Je to žiarlivosť?
Píšem v mene kamarátky keďže sme sa dnes dlho rozprávala má fakt dobrého manžela pracuje nepije nefajčí stara sa o rodinu . Kamarátka dnes nastúpila do novej prace zároveň jej ponúkli aj byt pre ňu s rodinou bola ho aj pozrieť tal ho zreferovala manželovy že aký je byt a tak bola tam zo šéfom a dvoma spolumajiteľmi a manžel jej nato povedal že čo hu tam pretiahli že dostala taky ponuku on nieje žiarlivý ani nič podobné vživote nemal také reči je to podľa vás žiarlivosť ? On nezvykol byt taký sú spolu 14 rokov
Tak, žena ho pozná 14 rokov, sama by mala najlepšie vedieť či to myslel ako vtip alebo ako žiarlivú poznámku. Mne to príde ako pokus o žart.
@anonym_autor a v akej oblasti pracuje tá kamarátka, že jej hneď v prvý deň zamestnávateľ ponúkol byt? v dnešnej dobe?
@anonym_autor a v akej oblasti pracuje tá kamarátka, že jej hneď v prvý deň zamestnávateľ ponúkol byt? v dnešnej dobe?
@amdornik ďalšia vymyslená téma. Ešte by som pochopila lekárka, zubárka pre oblasť, kde takého niekoho už dlhšie zháňajú, vtedy obec, mesto ponúkne byt, ale inak asi ťažko
@amdornik pracuje v realite
Najhlupšie témy mk typu, čo myslel niekto tým, čo povedal? Ako to my mame vedieť? Veď sa treba opýtat priamo jeho, čo tým myslel
Ach tie ceruzky z peračníka ....
@anonym_autor všetci pracujeme v realite 😀
@amdornik Ježiši v realitnej kancelárii 😅🤣🤣🤣
@amdornik Ježiši v realitnej kancelárii 😅🤣🤣🤣
@anonym_autor ale prosím ťa, také kraviny tu vypisuješ, kamarátka nastúpila dnes a už jej aj ponúkli byt. či máš na mysli, že jej ho ponúkli, aby ho predala? také tie vymyslené témy. už keď niekto niečo vymýšľa, nech to má hlavu a pätu a nie také somariny.
@anonym_autor ale prosím ťa, také kraviny tu vypisuješ, kamarátka nastúpila dnes a už jej aj ponúkli byt. či máš na mysli, že jej ho ponúkli, aby ho predala? také tie vymyslené témy. už keď niekto niečo vymýšľa, nech to má hlavu a pätu a nie také somariny.
@amdornik nechcem sa hádať ale téma bola realna a ak si myslíš že je vymyslená tak na čo tu NATO reaguješ keď sa mi volačo nezdá tak jednoducho tú tému ignorujem a nebudem vypisovať že téma je vymyslená atď. nabudúce si nevšímaj témy ktoré sú podľa teba vymyslené pápá 😉
@amdornik nechcem sa hádať ale téma bola realna a ak si myslíš že je vymyslená tak na čo tu NATO reaguješ keď sa mi volačo nezdá tak jednoducho tú tému ignorujem a nebudem vypisovať že téma je vymyslená atď. nabudúce si nevšímaj témy ktoré sú podľa teba vymyslené pápá 😉
@anonym_autor áno, je taká reálna a tak ťa zaujíma tvoja vlastná téma, že sa tu neukážeš 8 dní 😀
@anonym_autor áno, je taká reálna a tak ťa zaujíma tvoja vlastná téma, že sa tu neukážeš 8 dní 😀
@amdornik ti som písala v mene kamošky ktorá bola u mňa mňa popravde logicky až tak nezaujíma keďže mám plný kopec iných starostí ako sledovať kto tu čo píše ona bola zvedavá tak som za ňu napísala a kto vie možno aj ona si to vymyslela to už ja neviem keďže ja moc už ani na modrého koňa nechodím keďže chodím do práce a mám dve malé deti tak nemám čas tu sedieť len na mobile a čítať si tu koňa

nie