icon

Je to dôvod na rozchod?

17. mar 2022

Ahojte,

Takýchto tém je tu už milión. Spýtam sa ale zas, lebo, neviem vlastne prečo.
Som vo vztahu cez 3 roky, s úžasným človekom. Samozrejme občasné hádky máme, ale nič extra. Problém je, že spolu nespávame, resp. spávame max 2x do mesiaca, čo mi príde veľmi málo (sme obaja mladí). Ja som najprv chcela, aj som to iniciovala, ale on odmietal lebo je unavený, nechce sa mu, odkladá to stále na zajtra, keď príde zajtrajšok tak to zas odloží...
Potom ma toto iniciovanie prestalo baviť, dokonca ma prešla po tom na neho chuť, nepriťahuje ma a na sex 1-2x do mesiaca som si zvykla s riešim to “po svojom” sama.
Keď sa s ním o tom rozprávam, urazí sa a posťažuje sa, že je unavený.
Neviem, nemyslím si, že sa to v budúcnosti zlepší, pretože mu to zrejme aj vyhovuje (aj keď to neprizná).
Čo mám robiť? Pokiaľ je toto jediný problém, je to dôvod na rozchod?

Strana
z2
katie253
18. mar 2022

Poviem ti tak, žila som s ex 4 roky, chodili sme spolu 6. Bol to veľmi dobrý človek, ale bolo tam viac vecí, sex bol taký nudný... Rozišli sme sa, nebolo to len kvôli tomu, ale aj toto bola jedna z príčin. Tiež som si nevedela predstaviť kde stretnem lepšieho chlapa ako bol on. A predstav si našla som, a dokonca ešte lepšieho a na sex s ním sa neskutočne teším. Je to úplne iné ako s ex.
Tiež som si vtedy nemyslela, že sex je taký dôležitý vo vzťahu, ale teraz už viem, že je a dokonca veľmi dôležitý....
Takže neboj sa a choď do toho... Uvidíš, že na teba čaká niekto kto si ťa zaslúži...

marty_4
18. mar 2022

otazka mozno znie tak, preco s nim vlastne si? ako sex je velmi velkom uzcastou vztahu a myslim si, ze kvoli nemu vznika aj tak nejak najviac hadok a nakoniec aj rozpadov vztahu

amiaja
18. mar 2022

Urcite je to dovod na rozchod. Casom to bude len horsie, ver tomu. A ked uz teraz ta nepritahuje tak to je zaciatok konca.
Tiez som si nemyslela ze sex je dolezity.. ze staci laska a ze je mily a dobry
Ale nestaci. Musi to fungovat aj v posteli lebo pride niekto iny kto ta bude pritahovat a potom uz bude neskoro ked budes vydata a mat deti.

marty_4
18. mar 2022

pre mna by teda isto bol a uz poriadne davno. sa aj cudujem, ze si tot ak povediac tolko vydrzala. nie som clovek, ktory si vie len tak nasadit ruzove okuliare a neviem kolko dufat, ze sa nieco zlepsi

karolinakr
18. mar 2022

Dóvod, prečo ženy toto vydržia v dlhodobych manželstvach jedna možnosti je, že maju milenca, ale tym sa nikto verejne nechvali na socialnych sieťach. a hlavne nie ženy..preto možno u niekoho vystavaju otazky, ako to, že to druhym klape? ...

gdulskadarina
18. mar 2022

tak su pary kde to takto sedi, kde to obom vyhovuje, ale ked to tebe nevyhovuje tak casom to budes vidiet ako ozaj velky problem a to si treba uvedomit 🙂

zdenkastanka
18. mar 2022

A z čoho je tak strasne unaveny?pracuje fyzicky? 12h?aj vikendy?no teda,takto by som nevedela zit.tiez nemame sex denne ale 2x za mesiac je velmi malo.zvlast ked tebe to chyba... veď zijete ako spolubyvajuci a nie ako partneri ci v budúcnosti manzelia... nema nejake problemy co ho trapia?alebo psychické? Takyto byval aj na zaciatku ?ak nie, kedy sa to zmenilo a preco?treba to s nim v pokoji bez emocii prebrat.je to vážna vec vo vztahu.ked nebudes spokojna po tejto stranke budes cim dalej tym viac frustrovana. Ja teda by som takto nevedela zit.ber to z dlhodobeho hladiska .pises ze ste mladí... to takto chces zit dalsich cca 40 rokov?a co rodina?nechcete rodinu ?deti?na to treba sex.to snáď vies...

diamond007
19. mar 2022

Ja by som to ukončila ale nie štýlom, že ti chýba sex, nech mu nespôsobia v budúcnosti ťažkosti na duši.
Skôr s kľudom by som vysvetlila že máte iné ciele, vzťah z tvojej strany veľmi ochladilo atď.

tamtamka26
16. okt 2023

ahoj, no ako si to doriešila??

slavka1988
16. okt 2023

Zrejme má inú potrebu sexu ako ty ,ty to chceš a potrebuješ častejšie ako on nemyslím si že sa to časom zlepší musela by si si buď zvyknúť alebo naozaj ak to je pre teba veľmi dôležité radšej aa rozísť a nájsť niekoho na rovnakej vlnovej dĺžke ,ak máš pocit že povahovo nenajdes lepšieho muža za mna by som to tolerovala a riešila sa sama ;)

Strana
z2