Je to nevera, ak si píšem s inými mužmi?
Ahojte.Som vydatá už niekoľko rokov. Je nevera keď si píšem s niekoľkými mužmi a občas aj zavolám len tak o blbostiach o živote a tak. Manžel mi povedal že už je to moc. Videl ze niektorý chlapi občas píšu aká si sexi, nedáme kávu a tie mužské oblbovaky. Ja na to nereagujem ale piseme si dalej
Nic take ako kamaratstvo muza a zeny neexistuje.
To len zeny si nahovaraju,ze sa s nimi muzi kamaratia.
Ze maju co ponuknut do kamaratstva.
Zaujimava je ale jedna vec.
Cim krajsia zena,tym viacej kamaratov moze mat.
Cim skaredsia zena,kamarati sa nezjsvuju,dokonca nikdo z muzov nema zaujem sa kamaratit.
Ale niekde vnutry,hlboko vnutry vedia pravdu,min.niektore.
Muz sa realne nevie zo zenou kamaratit preto,ze temi,ktore sa v kamaratstve medzi muzmi preberaju su sport,investovanie,cinky,sexualne zazitky atd
Muzske temy
Temy,ktorym zeny nerozumeju a nemaju cim obohatit diskusiu.
Takze si len dvihas ego,hladas unikovu cestu,milenca,potencionalneho noveho partnera.
Takyto pristup vlastnej partnerky by som nezniesol a zakazal.Okamzite.
@eugen777 s tymto tak uplne nesuhlasim. Ja som desne skareda a tucna. Napriek tomu sa mi muzi ozyvaju, ktori chcu len nieco podniknut, zabit nudu napriklad. V zoznamke mam uvedene, ze sex nehladam, ani vztah a najdu sa taki, co to tiez nevyhladavaju. Mimochodom, aj zena sa moze zaujimato kazdu z tych tem, ktore si urcil ako muzske.
@eugen777 Ja teda som muž, ale slovo "zakázal" ma rozosmialo 🙂 a aj to kategorizovanie, ja som napríklad mal istý čas lásku, ktorá bola zdatná programátorka (vyštudovaný IT na matfyze), často sme rozoberali nejaké problémy v C++, bežne som sa s ňou bavil o zimných športoch, ktoré sme obaja aktívne sledovali v TV, podobne aj napr, Tour de France a len na okraj, je to dodnes krásna a sexi žena.
Čo sa týka kamarátstva medzi mužom a ženou, nie je všetko čiernobiele a môže existovať, buď po tom, ako prešla prvotná zamilovanosť, alebo funguje len sympatia (rozumejú si v témach, ale nie je tam nič fyzické, lebo muž, alebo žena, ideálne navzájom sú mimo rámcov fyzickej príťažlivosti)
K písaniu s inými mužmi, ženami: Vždy je to individuálne, pre niekoho je to neprijateľné a zrada, pre iného je to možno šanca udržať si psychické zdravie, hlavne pri dlhoročných stereotypných vzťahoch. A ak sa autorka vyjadrila, že manžela nemiluje, tak jednoznačne jej chýba emočná blízkosť a hľadá hranicu medzi tým ako ostať v manželstve a byť vnútorne šťastná.
je to dodnes krásna a sexi žena.
Tvoja veta
Vsak tym si len potvrdil moje slova
"kamaratil" si sa snou koli tomu,ze bola sexi
Keby bola skareda,tak sa nebavite a ziadne "kamaratstvo" neni
Tvoja veta
@eugen777 Ono to rozhodne nie je tak čiernobiele, ako to prezentuješ. Kamarátstvo medzi mužom a ženou určite môže existovať a existuje, ale býva pomerne zriedkavé a určite nadpolovičná väčšina mužov žiadnu skutočnú kamarátku nemá.
No mala by si navštíviť psychiatra, to načo si vypisuješ s inými chlapmi nechápem ? Mne by to išlo na nervy od cudzích uchylakov, že fuj, muž ťa mal už dávno poslať do riti, akože keby aspoň známi, že ako sa máš a podobne ale úplne cudzí to je dosť choré na tvoj vek
Ja som už chcela odísť z domu a vôbec nepotrebujem dom a ani iné výhody. On len stále nechce pochopiť ze tak to bude lepšie. Veď sme rodina, deti a skúsme nejak zapracovať na vzťahu. Viem ze on ma strašne ľúbi ale ja nie a som najradšej keď som preč z domu. A vôbec som není naňho odkázaná. Mám fakt slušne platenú oracu
Ja som už chcela odísť z domu a vôbec nepotrebujem dom a ani iné výhody. On len stále nechce pochopiť ze tak to bude lepšie. Veď sme rodina, deti a skúsme nejak zapracovať na vzťahu. Viem ze on ma strašne ľúbi ale ja nie a som najradšej keď som preč z domu. A vôbec som není naňho odkázaná. Mám fakt slušne platenú oracu
@janulka2900 Pôsobí to tak, že ho nemiluješ a v manželstve sa nudíš. Hĺadáš vzrušenie, namotávačky , páči sa ti záujem iných mužov. Však nová metla dobre metie. Ak by to bolo opačne, mužovi by si to tolerovala? Ja môjmu nie a ani on mne. Na tvojom mieste by som uvažovala nad rozvodom. Nevoď ho za nos. On nemusí nič pochopiť, si svojprávna.
Tvoja veta
@eugen777 Ja som nepovedal, že to bola moja kamarátka 🙂 bola to moja láska, to je rozdiel ... len som chcel povedať, že ženy s mužmi môžu mať spoločné témy, a neoddeľoval by som mužské a ženské témy.
@janulka2900 A ešte to-On ma strašne ĺúbi, ale ja jeho nie 😕. Uvoĺni miesto niekomu, kto mu lásku opätuje. Žijeme len raz a on premárni roky s tebou, čo ho máš v paži. Smutné.
@eugen777 Ja som nepovedal, že to bola moja kamarátka 🙂 bola to moja láska, to je rozdiel ... len som chcel povedať, že ženy s mužmi môžu mať spoločné témy, a neoddeľoval by som mužské a ženské témy.
@akodoma priateľstvo medzi ,mužom a ženou môže byť ,ak vzniklo v detstve ,keď sme toho druhého nevnímali sexuálne.Tiež mám takú kámošku a je a vždy bola pekná.😁
Keby toto robila moja žena, tak by sa mi hneď zhnusila. Čudujem sa tomu tvojmu ze ta už nekopol do riti.
Jedna vec je pisat si. Druha vec o com. Ak by mi niekto pisal oplzle spravy ci navrhy istotne by som v konverzacii nepokracovala.
@janulka2900 "On ma strašne miluje a cítiť už z neho chlad."
to mi nejako nevychádza....
Ak nie si na ňom závislá,tak naozaj nechápem,prečo neodídeš.Jeho povolenie na to nepotrebuješ.
@janulka2900 ja uz niekoľko rokov mam milenca. Za neveru to nepovazujem.Teraz moralistky do mnay🤣
@janulka2900 ja uz niekoľko rokov mam milenca. Za neveru to nepovazujem.Teraz moralistky do mnay🤣
@anonym_be3da2 Tvoje sračky. Tvoj život. 🩷
Nic take ako kamaratstvo muza a zeny neexistuje.
To len zeny si nahovaraju,ze sa s nimi muzi kamaratia.
Ze maju co ponuknut do kamaratstva.
Zaujimava je ale jedna vec.
Cim krajsia zena,tym viacej kamaratov moze mat.
Cim skaredsia zena,kamarati sa nezjsvuju,dokonca nikdo z muzov nema zaujem sa kamaratit.
Ale niekde vnutry,hlboko vnutry vedia pravdu,min.niektore.
Muz sa realne nevie zo zenou kamaratit preto,ze temi,ktore sa v kamaratstve medzi muzmi preberaju su sport,investovanie,cinky,sexualne zazitky atd
Muzske temy
Temy,ktorym zeny nerozumeju a nemaju cim obohatit diskusiu.
Takze si len dvihas ego,hladas unikovu cestu,milenca,potencionalneho noveho partnera.
Takyto pristup vlastnej partnerky by som nezniesol a zakazal.Okamzite.
@eugen777 no do istej miery suhlasim, ale urcite nie s tym, ze muzi a zeny nemozu mat spolocne temy. Napr.sport je celkom vdacna tema pre obe pohlavia a ano, muzi sa o sporte asi bavia viac, ale v tomto napr.ja mam problem si pokecat s mnohymi zenami. Sice nie o sporte v zmysle futbalovych vysledkov, to naozaj ide totalne mimo mna a absolutne ma to nezaujima. Ale ja ako zena dokazem s muzmi komunikovat uplne v pohode o kinematografii, literature, o historii, o sporte (ktory aktivne vykonavam, nie o zapasoch v TV), aj o vztahoch, a samozrejme s kolegami sa bavime profesne, vedieme akademicke debaty. Viem s muzmi vtipkovat, poradit, nechat si poradit, atd. A myslim, ze vo vseobecnosti ma maju muzi radi. Ale plati, co si napisal, ze som atraktivna a muzi sa okolo mna motaju, to sa vsak uplne s kamaratstvom nevylucuje. Nie su to vsak kamaratstva ako s babami, to uznavam.
@anonym_be3da2 a tvoj muz ma na to aky nazor? Lebo pokial to nevadi ani jemu, tak to nevera naozaj nie je
@janulka2900 prosím tá.... Ja toto nechápem... Ako.. Robí mi to manžel.. Píše iným ženám.. A naco prosím tá ??? Keď má u mňa všetko dokonca si s nimi aj zavolá občasné a aj na kameru. Ja nechápem týmto internetovým kamatstavmam.. To o čom je??????? Čo chyba vo vzťahu? Mňa vysmial že nevera to nie je. Že ako to môže byť nevera keď si len píše a vola niekedy .. Že sa nestretava.. Za mňa to však je strašne frustrujuce smutne a cítim sa ponížena vlastne lebo zisťujeme že mu záleží na nejakých internetových bábacch viac ako na mne?? Čo som realna.. Prečo to robite prosím tá?? Mňa by toto b živote nenapadlo.. A ja sa chcem eozviest kvôli tomu dokonca.. Vždy mu nájdeme nejakú inú Babu v telefóne
@anonym_be3da2 Tvoje sračky. Tvoj život. 🩷
@anonym_63c373 modry kon je dobry zdroj zabavy
@janulka2900 prosím tá.... Ja toto nechápem... Ako.. Robí mi to manžel.. Píše iným ženám.. A naco prosím tá ??? Keď má u mňa všetko dokonca si s nimi aj zavolá občasné a aj na kameru. Ja nechápem týmto internetovým kamatstavmam.. To o čom je??????? Čo chyba vo vzťahu? Mňa vysmial že nevera to nie je. Že ako to môže byť nevera keď si len píše a vola niekedy .. Že sa nestretava.. Za mňa to však je strašne frustrujuce smutne a cítim sa ponížena vlastne lebo zisťujeme že mu záleží na nejakých internetových bábacch viac ako na mne?? Čo som realna.. Prečo to robite prosím tá?? Mňa by toto b živote nenapadlo.. A ja sa chcem eozviest kvôli tomu dokonca.. Vždy mu nájdeme nejakú inú Babu v telefóne
@anonym_9a3b6e ty sa rozved, spadne ti taky balvan zo srdca, ze mozno aj odletis...

@nikoletta1712 prosim ta na to teraz prisli vedci z ameriky alebo kde si prisla na tento skvost
@osky
@anonym_a1156b
Bože ženy, ved irónia/ sranda 🤦♀️