Je to medzi manželom a kamarátkou flirtovanie?

3. apr 2023

Ide o to, že myslím že manžel aj kamarátka to ich kecaním prehnali.
Moja kamarátka včera bola u mňa. Maňzel medzitým popíjal kávu. ako som sa rozpravala s kamarátkou.
Ukázala som kamarátke plavky, ktoré som dostala od mamy.
Pýtala sa na mňa, či ten typ plaviek dobre drží poprsie. Hovorila som jej, že neviem, uvidím ako bude keď to budem mať dlhšie na sebe, keďže prsia sa mi veľmi zmenili po kojení.
Neviem ako kamarátka s manželom začali rozpravať o umelých prsiach, lebo medzitým mi dcérka nosila papiere aby ukázala čo kreslila.
Až medzitým som už zaregistrovala, že kamarátka hovorí o tom, že ona má spravené prsia, je rada, že to spravila a neľutuje. Manžel na to, že hej ty máš spravené tak ich ukáž a začali sa rehotať ako hyeni.
(Hlavne,že minulý rok mi táto kamarátka hovorila,zme uzk ľutuje,že si dala spraviť prsia, lebo onedlho musí ístm na reoperáciu,a že ju to extrémne bolelo 1x, aby som si to dobre rozmyslela,cmi sa dám na to.)
Ja na to, že toto čo znamená takéto narážky, na prsia moje kamarátky dávať, absolútne tott nerešpektujem. Nádledne sa manžel ospravedlnil mne a kamarátke. Kamarátka potom, začala manžela chváliť, že akýsi ty dobrý, že sa vieš ospravedlniť a bla bla.
Hlavne, že kým manžel nebol doma hovorila som kamarátke, že mi vadí, že manžel sa mi nevenuje, lebo keď dojde domov furt kuká manžel na youtube.
My sme už 10 rokov spolu s manželom, ospravedlnuje sa mi ešte aj dnes, pozná, že takýto vtip ja nerešpektujem.
S kamratkou sme kamošky cca rok, ale potom ti už viem, zme ani nebudem. Mám chuť jej vynadať, a nemám na ňu náladu.
Myslíte, že preháňam, že nemám to brať až tak vážne?

baboobchod
3. apr 2023

Preháňaš

a_alexandra_a
3. apr 2023

Áno, preháňaš. Jednoducho blbý vtip, či narážka. Uvedomil si, ospravedlnil sa. Ak to nerobí pravidelne, nerobila by som drámu.
Môj muž by to ale nepovedal, on sa vie správať normálne a slušne aj v uvoľnenej atmosfére.

radkak89
3. apr 2023

Asi záleží od povahy a pod ... môj manžel by si to v živote nedovolil 🙏

kaitlin3
3. apr 2023

ty sa cudujes ze sa ti manzel nevenuje? :D po takomto vystupe?

lucka_ke
3. apr 2023

podľa mňa flirtovali, obaja rovnakým dielom, dala by som si pozor na kamošku

janinah
3. apr 2023

Môj muž sa po pár minutach slušnej konverzácie vytratí z obývačky,nech si s kamarátkou pokecáme.Ak je to moja kamarátka a jeho len známa.Nauč to aj ty toho svojho.

melanta
3. apr 2023

Môj muž má s mojou najlepšou kamoškou približne rovnaký slovník ako s ňou mám ja. Úplne bežne si s najlepšími priateľmi povieme vety ako ukáž tie urobené kozy, chcela by som vidieť toho tvojho polmetrového pytóna a pod. Tvoj komentár, že začali sa rehotať ako hyeny... no ak máš takýto slovník a vystupovanie, ani sa nečudujem, že tvoj muž sa ti nevenuje.

thoughtfulweirdo
3. apr 2023

Podľa mňa preháňaš, môj manžel je vtipalek a kľudne by s mojou kamoškou takto žartoval. Ja by som sa akurát pridala s tým, či nechce aj hmatom zhodnotiť, aby vedel, či si mám také dať aj ja 😄 ale on podobne bez problémov vtipkuje aj s mužmi. Ak tvoj manžel v živote nikdy s nikým vtip neprehodí, vtedy by som spozornela.

barborachors
3. apr 2023

neprehanas... zeny su svine a vedia kde to boli najviac. S mužom si to vybav inak, povedz mu nech sa ti venuje, choďte na drink... a prsia si daj spraviť, mas nizke sebavedomie preto sa ta to dotklo..

januska12323
3. apr 2023

S tebou musí byť veľká sranda.

zooeynka
3. apr 2023

Ved ty najblizsie navod temu s jeho kamaratom ohladom jeho vtaka....vraj si pocula ze je obrovsky, nech ti ho ukaze. Zasmejes sa ako hyena a budete si kvit.

bronik89
3. apr 2023

tak tu sa stretnes asi len s dvomi nazormi, niekomu to pride v pohode a celkom nevinne, mne by sa toto vsak takisto velmi nepozdavalo. asi je to trochu prehnane povedat, ze uz kamosky po tomto nebudete, pretoze prakticky nespravila nic zle, ale asi by som si davala na nu pozor.

basulaak
3. apr 2023

Na kazdom vtipe kus pravdy sa vravi. Ano bol to flirt. Obaja pokusali pred tvojimi ocami a usami.

beata_k
3. apr 2023

Dramatizujes. Max. nepodareny vtip za ktory sa ti ospravedlnil. Keby bol debil, tak ta zrusi a ziadne ospravedlnenie by sa nekonalo.

7miriam77
3. apr 2023

Podla mna sa obaja chovali nevhodne. Tvoj manzel sa aspon ospravedlnil, co berem aspon ako take plus. Na kamaratku by som si davala pozor. Za rok malokedy spoznas človeka. Asi sa teraz ukazala aka vlastne je.

hama_ba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona20201309
3. apr 2023

Nie neprehanas. Presne takú kamosku som mala. Ona je slobodná, však?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. apr 2023

@melanta toto si ja vyprosím. ja dom ns nikoho nekricala, nič, iba som poznamenala, ze tento vtip ja enakceptujem a mne sa to absolutne nepáči!!!! a toľko, nemyslite, že som vykrikoval ako pojašená, ja si problémy neriešim krikom ale rozhovorom

autor
3. apr 2023

@simona20201309 nie je ale každy týžden hodí ku mňe posťažovať, na priateľa, teraz budú spolu 3 roky, a furt maju cirkus. už aj poznamnala, zme jej priateľ je lenivý a nie ako môj manžel. pričom jej priateľ a môj muž su takmer najlepsi kamarato cca 15rokov.

bessie12
3. apr 2023

Bud rada, že nevieš ako so mnou niektorí ( áno, boli to muži) v práci žartovali. A ano, boli to hlavne sexualne narážky. Doteraz sa na tom s priateľom smejeme 😁
Záleží na tom akým štýlom to bolo povedane. Takze ja si myslim, ze trochu preháňaš.

zuzubb007
3. apr 2023

A co vsak keby sa nam taketo stane zasmejem sa, s tebou zit musi byt fajny krc, trosku optimizmu a zabavy, mna ked pocuje dakdo ako s muzom sa doberame tak kukaju ako puk, ze sa neurazime navzajom, si myslis, ze muz nekuka na ine alebo co

simona20201309
3. apr 2023

Neznášam také typy žien. Sú to typické zakomplexované chuderky co si potrebujú zvyšovať svoje ego kade chodia. Moja ,,kamoška " keď už ukázala môjmu mužovi ako jej spieklo zadok (doslova si dvíha sukňu a stiahla gate), tak to bola posledný krát u nás na návšteve.
To aj ja môžem ukázať jej mužovi, aké mám stále sexi bradavky po dojčení? Nie som puritanka, ale odtial-potial. Takéto,,nevinne" hihi haha dokáže skončiť ako vinne haha hihi v posteli.
Toto je doslova flirt a ja ti úplne rozumiem, že ťa to vytocilo.
Obzvlášť, ak máš prsia po tehotenstve niekde inde ako silikónová krásavica. Samozrejme, že to dokáže podkopnut sebavedomie.
Ci si jej .ala povedať, ukáž aj mne? Nech sa inspirujem?
Za mňa je toto správanie hodne sliepky. Len primitivnej žene nedôjde, že sa takéto správanie nehodí. Obzvlášť doma, pred manželmi kde je aj malé dieťa.

simona20201309
3. apr 2023

@zuzubb007 keď sa doberas so svojím manželom. Nevidíš ten rozdiel? Medzi manželom a mojou kamarátkou a medzi dvoma manželmi?

zuzliq
3. apr 2023

Toto by mne určite vadilo a bolo by mi to nepríjemné. Aby môj muž komentoval prsia cudzej žene?

zuzubb007
3. apr 2023

@simona20201309 narovinu kazdy muz by si chcel chytit spravene kozy budme zase uprimne

simona20201309
3. apr 2023

@zuzubb007 co tým chceš povedať? Ze treba muža chápať a poskytnúť mu príležitost?

rachelkk
3. apr 2023

Teba mať za manželku 😀😀 však ty si úplná stíhačka .. si mala povedať že ukáž tie cicky

autor
3. apr 2023

@bessie12 ano, samozrejme preto som spytala,az kym som dnes v cakarni porozmyslala, co ma vytocilo a doslo, ze klamstvo. 2x sa stalo, ze sa stretla v meste manzelom a zaklamala aby vyzerala ze je skvela baba a po 3, že ohovarala kamaratku, ze ma tetovanie a chce to ukazat na svojej svadbe, a ukazovala fotku manzelovi, ze ake je skarede to tetovani. Ak toto robi dlhorocnej kamoske, tak co moze mne?!

zuzubb007
3. apr 2023

@simona20201309 nie ze treba mat nadhlad a nebyt stihacka, lebo sa to raz vyplati takym zenam