icon

Je táto žena povrchná alebo len náročná?

6. apr 2026

Ahojte, píšem sem za kamoša co ma 50 rokov, zoznamuje sa s jednou ženou v jeho veku, ta žena vyzerá normálne, nieje hlúpa, má normálnu robotu. Manžel sa s ňou rozviedol keď mala malé deti. Odvtedy za 12 rokov mala par vzťahov co priznala, ale všetky trvali par mesiacov. Minimálne 1x robila milenku ženatého chlapvi. Po rozvode mala búrlivé obdobie, tak to spomenula. Mne sa zdá, že jej nikto nieje dosť dobry, keď to s každým skončilo za par mesiacov. Co si o nej myslieť? Nechcem aby bol sklamaný, podľa mňa je to divne, ze za tie roky nikoho nestretne aby s ním ostala. Pritom to aktívne vyhľadáva, nebude to povrchna žena? Boli spolu 3x na káve, peňaženku nevytiahla ani raz, ale to len tak na okraj

Strana
z4
anonym_c1643a
6. apr 2026

a co tym chces povedat?

autor
6. apr 2026
@anonym_c1643a

a co tym chces povedat?

@anonym_c1643a pytam sa ci je normálne za 12 rokov nestretnete nikoho s kým máš vzťah dlhšie ako pár mesiacov. Ci to nieje nejaká ľahko vážna zena

anonym_6ae9a7
6. apr 2026

Ľahko je niekoho odsúdiť na základe pár info, ja si o nej nemyslím nič a nemusíš ani ty... dôležité je ako to vníma kamoš, či mu to vadí, či nie, však nemusí si ju hneď nasťahovať, ak mu je sympatická a majú o čom, nech randia, ono sa ukáže čo a ako... a ak má z nej blbý pocit, nech to stopne, načo strácať čas na oboch stranách...

rozculena
6. apr 2026

@anonym_autor a čo sa ty staráš do kamošovej známosti?

anonym_c1643a
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_c1643a pytam sa ci je normálne za 12 rokov nestretnete nikoho s kým máš vzťah dlhšie ako pár mesiacov. Ci to nieje nejaká ľahko vážna zena

@anonym_autor ano je to normalne. niekto nestretne aj za cely zivot

anonym_6ae9a7
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor v jej veku s malými až dospievajúcimi deťmi na teba nečaká súci chlap na každom rohu...

danica2711
6. apr 2026

@anonym_autor je to úplne normálne, nenormálne je, že ty sa do toho staráš a vynášaš malomeštiacky prudérne súdy

citronove_koliesko
6. apr 2026

@anonym_autor a ty toho kamosa chces pre seba ci v com je problem?

anonym_5b4372
6. apr 2026

Nemusí byť nič na tom zlé. Nie každý hneď nájde spriaznenú dušu za pár mesiacov.

arianna25
6. apr 2026

Každý človek môže mať niečo prežité.

sova7
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je to normálne. Mať vzťah a stretnúť niekoho normálneho nie je samozrejmosť a nie kazdy ma šťastie je tiez možné že na rozvedenu sa lepia taký čo si chcú len užiť. Nie je vždy všetko vina ženy. Možno brala čo.prislo aby nebola sama ktovie. Je to aj tak vec tych dvoch

anonym_b3adc2
6. apr 2026

Nenasla praveho, tak naco sa zahadzovat dlhsie, skusila, nevyhovovalo, rozisla sa

viestta
6. apr 2026

Par vztahov je viac ako jeden, menej ako 10, par mesiacov je viac ako mesiac, menej ako rok. Ked to spocitas, tak vacsinu toho casu asi bola sama. A ano, ma pravé vybat si takeho, s ktorym to bude fungovat a tak isto ti co s nimi chodila mali pravo ukoncit to ak to nefungovalo. Proste z tych chlapov nebol ani jeden, s ktorym by to fungovalo. (vraj) Tvoj kamos s nou moze fungovat, mozu sa aj rozist ked zistia, ze to nefunguje. Bud to ukonci ona, alebo on. No a? Budu obidvaja hladat dalej. Mozno najdu, mozno nenajdu.

anonym_b3c14e
6. apr 2026

A co, ked jej nikto nie je dost dobry? Myslim, ze kazda rozumna zena, ktora zostane po rozvode sama s malymi detmi, si obzvlast dokladne premysli, akeho chlapa si zavesi na krk. A ak jej ziaden nevyhovoval, tak lepsie byt s nimi sama, nez byt s nejakym idiotom, ci?

anonym_cde06f
6. apr 2026

@anonym_autor po krátkej známosti sa mohla rozísť, lebo si dotyčný nerozumel s deťmi to z nej nerobí povrchnú ženu, ale dobrú matku.

viki99999
6. apr 2026

ja poznám xy normálnych žien, ktoré si nevedia nájsť partnera sú aj pekné aj vzdelané s dobrou prácou. Nie každý má to šťastie a sama viem o čom hovorím

beata_k
6. apr 2026

@anonym_autor Mozes mu akurat zdoraznit tento fakt. Na moj vkus ich bolo dost vela. Je to zrela zena, ktorej staci zopar kav aby vedela s kym je na rande. Zrejme pri prvom vaznom probleme ich kopne do riti. Ale ako pisem, ty nezmozes vela. Mozes mu iba povedat ako vidis a tym to pre teba hasne.

autor
6. apr 2026
@beata_k

@anonym_autor Mozes mu akurat zdoraznit tento fakt. Na moj vkus ich bolo dost vela. Je to zrela zena, ktorej staci zopar kav aby vedela s kym je na rande. Zrejme pri prvom vaznom probleme ich kopne do riti. Ale ako pisem, ty nezmozes vela. Mozes mu iba povedat ako vidis a tym to pre teba hasne.

@beata_k to si presne myslím aj ja, že jej nikto nieje dosť dobry

autor
6. apr 2026
@anonym_cde06f

@anonym_autor po krátkej známosti sa mohla rozísť, lebo si dotyčný nerozumel s deťmi to z nej nerobí povrchnú ženu, ale dobrú matku.

@anonym_cde06f nie, deti zoznámila iba s jedným, navyše zenatym

autor
6. apr 2026
@viestta

Par vztahov je viac ako jeden, menej ako 10, par mesiacov je viac ako mesiac, menej ako rok. Ked to spocitas, tak vacsinu toho casu asi bola sama. A ano, ma pravé vybat si takeho, s ktorym to bude fungovat a tak isto ti co s nimi chodila mali pravo ukoncit to ak to nefungovalo. Proste z tych chlapov nebol ani jeden, s ktorym by to fungovalo. (vraj) Tvoj kamos s nou moze fungovat, mozu sa aj rozist ked zistia, ze to nefunguje. Bud to ukonci ona, alebo on. No a? Budu obidvaja hladat dalej. Mozno najdu, mozno nenajdu.

@viestta par vzťahov priznala, skôr si myslím, že to bolo každých 5 mesiacov iný, vieme ako to funguje

viestta
6. apr 2026

@anonym_autor nejak privela detailov o nej vies, ked je to len potencionalna frajerka tvojho kamosa

autor
6. apr 2026

Aký máte názor napríklad na to, že keď boli na káve ani raz sa neponúka že teraz ta ja pozvem? Alebo odfotila mu ako pečie koláč pre deti a na druhy deň nepriniesla ochutnať, aj keď boli dohodnutí že sa stretnu. Podľa mňa je to žena zahľadela sama do seba

autor
6. apr 2026
@viestta

@anonym_autor nejak privela detailov o nej vies, ked je to len potencionalna frajerka tvojho kamosa

@viestta som.jeho psychologicka, posielam mi celé screenshoty co si píšu, aj hlasovky

anonym_26d549
6. apr 2026

@anonym_autor a kamoš je na tom ako so vzťahmi?

autor
6. apr 2026
@anonym_26d549

@anonym_autor a kamoš je na tom ako so vzťahmi?

@anonym_26d549 stále si nabije hubu a myslím ze aj tentokrát

viestta
6. apr 2026
@anonym_autor

@viestta par vzťahov priznala, skôr si myslím, že to bolo každých 5 mesiacov iný, vieme ako to funguje

@anonym_autor nie, nevieme ako to funguje. mesiacov je tak akurat na to aby clovek zistil, ze mu to s tym druhym klapat nebude. Ked to zisti co ma v takom pripade robit aby podla teba nevyznela ako lahka zena?
No a na psychologicku mas dost divne otazky. Myslis si, ze mi ti toto zozereme? Priznaj farbu, ty si ten kamos a len sa chces utvrdit v tom, ze ona nie je nic pre teba. A po pravde, v jej zaujme by bolo najlepsie aby si to ukoncil, ked zavidis detom aj ten blby kolac.

anonym_098fa1
6. apr 2026

Za 4 roky na zoznamke nestretneš nikoho normálneho. A to som bola na x kávach, a platila som aj ja. Nebudem s niekým nasilu. Nejaké pokusy boli, ale po pár mesiacoch som to vzdala.

anonym_6ae9a7
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takže tiež stále len skúša a sú z toho pár mesačné známosti? Čo ak aj ona si stále iba hubu nabila? A pri tvojom kamošovi si ju tuším nabije tiež, keď už teraz ste v tom vzťahu traja, preposielať niekomu všetky správy a rozoberať každý krok s inou ženou, nevedieť sa sám za seba rozhodnúť je strašne úbohé, mne by na jej mieste vadilo, že sa mu s niečím zveri a on hneď s tým beží za niekym iným… a teda za mňa by žena, ktorá je zodpovedná nie len za seba a svoj život, ale aj za svoje deti v relatívne citlivom veku mala byť sakra vyberavá a radšej sama ako doniesť im predstaviť každého o koho zakopne

anonym_26d549
6. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nie je rozvedený? A najdlhší vzťah trval u neho koľko

autor
6. apr 2026
@viestta

@anonym_autor nie, nevieme ako to funguje. mesiacov je tak akurat na to aby clovek zistil, ze mu to s tym druhym klapat nebude. Ked to zisti co ma v takom pripade robit aby podla teba nevyznela ako lahka zena?
No a na psychologicku mas dost divne otazky. Myslis si, ze mi ti toto zozereme? Priznaj farbu, ty si ten kamos a len sa chces utvrdit v tom, ze ona nie je nic pre teba. A po pravde, v jej zaujme by bolo najlepsie aby si to ukoncil, ked zavidis detom aj ten blby kolac.

@viestta ver si čomu chceš, len tak mimochodom s tými chlapmi aj spavala, áno aj s takým co bola mesiac, po týždni je to normálne teda u nej. Ak ta to obťažuje, nemusíš diskutovať. Nikto nezávidím koláč, ale je slušnosť pri ísť ochutnať keď sa už vystatujem ako peciam. Ja by som určite priniesla

Strana
z4