icon

Je tento vzťah len ilúziou?

18. okt 2025

Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.

Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.

Strana
z7
autor
26. okt 2025

Tak ženy, odišiel domov na týždeň a akurát pošle buď hlasovú správu z auta alebo napíše. Ale nie tak často ako keď ke v práci. Takže je to asi jasne ako facka. Inak som fb prelustrovala, aj profil jeho sestry a mamy, sle žiadna foto ani známka toho, že by bol ženatý/zadaný.

anonym_1d6e37
26. okt 2025
@anonym_autor

Tak ženy, odišiel domov na týždeň a akurát pošle buď hlasovú správu z auta alebo napíše. Ale nie tak často ako keď ke v práci. Takže je to asi jasne ako facka. Inak som fb prelustrovala, aj profil jeho sestry a mamy, sle žiadna foto ani známka toho, že by bol ženatý/zadaný.

@anonym_autor načo ti je taky chlap? Očividne to s tebou nemysli vazne

anonym_c41468
26. okt 2025

Na https://cica.vugk.sk/VL_vyber.aspx si čo našla, má nejakú nehnuteľnosť?
Máš istotu že vieš jeho pravé meno, videla si doklady alebo vodičský?

bielasovicka
26. okt 2025
@mata1mata

@mandzula aha dobre dakujem 🙂

@mata1mata ale ja som to aj tak nepochopila. 🤭Aši som blbá, neviem.

autor
26. okt 2025
@anonym_1d6e37

@anonym_autor načo ti je taky chlap? Očividne to s tebou nemysli vazne

@anonym_1d6e37 Nemyslí, veď už ho kašlem .

anonym_1d6e37
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1d6e37 Nemyslí, veď už ho kašlem .

@anonym_autor dokedy? Vsak zajtra sa zase ozve 😉

anonym_9877f3
27. okt 2025

@anonym_autor Mala som jedného takého frajera. Stále sa chcel stretávať len vtedy, kedy to jemu vyhovovalo. A buď večer, alebo niekde na nejakom mieste, kde ho nikto nepoznal. Ďaleko od jeho a aj môjho bydliska. Po troch mesiacoch som zistila, že je zasnúbený. Vtedy ešte internety neboli. Takže sa dalo pekne odrbkávať.

adka176
29. okt 2025

Čo tak sa ho priamo opýtať kde býva a s kým?
A čo tak sa jeho opýtať na všetko? My tu môžeme len hádať....
Ja by som kládla veľmi priame a úprimné otázky...

Strana
z7