icon

Je tento vzťah len ilúziou?

18. okt 2025

Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.

Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.

anonym_a5a757
18. okt 2025

A čo tak sa ho na to narovinu opýtať? Aspoň uvidíš reakciu…. Zbytočne možno takto strácaš čas s ním. Na internete sa nedá bližšie vypátrať ?

autor
18. okt 2025
@sova7

@anonym_autor a čo ty na to?

@sova7 Ze ma to mrzi a spytala som sa ho, aku akciu ma. Povedal, ze deskove hry 😕 Ze je na to dost uleteny.

doriiis
18. okt 2025

Deskove hry😄.Ježiš Mária. Ten týpek si z teba proste len robí dobrý den

anonym_93833f
18. okt 2025
@anonym_autor

@sova7 Ze ma to mrzi a spytala som sa ho, aku akciu ma. Povedal, ze deskove hry 😕 Ze je na to dost uleteny.

@anonym_autor tak mu napíš že ten ďalší víkend by ste mohli niekde vypadnúť z mesta

autor
18. okt 2025

A este napisal ze ten dalsi by mal uz mat cas.
Ale to som zas ja v praci a on to vie.

anonym_c41468
18. okt 2025

Ten ďalší víkend umrie babkin škrečok, tak ju pôjde utešiť.
Ale môžeš skúsiť, že si akože vybavíš voľno, preložíš prácu, čo mu do toho náhle vojde.

autor
18. okt 2025
@anonym_c41468

Ale môžeš skúsiť, že si akože vybavíš voľno, preložíš prácu, čo mu do toho náhle vojde.

@anonym_c41468 Vyzera to tak. No proste to nema zmysel.

doriiis
18. okt 2025
@anonym_c41468

@anonym_c41468 ... Ten ďalší víkend ešte žena nevymyslela program. 😀
Just hold on autorka. Ono to pride

anonym_93833f
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor povedz že si vymenia smeny a teda budeš mať voľno aj ty budúci týždeň. Ale je to blbec, ukončí to a netráp sa.

zuzanita1609
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to je čo,tie deskové hry? A on má fakt 29? Ešte by som pochopila,že futbal, nejaká pánska jazda pri playku. To niečo podobné,ako Človeče nehnevaj sa? 🤭😁. No tak, Dievčina nehnevaj sa,ale stracaš čas.

anonym_ecc41f
18. okt 2025
@zuzanita1609

@anonym_autor a to je čo,tie deskové hry? A on má fakt 29? Ešte by som pochopila,že futbal, nejaká pánska jazda pri playku. To niečo podobné,ako Človeče nehnevaj sa? 🤭😁. No tak, Dievčina nehnevaj sa,ale stracaš čas.

@zuzanita1609 deskove hry🥴, možno oprie ženu o dajakú dnesku a idéeeeee.

anonym_ecc41f
18. okt 2025
@anonym_ecc41f

@zuzanita1609 deskove hry🥴, možno oprie ženu o dajakú dnesku a idéeeeee.

@anonym_ecc41f pardon desku

anonym_0c6f3c
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor napisala by som mu, ze super, moze byt, ze si si vymenila sluzbu. Lebo toto cele je cudne a zarucene viem, ze zrazu aj ten volny vikend zrazu uz volny nema.
Otoc hru. Aj tak vies, ze ta natahuje, nemas co stratit. Ked ti zavola, ze by ta chcel vidiet, prave sa ti neda. Ked ti napise, odpisuj s hodinovym posunom. Skratka mu daj najavo, ze uz nie si dostupna.
Nenechaj si ublizovat niekym, kto sa s tebou iba zahrava. On evidentne nehra fer.

lenusiatko
18. okt 2025

Je zenaty a ma deti. Kolegynin manzel takto chodil cely tyzden po sluzobkach (za milenkou) niekolko rokov.

anonym_978066
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor povedz mu, že si si v práci vybavila voľno na ten budúci víkend, predpokladám, že cukne, že si narýchlo aj infarkt vymyslí. Ja by som s kamarátkou na drzovku išla do toho mesta, kde sa na vílendy vracia. Len či je jeho meno pravé. Je mi divné, že ste sa ani nerozprávali, kde býva, keď pracuje. Vieš, vobec kde pracuje?

0silvia0
18. okt 2025
@anonym_978066

@anonym_autor povedz mu, že si si v práci vybavila voľno na ten budúci víkend, predpokladám, že cukne, že si narýchlo aj infarkt vymyslí. Ja by som s kamarátkou na drzovku išla do toho mesta, kde sa na vílendy vracia. Len či je jeho meno pravé. Je mi divné, že ste sa ani nerozprávali, kde býva, keď pracuje. Vieš, vobec kde pracuje?

@anonym_978066 ale prosim ta, bude niekde v cudzom meste s kamoskou traposit kvoli takemuto somarovi. Myslim, ze to za to nestoji

autor
18. okt 2025
@anonym_978066

@anonym_978066 Viem kde pracuje aj mi povedal mesto odkial je.

anonym_978066
18. okt 2025
@0silvia0

@anonym_978066 ale prosim ta, bude niekde v cudzom meste s kamoskou traposit kvoli takemuto somarovi. Myslim, ze to za to nestoji

@0silvia0 mne by zase nestálo za to, aby si zo mňa niekto robil dobrý deň.

anonym_d0c2ef
18. okt 2025

Dievča zlaté.....podľa mňa nevieš originál jeho meno, jeho mesto, jeho prácu...nevieš o ňom nič, taká je pravda aj keď sa ti to nepáči

bielasovicka
18. okt 2025

100% je ženatý.

anonym_d0c2ef
18. okt 2025

Veď mu zavolaj teraz v sobotu večer a potom nám napíš čo bolo .... Ak sú mu prednejsie deskove hry 🤦🏻‍♀️ tak nemám slov....ozaj

anonym_ecc41f
18. okt 2025

@anonym_autor a čo si myslíš ty? Myslíš, že je to taký blbeček, ešte nevie čo chce, aj by si vrzol, aj sa mu páčiš, aj sa boji vzťahu? Ale chce ešte s mamkou bývať a hrať sa s kamarátmi " deskove hry" ? ? Alebo je to prefíkaný, chladnokrvný, a nebezpečný človek, ktorý ťa chladnokrvne namotáva a je pritom ženatý a v podstate ani nie je celkom normálny, lebo keď ma ženu a takto to na teba skúša, tak to mi až také trošku narcistické príde. Čo myslíš ty autorka?

bielasovicka
18. okt 2025
@anonym_d0c2ef

Veď mu zavolaj teraz v sobotu večer a potom nám napíš čo bolo .... Ak sú mu prednejsie deskove hry 🤦🏻‍♀️ tak nemám slov....ozaj

@anonym_d0c2ef co sú to deskove hry?

evazhoufova
18. okt 2025

U seba ma detskú postieľku, stoličku..

0silvia0
18. okt 2025

@anonym_autor ale ona si nemusi nechat zo seba robit dobry den. Treba sa naucit normalne si veci vykomunikovat, nie sa niekde trepat a sledovat ako stredoskokacka. Ak komunikivat nevedia, nech ho radsej posle kade lahsie

anonym_0a3128
18. okt 2025

Aj keby zenu, partnerku by nemal toto su obrovské red flag.Ani len na začiatku vztahu si neni priorita, nechce s tebou tráviť čas len ked sa nudí v týždni lebo deskove hry, kamosi atd su zaujímavejšie.O pár rokov by si bola len nepotrebný spotrebic a mal ta totálne na haku.Preco zeny prehliadajú červené majáky? Potom da čudujú akych trtkov maju, ktorých nezaujímajú

anonym_978066
18. okt 2025
@0silvia0

@anonym_autor ale ona si nemusi nechat zo seba robit dobry den. Treba sa naucit normalne si veci vykomunikovat, nie sa niekde trepat a sledovat ako stredoskokacka. Ak komunikivat nevedia, nech ho radsej posle kade lahsie

@0silvia0 len zjavne si z nej dobrý deň on robí, Ja by som ho poslala do čerta už vtedy, kedy by sa mi tlačil do bytu. To čo je za správanie?

0silvia0
18. okt 2025
@anonym_978066

@0silvia0 len zjavne si z nej dobrý deň on robí, Ja by som ho poslala do čerta už vtedy, kedy by sa mi tlačil do bytu. To čo je za správanie?

@anonym_978066 aj ja by som ho poslala davno prec. Nenatahovala by som tuto frasku.

anonym_978066
18. okt 2025
@anonym_0a3128

Aj keby zenu, partnerku by nemal toto su obrovské red flag.Ani len na začiatku vztahu si neni priorita, nechce s tebou tráviť čas len ked sa nudí v týždni lebo deskove hry, kamosi atd su zaujímavejšie.O pár rokov by si bola len nepotrebný spotrebic a mal ta totálne na haku.Preco zeny prehliadajú červené majáky? Potom da čudujú akych trtkov maju, ktorých nezaujímajú

@anonym_0a3128 presne tak, potom sú ženy nesmierne prekvapené, že aj keď spolu bývajú a majú dieťa, u muža sú stále na prvom mieste kamaráti

anonym_978066
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_978066 Viem kde pracuje aj mi povedal mesto odkial je.

@anonym_autor skús mu teraz zavolať, ak zdvihne, tak povedz, že iba ti bolo smutno a snaž sa hovot naťahovať. Ak nezdvihne, čo predpokladám, tak ho po víkende nekontaktuj, ak bude volať, nedvíhaj, ak príde, povedz mu, že vidíš, že pre neho nie si prioritou, že nebudeš s ním strácať čas a on nech si hľadá inú zábavku na pracovný týždeň.