Je toto dôvod na rozchod?
Potrebovala by som objektívne názory. S priateľom máme podľa mňa normálny, v pohode vzťah, už to nie je o pobluzneni, ale myslím,že sme ok,za posledný čas sme neriešili žiadne problémy,užívali si spoločný čas, boli s sebe milí, pohoda. No pár dní dozadu nemal svoj deň a vykonštruoval problém,ktorý neexistuje. Jednoducho asi sa potreboval pohádať alebo vyventilovat,ja fakt neviem,no nepochopila som,o čo mu ide. Celkovo sme sa nepochopili v tom konflikte,on si isiel svoje a ja som sa snažila vec riešiť triezvo,reálne a zabudnúť na konflikt,bola som k nemu milá a na oplátku sa mi dostalo pár "teplých" polovulgarnych slov a urážok. Absolútne neviem,čo si mám myslieť,ostalo medzi nami ticho, ospravedlniť sa odmietol,vraj nemá sa čo a ja som si to všetko zasluzila. (Teda to pocastovanie neadekvatnym slovníkom,v danej chvili). Ako toto riešiť?
vôbec by som ho nekontaktovala. Na čo aj? Mám svoju hrdosť, nepotrebujem muža, ktorý má správanie "burana"
brrr takato dynamika funguje pri domacom nasili... Ja som ta vlastne nechcel dobit ale ty si ma tak vyprovokovala, ved vies ze neznasam keď zabudneš riad na linke/ si sa rozpravala so susedom ako daka koketna ku....
Môže byť, že ti naschvál nadával s cieľom, aby si to ukončila, lebo je to zrejme ďalší so zbabelcov, čo nevie slušne ukončiť vzťah. Normálny človek keď má niekoho rád, tak sa to snaží slušne vysvetliť, porozprávať sa atď.
Asi už má niekoho ineho v očku a samozrejme nechce byť on ten zlý, čo ti dal košom. To je žiaľ taktika zbabelcov.
Urobila si dobre. Aj jemu an sebe. Nemrzí ho že si preč, tak sa tým netráp.
Niektorí ľudia, proste vyrábajú alebo hľadajú konflikt, aby sa mohli od partnera vzdialiť. váš vzťah po zamilovanosti možno naberá stav "vážneho vzťahu" a on sa rôznych príčin na to nemusí cítiť. vzťah pre niektorých ľudí znamená ohrozenie, z toto dôvodu sa nevedome usilujú ho buď zničiť, alebo udržiavať v stave nevážnom....je to istá forma obrany....ale nič s tým nespravíš....ak on to tak cíti, je to jeho vec. ber to tak, že nieje pre teba ten pravý aspoň nie teraz, kým si to on sám nedá do poriadku. určite by som ho nekontaktovala a fakt že použil vulgárne pomenovania, vypovedá o tom, ako si ženy váži všeobecne....
@nistika áno, všeobecne má so vzťahmi a ženami problém a myslím,že aj nejaký psychicky problém sám so sebou,lebo to,čo urobil a vyrobil konflikt,bol naozaj len skrat,ktorý priznal,no už nemal snahu nič napraviť a vlastne moje pocity mal u riti
Nekontaktuj ho. Máj svoju hrdosť. To co urobil je cez čiaru.
@laila22 veď samozrejme,čiže to mám brať ako rozchod v tichosti s odmlcanim sa
Tak chvíľu výdrž, určite sa neozýva prvá. Uvidíš ci sa ozve on. Čas ukáže.
A nepaci sa mi ani ten vyrok, ze si si nieco zasluzila. Ja by som sa na tvojom mieste nim uz vobec nezaoberala
@daganov ani mne a použil to už viackrát.ako na psa,pre zásluhy, hrozne
Mne to príde, že mal už plné zuby vzťahu, ale nevedel, alebo nechcel priamo to skončiť, tak to vzal cez "vykonstruovanu" hádku, urážky, vycitky, že vlastne si si to zaslúžila a teraz asi dúfa, že to pochopíš a dáš mu pokoj. Tak mu ho daj, nevolaj, nekontaktuj.Inak niečo podobné robil ex, trebárs sedeli sme pri telke, ja som čítala, a on zrazu z ničoho nič začal mi vyčítať, prečo nepozerám film. Nie spôsobom, že pekný film, nepozrieme? Ale krikom, ako to, že ja čítam a nepozerám. Keď som normálne povedala, že proste ma to v tom momente nebavi, lebo chcem čítať, urobil hodinovú scénu s krikom, vreskom, nadávkami, aká som sprostá, debilna, krava a podobne.... Takže áno, je mozne vyvolat hádku len kvôli hádke.
Zrejme sa to u Vas už mesiace nabalovalo,problémy a ,,hádka,,nepodstatná mu zahrala do karát .Toto robia chlapi ,čo nevedia seriózne ukončiť vzťah a chcú sa ženy zbaviť .Len sa nepros a nevolaj ,bo bude ,,na koni,, a začne sa to stupňovať,opäť si niečo vymysli a aj tak dospejete skôr ci neskôr k rozchodu ...
"Zasluzila si si to..." oojojoooj tak od takeho typka cim skor prec, toto bude len horsie, mame v rodine...sestra sa akurat rozvadza lebo tiez pred svadbou vahala ci je toto dovod k rozchodu, nastastie nemaju deti.
Vobec by som sa mu neozyvala. A ani ospravedlnenie by ma nepresvedcilo.
@tykat áno, viackrát bolo povedané,toto si si zaslúžila, aby som sa k tebe takto správal,alebo opačne,keď som chcela vedieť niečo pozitívne,či niečo také vôbec voči mne prechováva,tak to som si zase nezažila vedieť. Fakt,ako psik,ktorý buď počúva na slovo alebo nie a aj keď počúva,tak vlastne musí počúvať stále aby si vôbec niečo zaslúžil,aj to nie je isté,či si pánko povie,že ok,zasluzi si. Ja teda neviem,ale to ma byť vzťah založený na zasluhach alebo som ja z inej planéty?
Fakt "zlaticko"... utekaj.
buď rada, že to skončilo, vymaž ho zo svojho života a poobzeraj sa časom po niečom kvalitnejšom
@daganov ja som celkom v kľude,ozývať sa neplánujem,ale príde mi to také zvláštne,ze koniec,ked o konci žiadna reč nepadla a na druhej strane z hádky koniec odmlcanim??? Taký zvláštny pocit,toto cele
Keby ti zavolal hned by si za nim sla... 😩
Čakáš len na to kým ti zavolá...kedy si vlastne odišla ?
ja ťa chápem, že je to zvláštny pocit, ale skutočne nemáš za čím ľutovať. Nedaj sa vydierať nejakými citovými výlevmi, ak by sa náhodou ozval. Ak sa k nemu vrátiš, o nejaký čas si budeš trieskať hlavu o stenu, aká si bola hlúpa.
Je to slaboch, vyvolal skriepku, poukáržal Ta-lebo si si to zaslúžila.. Nebol schopný sa rozísť ako chlap. Tak to zmanipuloval týmto spôsobom a nakoniec povie, že veď ty si sa rozišla bez slova. Zbalila si si veci a odysla bez slova.. Ver mi. 🙂
@laila22 ale tu o rozchode nebola žiadna reč,nikto sa s nikým neplánoval rozchádzať,normálne sme si chceli užiť spoločný čas mimo domu a tam prišla tá hádka,takže nemyslím,že by to plánoval
Véd práve, našiel si zámienku?
odhliadnuc od toho nedorozumenia a jeho cudneho spravania. Mrzi ta to vobec? vypadla ti slza, chyta ta panika co budes bez neho robit,bez lasky tvojho zivota? pretoze nemam pocit, ze by si milovala. a v tom pripade by aj ak sa udobrite bolo dobre zvazit, ci nestracas cas
@lija22 zaujímavý názor. Na základe čoho nemáš pocit,že by som milovala? Ja si myslím,že mrzieť by to malo hlavne jeho,ja som sa všemožne snažila situáciu vyriešiť,žiaľ,bez úspechu. Mrzieť ma to mrzí,ale mám pocit,že som do toho dala všetko a aj tak sa nepodarilo konflikt zvládnuť,tak to beriem proste ako fakt.
to je skor subjektivny pohlad. pretoze uvazujes pragmaticky, triezvo, nedavas tu ziadne vylevy, a tu som zvyknuta na take priamociarejsie srdcervuce vylevy 🙂 co samozrejme neznamena, ze ho nemilujes. Ak si teda nevies bez neho zivot predstavit, ak si presvedcena ze toto je ON tak daj tomu cas mozno tyzden, dva a potom sa stretnete a porozpravate. trosku ma znepokojuju tie vulgarne vyjadrenia, ale vpodstate v dnesnej dobe to je zda sa u mnohych bezne, neviem
@lija22 ja si myslím,že práve tym jednym vulgarizmom mi dal najavo jeho "lásku",takže si nemyslím,že by sa chcel ešte stretnúť a nieco riešiť a keby aj, asi by mu to už bolo celé nepríjemné lebo ja som sa ohradila veľmi ostro voči tomu ako sa ku mne zachoval
Konečne žena, čo ma svoju hrdosť a nenechá v mene lásky nebeskej so sebou zametat. Veľa žien dnes toleruje vulgárne správanie a snažia sa to podať ako niečo bežné s čím sa da vydrzat, ale ver ze do vztahu ozaj nepatria, ani po rokoch manželstva, nieto ešte na začiatku.

Nezachytila som ako dlho ste teda od seba, resp.kedy bola hadka a ci ste odvtedy boli v nejakom kontakte. Ak sa chalanko neozyva uz dlhsie tak presne o tuto situaciu mu islo, len nemal gule aby ti dal kopacky on.