icon

Je tento vzťah len ilúziou?

18. okt 2025

Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.

Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.

danica2711
18. okt 2025

@anonym_autor za mňa celé zle. Nie je do teba zamilovaný, netelefonuje ti, víkendy trávi s niekým iným (a je v zásade jedno, s kým, podstatné je, že NIE S TEBOU). Vrátila by som sa z kratšej cesty a nestrácala s ním čas, je tam príliš veľa nejasností

zorienka28
18. okt 2025

@anonym_autor Toto velmi silno zavana manzelkou.

terezka1947
18. okt 2025
@anonym_autor

@0silvia0 To uz teraz viem, ze cez vikendy nie je volny. Iba v pracovnom tyzdni, ked je v meste, inak odchadza za rodinou.

@anonym_autor no,ono to zase nemusí byť s určitosťou manželka,atď.
Ste spolu krátko,možno sa boji sklamania,niečoho viac....a necháva si priestor. Všetko možné to byť môže a nemusí.
Nemôžeš sa riadiť MK,keď my sme ho nevideli,nevieme,čo je zač.ja si myslím,že tebe sa páči....a asi trošku aj ty jemu.
Ale keďže ste kamaráti 😀tak prečo sa ho rovno naxsterku pri káve,či večeri neopytas,čo a ako víkend.
Čo stratis?iba získať môžeš.
Chybu robia ľudia,že sa na začiatku nepýtajú veci,čo nejasné.

autor
18. okt 2025
@terezka1947

Ste spolu krátko,možno sa boji sklamania,niečoho viac....a necháva si priestor. Všetko možné to byť môže a nemusí.
Nemôžeš sa riadiť MK,keď my sme ho nevideli,nevieme,čo je zač.ja si myslím,že tebe sa páči....a asi trošku aj ty jemu.
Ale keďže ste kamaráti 😀tak prečo sa ho rovno naxsterku pri káve,či večeri neopytas,čo a ako víkend.

@terezka1947 Ja som sa spytala ci niekam nepojdeme cez vikend a povedal mi, ze vikendy je mimo mesto, ze je rad, ked odtialto moze vypadnut. Ja sa neriadim radami z MK, ale zdielam s dievcatami uplne rovnaky nazor, je to cudne, zamilovany nie je, ale cas so mnou travit chce, chce ku mne domov, ale k sebe ma nepozve.

really8
18. okt 2025
@anonym_autor

@terezka1947 Ja som sa spytala ci niekam nepojdeme cez vikend a povedal mi, ze vikendy je mimo mesto, ze je rad, ked odtialto moze vypadnut. Ja sa neriadim radami z MK, ale zdielam s dievcatami uplne rovnaky nazor, je to cudne, zamilovany nie je, ale cas so mnou travit chce, chce ku mne domov, ale k sebe ma nepozve.

@anonym_autor ved mu povedz ze vypadnete mimo mesto. A potom by som rovno vyletela ze co sa vykruca.

slavomira236
18. okt 2025

@anonym_autor manzelka byt rovno nemusi mozno ma priateľku v ich meste ktora mu vyplna vikendy.ak v meste len pracuje tak byva urcite v zdielanom byte ak sa neplanuje v meste ostat na stalo.

sova7
18. okt 2025
@anonym_autor

@amdornik Mozno ano, mozno nie. Kazdopadne neviem teda ci si muz, ale pride ti to ok? Myslim to jeho spravanie 🙂

@anonym_autor jeho správanie nie je ok. Ani to že nevieš kde vlastne býva a on sa tlačí k tebe do bytu. On si chráni súkromie ty máš prezradiť všetko a aj tak asi po toľkom "snažení" už dúfal že bude výsledok dobre že si odolala toto ani vzťah nie je

sova7
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skôr chce sex. Čas s tebou trávi lebo sa nechce nudiť sám a dúfa že bude aj niečo iné. Keby mal o teba záujem nechce vypadnúť z mesta čím skôr ale ostať tam s tebou

sova7
18. okt 2025
@terezka1947

@terezka1947 kamaráti? Ani známi nie sú. Keď sa boji je sklamany a neviem čo v tom aby sa ťahal k nej do bytu mu to nebráni. Tak nech si dá svoje mindraky do poriadku a potom to s niekým skúša. Alebo nech aspoň netaji veci, správa sa čudne

pedro1234
18. okt 2025

Je ti čudné že zamilovaný nieje a chce s tebou tráviť čas ale pritom si napísala že ani ty niesi zamilovaná do neho a čas s ním tráviš. To už nieje čudné ? On ti nikdy nezavolá ale ty si mu ako píšeš tiež nikdy neskúšala volať. On chcel aby si ho pozvala k sebe ale to si odmietla (počítam že s obavy aby na teba netlačil) ale k nemu by si išla (na jeho domácu pôdu) to by ti už nevadilo. Ja neviem ale mne to príde medzi vami ako bez komunikácie. Veď mu zavolaj ak chceš, povedz mu čo chceš a čo očakávaš, do tvojej hlavy ti nikto nevidí. Kľudne ho aj konfrontuj s jeho tvrdeniami ak ti to príde podozrivé.

autor
18. okt 2025
@pedro1234

Je ti čudné že zamilovaný nieje a chce s tebou tráviť čas ale pritom si napísala že ani ty niesi zamilovaná do neho a čas s ním tráviš. To už nieje čudné ? On ti nikdy nezavolá ale ty si mu ako píšeš tiež nikdy neskúšala volať. On chcel aby si ho pozvala k sebe ale to si odmietla (počítam že s obavy aby na teba netlačil) ale k nemu by si išla (na jeho domácu pôdu) to by ti už nevadilo. Ja neviem ale mne to príde medzi vami ako bez komunikácie. Veď mu zavolaj ak chceš, povedz mu čo chceš a čo očakávaš, do tvojej hlavy ti nikto nevidí. Kľudne ho aj konfrontuj s jeho tvrdeniami ak ti to príde podozrivé.

@pedro1234 Nie, nesla by som k nemu lebo je to proste skoro. Zamilovana nie som tiez, lebo po tomto vsetkom si drzim odstup, nebudem sa namotavat. Neviem z coho dedukujes, ja som cakala z jeho strany viac zaujmu, ale tak ked nie je zamilovany, co je super ze mi povedal, tak potom je cudne, ze chce stale travit so mnou cas. Ale nezavola a vikendy nema volne.

amdornik
18. okt 2025
@anonym_autor

@pedro1234 Nie, nesla by som k nemu lebo je to proste skoro. Zamilovana nie som tiez, lebo po tomto vsetkom si drzim odstup, nebudem sa namotavat. Neviem z coho dedukujes, ja som cakala z jeho strany viac zaujmu, ale tak ked nie je zamilovany, co je super ze mi povedal, tak potom je cudne, ze chce stale travit so mnou cas. Ale nezavola a vikendy nema volne.

@anonym_autor áno, je to čudné chovanie. podobne ako to tvoje. zamilovaná nie si, volať mu nejdeš, lebo nie si zamilovaná, na byt ho nepustíš, lebo ho vlastne nemiluješ, ale neskutočne ťa zaujíma, čo si o tom ľudia myslia. nuž, odozvu máš, čo si o tom myslíme a teraz s tým ako naložíš?

autor
18. okt 2025
@amdornik

@anonym_autor áno, je to čudné chovanie. podobne ako to tvoje. zamilovaná nie si, volať mu nejdeš, lebo nie si zamilovaná, na byt ho nepustíš, lebo ho vlastne nemiluješ, ale neskutočne ťa zaujíma, čo si o tom ľudia myslia. nuž, odozvu máš, čo si o tom myslíme a teraz s tým ako naložíš?

@amdornik Vies co , kasli na to 🙂

marca12
18. okt 2025

Vies,v ktorom meste ma tu rodinu?

autor
18. okt 2025
@marca12

Vies,v ktorom meste ma tu rodinu?

@marca12 Ano, to viem. Ak mi teda pravdu povedal.

sova7
18. okt 2025
@amdornik

@amdornik nevola mu lebo sa tak dohodli tuším on nastavil nejaké pravidlá ktore sa jej nepozdávajú. Len chce vedieť ako to vidia ludia zvonka. A niekoho koho poriadne nepoznám je lepšie do súkromia netahat keby ju aj on pozval k sebe povedal kde vôbec býva a podobne je to ina situácia ale on nekomunikuje otvorene. A ženy by mali byť opatrné

amdornik
18. okt 2025
@sova7

@amdornik nevola mu lebo sa tak dohodli tuším on nastavil nejaké pravidlá ktore sa jej nepozdávajú. Len chce vedieť ako to vidia ludia zvonka. A niekoho koho poriadne nepoznám je lepšie do súkromia netahat keby ju aj on pozval k sebe povedal kde vôbec býva a podobne je to ina situácia ale on nekomunikuje otvorene. A ženy by mali byť opatrné

@sova7 ja som to čítala celé od začiatku, neboj. len sa pýtam, čo akože teraz urobí. áno, všetkým nám to je čudné. a teraz? a odpoveď ako od malého decka...

natalka13
18. okt 2025

2 mesiace sa spolu tahate a nieste milenci.
K comu tie stretka bozky? Na stretka kino restiku si najdi kamosku.

sova7
18. okt 2025
@amdornik

@sova7 ja som to čítala celé od začiatku, neboj. len sa pýtam, čo akože teraz urobí. áno, všetkým nám to je čudné. a teraz? a odpoveď ako od malého decka...

@amdornik tak uvidíme co urobí sama som zvedavá hlavne čo je ten chlap zac

autor
18. okt 2025
@natalka13

2 mesiace sa spolu tahate a nieste milenci.
K comu tie stretka bozky? Na stretka kino restiku si najdi kamosku.

@natalka13 Ved som sama z toho zmatena.

terezka1947
18. okt 2025

No opýtala si sa ho raz,či nepôjdete niekde cez víkend...chlapom to nedochádza,možno myslel akurát ten jeden víkend, najbližší.....
Ja by som sa ho rovno na štetky,z očí do očí ....opýtala,reso.rovno navrhla výlet niekde,bude túto alebo tamto sobotu. A budeš hneď vedieť,či si čas nájde alebo nie.
Keď nie,máš istotu,že víkendy má pre niekoho iného,reso.ty nie si ani kamoška.
Lebo zaľúbený muž urobii nemožne😊

amdornik
18. okt 2025
@terezka1947

No opýtala si sa ho raz,či nepôjdete niekde cez víkend...chlapom to nedochádza,možno myslel akurát ten jeden víkend, najbližší.....
Ja by som sa ho rovno na štetky,z očí do očí ....opýtala,reso.rovno navrhla výlet niekde,bude túto alebo tamto sobotu. A budeš hneď vedieť,či si čas nájde alebo nie.
Keď nie,máš istotu,že víkendy má pre niekoho iného,reso.ty nie si ani kamoška.
Lebo zaľúbený muž urobii nemožne😊

@terezka1947 ale však on nie je zaľúbený.

terezka1947
18. okt 2025
@amdornik

@terezka1947 ale však on nie je zaľúbený.

@amdornik ....bude si istá 🤷

amdornik
18. okt 2025
@terezka1947

@amdornik ....bude si istá 🤷

@terezka1947 však jej to povedal narovinu.

terezka1947
18. okt 2025
@amdornik

@terezka1947 však jej to povedal narovinu.

@amdornik áno,aj nie.

anonym_0a3128
18. okt 2025

Normálne by som mu cez víkend zavolala, ze mi chyba, ze ho chcem počuť.Dokedy chces čakať? Veď takto neisto sa to môže ťahať mesiace a tebe uteká čas

autor
18. okt 2025

Tak som mu pisala, ci by mal cas buduci vikend, ze by sme mohli niekam ist. Odpisal mi, ze bohuzial nema cas, ze ma dlhsie nieco naplanovane s kamosom. A ze odchazda uz v stredu a vracia sa az dalsi utorok.

doriiis
18. okt 2025
@anonym_autor

Tak som mu pisala, ci by mal cas buduci vikend, ze by sme mohli niekam ist. Odpisal mi, ze bohuzial nema cas, ze ma dlhsie nieco naplanovane s kamosom. A ze odchazda uz v stredu a vracia sa az dalsi utorok.

@anonym_autor .... Zozeriem kefu, ak ten týpek nie je ženatý.Len nechápem teba,načo s ním zbytočne ešte strácas čas.U.mna by bol dávno bloknuty

sova7
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a čo ty na to?

zuzanita1609
18. okt 2025
@doriiis

@anonym_autor .... Zozeriem kefu, ak ten týpek nie je ženatý.Len nechápem teba,načo s ním zbytočne ešte strácas čas.U.mna by bol dávno bloknuty

@doriiis a ja ju aj zožeriem 😉. Kamaráti prednejší, výhovorky,ten si chcel len vrznut 🤭