Je tento vzťah len ilúziou?
Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.
Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.
@anonym_autor navrhni nejaku akciu, ktora sa kona cez vikend, kup listky, nieco, co je pre neho atraktivne. Ked to v ziadnom pripade pre neho nebude mozne sa zucastnit, budes mat odpoved. Pojdes s kamoskou a na neho sa mozes zvysoka...
@0silvia0 To uz teraz viem, ze cez vikendy nie je volny. Iba v pracovnom tyzdni, ked je v meste, inak odchadza za rodinou.
@0silvia0 To uz teraz viem, ze cez vikendy nie je volny. Iba v pracovnom tyzdni, ked je v meste, inak odchadza za rodinou.
@anonym_autor mne sa ten nápad s pozvaním na akciu cez víkend páči. To,že ide za rodinou cez víkend mi až také divné nepríde,veď sa iba zoznamujete,nemusí ťa ťahať hneď domov....ale nemoct byť ani jeden jediný víkend spolu ...toto je zvláštne.
@anonym_autor mne sa ten nápad s pozvaním na akciu cez víkend páči. To,že ide za rodinou cez víkend mi až také divné nepríde,veď sa iba zoznamujete,nemusí ťa ťahať hneď domov....ale nemoct byť ani jeden jediný víkend spolu ...toto je zvláštne.
@terezka1947 Nie iba ten vikend, ale aj to, ze nikdy mi nezavola.
@terezka1947 Nie iba ten vikend, ale aj to, ze nikdy mi nezavola.
@anonym_autor a keby mu zavoláš ty cez víkend,zdvihne vôbec?
@anonym_autor no a co ked odchadza za rodinou? To je kazdy vikend posvatny, ze sa nemoze urobit ziadna zmena? Ved nema hadam 19 rokov, ze musi posluchat mamicku a otecka?
@anonym_autor a keby mu zavoláš ty cez víkend,zdvihne vôbec?
@zuzanita1609 To som neskusala a nechcem to takto nasilu.
@anonym_autor no a co ked odchadza za rodinou? To je kazdy vikend posvatny, ze sa nemoze urobit ziadna zmena? Ved nema hadam 19 rokov, ze musi posluchat mamicku a otecka?
@0silvia0 Tam je za tym nieco ine. Asi vieme co.
@zuzanita1609 To som neskusala a nechcem to takto nasilu.
@anonym_autor to nie je nasilu,veď tak povedz,že si chcela počuť len jeho zvonivý hlas a más chvíľu čas 😏.
Skúsim pridať aj trochu iný scenár. Možno mu je iba trápne vysvetľovať rodičom, kde trávi víkendy (keby bol s Tebou), alebo s kým telefonuje. Na Tvojom mieste, by som mu skúsil navrhnúť nejaké stretko v jeho meste, vymysli si, že sa Ti páči nejaký podnik a chceš ho vidieť. Ak bude zásadne proti, bude sa pravdepodobne báť, aby ho s Tebou nevideli nejaké kamošky jeho priateľky / manželky. Možno stretnete aj jeho kamošov a uvidíš, ako Ťa predstaví 😁
Skúsim pridať aj trochu iný scenár. Možno mu je iba trápne vysvetľovať rodičom, kde trávi víkendy (keby bol s Tebou), alebo s kým telefonuje. Na Tvojom mieste, by som mu skúsil navrhnúť nejaké stretko v jeho meste, vymysli si, že sa Ti páči nejaký podnik a chceš ho vidieť. Ak bude zásadne proti, bude sa pravdepodobne báť, aby ho s Tebou nevideli nejaké kamošky jeho priateľky / manželky. Možno stretnete aj jeho kamošov a uvidíš, ako Ťa predstaví 😁
@cutespider Toho sa neboji, lebo on pracuje v inom meste nez kam chodi na vikendy. A normalne sme uz spolu boli v restauracii.
@cutespider Toho sa neboji, lebo on pracuje v inom meste nez kam chodi na vikendy. A normalne sme uz spolu boli v restauracii.
@anonym_autor co chces po tejto diskusii?
@anonym_autor co chces po tejto diskusii?
@really8 Ja som len chcela vediet, ako to vidite vy ostatne. Pretoze mne toto nepride z jeho strany ako vazny zaujem.
muz co ti dava zmiesane signaly a je chaoticky, je manipulator- narcista a drzi ta v jeho hre....tento moze byt aj zenaty a mat svoj fanklub obdivovateliek..
@zuzinka888 Mne tiez blika majak. Je to zvlastne, vobec spolu netelefonujeme, iba piseme cez spravy alebo hlasovky.
@anonym_autor Tak toto chapem- ja tiez radsej pisem ako volam. Rozpravanie cez telefon ma nebavi. Ale to ostatne je cudne.
No tak,vidíme to skoro podobne asi všetky. Chalan sa po robote nudí,tak trávi čas s tebou cez prác.dni v jednom meste a cez víkend,keď ide domov, trávi čas so svojou priateľkou/manželkou a preto nevolá, nezáujem, nemôže 😏. Vymyslel si to parádne, lišiak 😁.
Koľko má rokov? Možno ešte nieje taký skúsený
No tak,vidíme to skoro podobne asi všetky. Chalan sa po robote nudí,tak trávi čas s tebou cez prác.dni v jednom meste a cez víkend,keď ide domov, trávi čas so svojou priateľkou/manželkou a preto nevolá, nezáujem, nemôže 😏. Vymyslel si to parádne, lišiak 😁.
@zuzanita1609 Tak, tak a k sebe ma nezavola, pretoze zrejme byva na ubytovni alebo s niekym zdiela byt.
Koľko má rokov? Možno ešte nieje taký skúsený
@anonym_46aaa5 29
No môže byť ešte, že v tomto veku nemá ešte život usporiadaný a preto sa bojí/hanbí, že keby si zistila, že bohvie ako to má
Ale áno je to zvláštne a hlavne vieš o ňom veľmi málo
Môže byť zadaný a vypĺňa si tebou cas keď nemá do čoho pichnúť. Môže byť zavesený na rodičoch kanaratoch teda nezrely chlap. Zrejme nechce vážny vzťah. Je to v podstate jedno. Lebo v jeho živote si len jedna z možností nie jeho priorita. Ale na stretnutie u teba už tlačil a hrat karty asi nechcel. Tebe lezie do súkromia svoje si chráni a to v čase keď by ste sa mali spoznávať a mal by sa postupne otvárať. Nemám s toho človeka ani jeho spravania dobry pocit.
Kvoli tomu, ze stale naliehal na stretnutie u mna som mu povedala, ze mam spolubyvajucu. Tak uz nenalieha. Ale zaujem byt v kontakte nestratil.
@really8 Ja som len chcela vediet, ako to vidite vy ostatne. Pretoze mne toto nepride z jeho strany ako vazny zaujem.
@anonym_autor určite toto nie je vážny záujem. Poznala som chlapa čo sa takto divne choval a vysvitlo že má harem. Jednu na debaty druhu na výlety tretiu s deťmi sponzoroval jedno dieťa bolo asi jeho ďalšiu mal na sex
Kvoli tomu, ze stale naliehal na stretnutie u mna som mu povedala, ze mam spolubyvajucu. Tak uz nenalieha. Ale zaujem byt v kontakte nestratil.
@anonym_autor stále dúfa že povolis už čo to do teba investoval tak dúfa že s toho ešte dačo bude málo sa poznate ty o ňom dokopy nič nevies lepšie keď nevie kde bývaš a nechodí k tebe domov.
@anonym_autor ved bud trocha drza. Mam spolubyvajucu, ku mne nejdeme. Ale mozeme ist k tebe. Jaaaj, k tebe sa neda tiez? Tak nic teda. Koniec bodka. Som zvedava, dokedy ho bude bavit chodit len do kina, divadla a festivaly.
@anonym_autor si si istá, že vieš jeho reálne meno a priezvisko? možno aj to si vymyslel 🙂 a ty ho darmo hľadáš na FB či inde. podľa mňa ty o ňom nevieš absolútne nič. myslím, že si veci o sebe vymyslel, pretože, ako píšu iné, vedie dvojitý život. mimochodom, autorka, taká otázka: on keď je cez týždeň v tom tvojom meste, on kde nocuje?
@anonym_autor si si istá, že vieš jeho reálne meno a priezvisko? možno aj to si vymyslel 🙂 a ty ho darmo hľadáš na FB či inde. podľa mňa ty o ňom nevieš absolútne nič. myslím, že si veci o sebe vymyslel, pretože, ako píšu iné, vedie dvojitý život. mimochodom, autorka, taká otázka: on keď je cez týždeň v tom tvojom meste, on kde nocuje?
@amdornik No to je dalsia vec. Podla mna na ubytovne alebo s niekym zdiela byt. Inak mi posielal fotku a lezal na gauci. To mi tiez prislo divne.
@amdornik No to je dalsia vec. Podla mna na ubytovne alebo s niekym zdiela byt. Inak mi posielal fotku a lezal na gauci. To mi tiez prislo divne.
@anonym_autor tak zas... na gauči leží 50% chlapov, keď žijú sami, možno aj viac. ak ti je ukradnutý, asi bude pre teba najlepšie ten čudný vzťah/nevzťah ukončiť. ak ti ukradnutý nie je, zavolaj mu teraz, cez víkend....
@anonym_autor tak zas... na gauči leží 50% chlapov, keď žijú sami, možno aj viac. ak ti je ukradnutý, asi bude pre teba najlepšie ten čudný vzťah/nevzťah ukončiť. ak ti ukradnutý nie je, zavolaj mu teraz, cez víkend....
@amdornik Mozno ano, mozno nie. Kazdopadne neviem teda ci si muz, ale pride ti to ok? Myslim to jeho spravanie 🙂

@really8 Nie som zamilovana donho.
@anonym_autor navrhni nejaku akciu, ktora sa kona cez vikend, kup listky, nieco, co je pre neho atraktivne. Ked to v ziadnom pripade pre neho nebude mozne sa zucastnit, budes mat odpoved. Pojdes s kamoskou a na neho sa mozes zvysoka...