icon

Je toto manipulativne správanie?

Dnes o 18:56

Ahojte mama kamarata ktory ma neustale bombarduje spravami napriek tomu ze casto neodpisujem. Nechce somnou vztah to sme si vyjasnili uz skor. Ale zato mi pise bezne take spravy par krat do tyzdna a mna to unavuje. Ked som snim je mi snim dobre ale to pisanie jeho to co na znamenat. Posielam fotky sprav.

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
beata_k
•
Dnes o 18:59
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor A preco si mu vlastne pred x hodinami uz neodpisala, ze nemas cas?

autor
•
Dnes o 19:06
@beata_k

@anonym_autor A preco si mu vlastne pred x hodinami uz neodpisala, ze nemas cas?

@beata_k lebo neviem este ci sa chcem stretnut zajtra mam povinnosti a neviem ci nebudem vecer vyštavena. Lenze ja neodpisujem uz len z principu ze mi to pride dotierave.

beata_k
•
Dnes o 19:08
@anonym_autor

@beata_k lebo neviem este ci sa chcem stretnut zajtra mam povinnosti a neviem ci nebudem vecer vyštavena. Lenze ja neodpisujem uz len z principu ze mi to pride dotierave.

@anonym_autor Vidi, ze si si precitala. Tak to mi tiez pride take, vseliake neodpisat. Ved ak vies, ze nic z toho, tak napis. Prepac, tiez si trochu cudna. Lakova kralovna, co chce byt nedostupna? Neviem no.

beata_k
•
Dnes o 19:11

* ladova kralovna

wolf_
•
Dnes o 19:11

Manipulatívne si nemyslím. Otravné a odpudivé pre mňa áno 😁

anonym_982df5
•
Dnes o 19:20

Manipulátor podľa mňa vystupuje úplne inak, toto je len otravné a zúfalé a ty by si s ním mala komunikovať priamo...a to že nechce vzťah sú podľa mňa len reči, lebo chce zostať aspoň kamarát a bojí sa, že keby priznal záujem, tak ťa stratí, ale myslím si, že ho má... nie je to ten náš nestastnik69 ? 😅

domkakvet
•
Dnes o 19:20
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor nie toto nie je manipulativne spravanie, to je len neodbitny ctitel.

anonym_ce6f09
•
Dnes o 19:34

@anonym_autor toto nie je manipulator, to je pijavica.

crazy_cat_lady
•
Dnes o 19:36

Manipulativne nie, ale obtazovanie za mna, uz by bol davno zablokovany

motylik2559
•
Dnes o 19:36
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ahoj urcite to nie je manipulativne, ale extremne dotierave. pises,ze nevies ci sa chces s nim stretnut, no na druhej strane ti vadia jeho spravy a neodpises ani jednu vetu ako teda s tym stretkom. Tak co vlastne chces? Ty ho nedrzis, ale ani nepustas. Mna osobne by odradilo od takeho chlapa ta vtirnost a nasledne aj chut do stretnuti s nim, co by som mu narovinu povedala a bolo by vybavene. Ale ty ani tak, ani onak. Tak si to rychlo v sebe uprac, lebo toto ozaj nebude mat konca kraja. Ani od teba nie je fer taketo spravanie voci nemu, aj ked je to zrejme len kamarat...

anonym_16f5ef
•
Dnes o 20:09

@anonym_autor Tak ja ho uplne chapem. Potrebuje sa zariadit, zorganizovat si den, program aj ine zalezitosi ( napr. posilku, nakup, navstevu rodicov/surodencov, stretko s nejakym kamosom, nejaku akciu atd....), ma skratka aj ine povinnosti a nevie cely cas ci s tebou pocitat ci nie. Za mna pise dost, ale ked mu nie si schopna dat jasnu a vcasnu odozvu tak sa mu ani necudujem. Mna by to uz asi dozralo, ze neviem na com som, ci sa ideme stretnut ci nie.

anonym_ca0ca2
•
Dnes o 20:16

Dohod mu tu najzufalejsiu kamosku, co mas a mozno budu stastny par a Ty budes mat pokoj.

nlk
•
Dnes o 20:46

@anonym_autor on je dotieravý, ale ty si úplne divná. Si schopná založiť diskusiu na koníku, ale nie si schopná odpísať kamarátovi.

julish
•
Dnes o 21:08

Brrr, to je natlak. Citila by som sa paralyzovana z tolkej intenzitybotazok

blacki12
•
Dnes o 21:30

Je to manipulatívne správanie. Je to forma love bombingu, aj keď creepy.Bombarduje ťa správami, upriamuje na seba tvoju pozornosť a zahŕña ťa tou svojou. Kuje železo za horùca.