icon

Je tento vzťah len ilúziou?

18. okt 2025

Stretavame sa vonku, ideme na vylet, na jedlo, niekam na festival, je galantny. Piseme si kazdy den, posielame hlasove spravy.

Druha stranka veci: nikdy, nikdy nezavola, nikdy ma nepozval k sebe, cez vikend nie je nikdy nakloneny stretnutiu. Stretavame sa vzdy cez pracovny tyzden, vacsinou po praci.

Strana
z7
zmrzlinka2021
18. okt 2025

@anonym_autor ste kamaráti alebo frajeri?

autor
18. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor ste kamaráti alebo frajeri?

@zmrzlinka2021 Ani jedno, ani druhe. Zoznamujeme sa.

cutespider
18. okt 2025

Čo povedal, keď si sa ho na to opýtala? Je zbytočné si niečo myslieť, kľudne môže cez víkend zachraňovať túlavé mačiatka, alebo sa venovať manželke a deťom 🤔

gribka1
18. okt 2025

Kto sa ozýva prvý? Ako dlho sa zoznamujete?

anonym_89915b
18. okt 2025

Ako dlho sa už zoznamujete? Vieš čo robí cez víkendy? Ty si ho k sebe pozvala?… predpokladám, že smeruješ ku tomu, či náhodou nemá ženu…

autor
18. okt 2025
@cutespider

Čo povedal, keď si sa ho na to opýtala? Je zbytočné si niečo myslieť, kľudne môže cez víkend zachraňovať túlavé mačiatka, alebo sa venovať manželke a deťom 🤔

@cutespider On pracuje v inom meste a na vikend odchadza k rodine. Ze tam ma vsetkych kamaratov a ked moze, tak z mesta vypadne.

autor
18. okt 2025
@gribka1

Kto sa ozýva prvý? Ako dlho sa zoznamujete?

@gribka1 Ano, casto sa ozyva prvy, su to dva mesiace co sme v denno dennom kontakte, aspon teda pisomnom.

petamich
18. okt 2025

Hm cize zatial mu vyplnas cas cez tyzden, ked nema s kym? 🤷‍♀️ aspon tak to znie

autor
18. okt 2025
@anonym_89915b

Ako dlho sa už zoznamujete? Vieš čo robí cez víkendy? Ty si ho k sebe pozvala?… predpokladám, že smeruješ ku tomu, či náhodou nemá ženu…

@anonym_89915b Ja som ho k sebe nepozvala, zato on neustale tlaci na stretnutie u mna. Ked som povedala nie, tak prestal naliehat viac menej. Ano, smerujem k tomu, ci nema nejaku tajnu priatelku.

autor
18. okt 2025
@petamich

Hm cize zatial mu vyplnas cas cez tyzden, ked nema s kym? 🤷‍♀️ aspon tak to znie

@petamich Aj mne sa to tak zda :(

autor
18. okt 2025

Napisal mi, ze ma ma velmi rad. Dodal, ze zamilovany nie je. Ale uz sme sa bozkavali a dodal, ze kamaratky nebozkava. Tak ja neviem :D

bonboniera
18. okt 2025

Veď ti povedal ze chodí k rodine, nemyslí tým rodičov 😅

domka222
18. okt 2025

To musí mať veeeľmi dobrých kamarátov, keď musí byť doma každý víkend a ani jeden zatiaľ "neobetoval". Kamošky nebozkáva, ale snaží sa,aby si bola zrejme aspoň pichanda. Lebo tak mi to celé príde.

autor
18. okt 2025
@bonboniera

Veď ti povedal ze chodí k rodine, nemyslí tým rodičov 😅

@bonboniera Ale povedal, ze k rodicom :D

autor
18. okt 2025
@domka222

To musí mať veeeľmi dobrých kamarátov, keď musí byť doma každý víkend a ani jeden zatiaľ "neobetoval". Kamošky nebozkáva, ale snaží sa,aby si bola zrejme aspoň pichanda. Lebo tak mi to celé príde.

@domka222 Kamosky nebozkava, ale zamilovany nie je. Ked som mu povedala, ze budeme kamosi, tak bol z toho smutny, vraj co urobil zle.

zuzinka888
18. okt 2025

Tak mne hned bliklk- ze doma ho caka manzelka a dieta(i)- a panko by si vrzol no doma sa neda- tak skusa u teba.

barka1
18. okt 2025

Nový zacinajuci vztah má vždy prednost pred rodičmi a kamosmi, ak je mysleny vážne.
Takže ja by som ho konfrontovala.
Btw, cez víkendy ti píše rovnako intenzivne?

ariannazara
18. okt 2025

Neverim ze v dnešnej dobe socialnych sieti, a všetkého možného nevieš zistiť ci je zadaný.

autor
18. okt 2025
@zuzinka888

Tak mne hned bliklk- ze doma ho caka manzelka a dieta(i)- a panko by si vrzol no doma sa neda- tak skusa u teba.

@zuzinka888 Mne tiez blika majak. Je to zvlastne, vobec spolu netelefonujeme, iba piseme cez spravy alebo hlasovky.

autor
18. okt 2025
@ariannazara

Neverim ze v dnešnej dobe socialnych sieti, a všetkého možného nevieš zistiť ci je zadaný.

@ariannazara Nic na fb nema, uz som sliedila :D

domka222
18. okt 2025
@anonym_autor

@domka222 Kamosky nebozkava, ale zamilovany nie je. Ked som mu povedala, ze budeme kamosi, tak bol z toho smutny, vraj co urobil zle.

@anonym_autor však jasné, že bol smutný. Keď chcel využiť situáciu u teba,tak si ho odpálkovala a ešte aby nemohol ďalej skúšať nič,aby sa dostal k cieľu <> a bol len kamoš ,ktorý chlap by nebol smutný.

anonym_1c02de
18. okt 2025

@anonym_autor ja osobne by som si myslela, že cez víkend je so svojou manželkou prípadne aj deťmi. A cez týždeň manželke povie, že pracuje dlho a chodí na služobky a tým pádom má veľa času na teba. Zamilovaný muž sa správa inak, teba chce zrejme len na sex. Ja osobne by som toto ukončila, nepáči sa mi to

autor
18. okt 2025
@barka1

Nový zacinajuci vztah má vždy prednost pred rodičmi a kamosmi, ak je mysleny vážne.
Takže ja by som ho konfrontovala.
Btw, cez víkendy ti píše rovnako intenzivne?

@barka1 To je pravda pravduca a aj by sme si volali. Cez vikend pise tiez, docela dost. Ale az tak intenzivne ako v pracovne dni.

doriiis
18. okt 2025

Podľa mňa je zenaty

autor
18. okt 2025
@doriiis

Podľa mňa je zenaty

@doriiis Alebo niekoho ma. Alebo nema, ale nechce nic vazne.

anonym_c41468
18. okt 2025

Pozri kataster v jeho meste čo vlastní a či tam nieje aj druhá osoba.

Poznal som takého čo "nerád telefonoval" len vypisoval s frajerkou a dôvod bol aby nepočula kde naozaj je a aj mal viac času premyslieť si klamstvo ako odpoveď.

doriiis
18. okt 2025
@anonym_autor

@doriiis Alebo niekoho ma. Alebo nema, ale nechce nic vazne.

@anonym_autor ... Každopádne nie si jediná ani prvorada

autor
18. okt 2025
@anonym_c41468

Pozri kataster v jeho meste čo vlastní a či tam nieje aj druhá osoba.

Poznal som takého čo "nerád telefonoval" len vypisoval s frajerkou a dôvod bol aby nepočula kde naozaj je a aj mal viac času premyslieť si klamstvo ako odpoveď.

@anonym_c41468 On mi hlasovky posiela hlavne z auta.

autor
18. okt 2025
@doriiis

@anonym_autor ... Každopádne nie si jediná ani prvorada

@doriiis Viem, vidim to.

zuzinka888
18. okt 2025

Vsak mu napis- som v meste ( kde byva, o dve ukuce od neho) ze sa zastavis na kavu ze za 5 minut zazvonis na zvoncek🤣🤣🤣. Uvidis co napise🤣🤣. Stavim sa ze bude hapkat, ze ma doma chorych rodicov.

doriiis
18. okt 2025
@anonym_autor

@doriiis Viem, vidim to.

@anonym_autor ... Hľadaj manželku, alebo dlhodobú priateľku. Alebo ušetri čas a rovno ho pošli kade lahsie

Strana
z7