav a ani by nerozoberal take veci s "kamoskou". Chlap by to preberal s chlapmi a uplne inym sposobom.

anonym_026f47
8. apr 2026
@viestta

@anonym_026f47 tazko povedat, ci je to vobec chlap, ci nie len napodobenina. Chlap by nepotreboval "fukat bibinko" ked sa veci nedeju podla jeho predstav a ani by nerozoberal take veci s "kamoskou". Chlap by to preberal s chlapmi a uplne inym sposobom.

@viestta vsak presne to ze to riesi s kamoškou a rozprava jej vsetky detaily mi napovedá ze to poriadny chlap urcite nebude

moonlight1210
9. apr 2026
@anonym_autor

@viestta som.jeho psychologicka, posielam mi celé screenshoty co si píšu, aj hlasovky

@anonym_autor skor by som povedala, ze butlava vrba.
Lebo to, co robis, nema s poradenstvom nic spolocne.

A skor to vyzera, ze on je taka tvoja hracka. Zabavka. Kratochvila.
Na ktorej sa pod hlavickou “chcem mu len dobre” realizujes.

Co je mozno dobre, lebo on si to sice chudak odskace, ale paradoxne to asi udrzuje v pokojnom chode tvoj vlastny vztah.
Keby si o neho prisla, tak sa tato tvoja vsetecna uzkoprsost obrati do tvojho vztahu a jeho funkcnost vezme za svoje. Ked zacnes riesit iba svojho muza a nie aj cudzieho.

Kazdopadne z tvojich popisov vas troch v tomto svojraznom mileneckom trojuholniku, vychadzas ako najdivnejsia ty, potom on a na konci je ta zena, ktoru chces, aby svet videl ako tu divnu (lebo nezapada do pravidiel tvojho vesmiru - co je tiez paradox, lebo nie ty mas s nou mat vztah, ale riesis ju v zmysle, ci by vyhovovala tebe.).
Ona z vas zatial vyzera najnormalnejsia. Lebo minimalne ma jasno v sebe, vie, co chce a tak aj kona.
Kdezto vy dvaja vobec netusite, co vlastne chcete.
On vyzera ako taky 50-rocny strateny tutko z tvojho opisu.
Ty ako zena, co si odmieta priznat svoje vlastne slabosti a hlada, ako im dat (sama pred sebou) krajsiu nalepku.
Ved aj Manazerka podlahovych krytin znie lepsie ako upratovacka. 🙂

anonym_1d2e10
9. apr 2026

Tiez som mala zopar "vzťahov"ktote ako začali tak do 2-3mesiacov skončili.
Z jedneho sa ukazal sukničkar. Ďalši zas mamičkar.
Ďalši si chcel uživať život a ja som bola vždy na vedľajšej koľaji.
A posledny bol psychopat. Vkuse depky, ako sa on ma zle. Ako on nikoho nema. Ako sa on zabije a pod. Ja som to už nevladala počuvať. Niekedy je lepšie vzťah včas ukončiť....

Strana
z4