Je tento vzťah len ilúziou?
Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.
Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.
Tak ženy, odišiel domov na týždeň a akurát pošle buď hlasovú správu z auta alebo napíše. Ale nie tak často ako keď ke v práci. Takže je to asi jasne ako facka. Inak som fb prelustrovala, aj profil jeho sestry a mamy, sle žiadna foto ani známka toho, že by bol ženatý/zadaný.
@anonym_autor načo ti je taky chlap? Očividne to s tebou nemysli vazne
Na https://cica.vugk.sk/VL_vyber.aspx si čo našla, má nejakú nehnuteľnosť?
Máš istotu že vieš jeho pravé meno, videla si doklady alebo vodičský?
@anonym_autor načo ti je taky chlap? Očividne to s tebou nemysli vazne
@anonym_1d6e37 Nemyslí, veď už ho kašlem .
@anonym_1d6e37 Nemyslí, veď už ho kašlem .
@anonym_autor dokedy? Vsak zajtra sa zase ozve 😉
@anonym_autor Mala som jedného takého frajera. Stále sa chcel stretávať len vtedy, kedy to jemu vyhovovalo. A buď večer, alebo niekde na nejakom mieste, kde ho nikto nepoznal. Ďaleko od jeho a aj môjho bydliska. Po troch mesiacoch som zistila, že je zasnúbený. Vtedy ešte internety neboli. Takže sa dalo pekne odrbkávať.
Čo tak sa ho priamo opýtať kde býva a s kým?
A čo tak sa jeho opýtať na všetko? My tu môžeme len hádať....
Ja by som kládla veľmi priame a úprimné otázky...

Tak ženy, odišiel domov na týždeň a akurát pošle buď hlasovú správu z auta alebo napíše. Ale nie tak často ako keď ke v práci. Takže je to asi jasne ako facka. Inak som fb prelustrovala, aj profil jeho sestry a mamy, sle žiadna foto ani známka toho, že by bol ženatý/zadaný.