Je tu niekto pod 45 rokov, kto nechce vzťah?
Je tu niekto mladší ako 45 kto už nechce normálny partnerský vzťah? Snažím sa taký postoj pochopiť, tak by som chcela vysvetlenie takého človeka prečo sa tak rozhodol.
Ano ja. Zistila som, ze najlepsie mi je samej a vsetky 3 moje vztahy ma v tom utvrdili najma posledny. Jednoducho som z toho znechutena a zbytocne si komplikovat zivot viazanim sa. Ale kazdy ten dovod bude mat iny. 😂
@anonym_autor akoze niekto ta chce len na vytrty a toto uviedol ako dovod? 😆
@anonym_autor akoze niekto ta chce len na vytrty a toto uviedol ako dovod? 😆
@anonym_645a78 Ze vytrty🤣😂 pisem si😄
Mam 39 a neuvazujem o vztahu, a som s tym aj zmierena, ze to uz tak ostane. Mne je samej dobre, prdnem si kedy chcem, varim co chcem, ked sa mi chce varit varim, ked sa mi nechce nevarim, ked sa mi chce upratat upracem, ked sa mi nechce, neupracem. A tiez som mala tri vztahy ktore nevysli, z manzelstva mam dve deti, potom tretie s druhym partnerom. Uz by som sa neprisposobovala nikomu, ak vstupi do mojho zivota niekto na rovnakej vlne, nebudem sa tomu branit ale o nejake natahovacky s chlapom za neutrety prach nestojim.
Mám po 30. A rozhodla som sa tak na základe zlých skúsenosti a toho ze sa vo vzťahoch trápim
Zle skúsenosti. Človek už ani nemá kapacitu sa zas a znova snažiť budovať nový vzťah . Človek nechce znova trpieť . A ak mu je samému dobre alebo aspoň vie fungovať aj bez partnera tak nie je o čom . Okrem toho vzťahy sa často preverujú. Spoločnosť tlačí aby ľudia mali vzťah ak nie sú poškodený, menej cenný. Filmy knihy vzťahy Grorifikuje. Vieš čo prednedávnom som na YouTube našiel jedno video. Obsah ako taký nie je až tak dôležitý. Je veľmi kontroverzný Ale komentáre pod videom sú často výpovede prečo sa mladý muži rozhodli nemať vzťah .
https://www.youtube.com/watch?v=gU7J9ja_iRsJa 41, ale manzel nie a nie pochopit 😅
Mam 35 a nikdy som nechcela vzťah, mozno ked som mala 20. Nemam pozitivne priklady z okolia a vzdy si poviem ako mi dobre samej 🙂
Zle skúsenosti. Človek už ani nemá kapacitu sa zas a znova snažiť budovať nový vzťah . Človek nechce znova trpieť . A ak mu je samému dobre alebo aspoň vie fungovať aj bez partnera tak nie je o čom . Okrem toho vzťahy sa často preverujú. Spoločnosť tlačí aby ľudia mali vzťah ak nie sú poškodený, menej cenný. Filmy knihy vzťahy Grorifikuje. Vieš čo prednedávnom som na YouTube našiel jedno video. Obsah ako taký nie je až tak dôležitý. Je veľmi kontroverzný Ale komentáre pod videom sú často výpovede prečo sa mladý muži rozhodli nemať vzťah .
@anonym_9abc9e toto video je o mladšej generácii. o pár rokov to ten pán pochopí, respektíve sa na to bude pozerať inak. Každému je relatívne lepšie osamote ak mu stačí prežívať. Nie je to plnohodnotný život. Žijeme v dual on svete mužov a žien a ani jedno pohlavie nie je schopné tvoriť tak ako by bolo schopné tvoriť s opačným pohlavím. To je biologický fakt už z hľadiska rozmnožovania. Takže sa človek akoby rozhodol ísť proti sebe a prírode keď už na zš sme sa učili základné funkcie organizmu a to rozmnožovanie a sexuálna potreba z pohľadu psychológie je tiež základná ľudská potreba. Takýmto nastavením a neschopnosťou jedincov vymrieme. A asi je to tak aj dobre keďže nič prospešné pre túto planétu nie sme schopní. Pre mňa je len smutne dostať šancu žiť a nežit život naplno ale zbabelo pohodlne. Lebo chápem, že v dnešnej dobe človek kašle na rozmnožovanie však o tie deti sa treba aj starať a sex pohodlne má aj do pár minút bez námahy a akejkoľvek väčšej snahy.
momentalne mam take nastavenie rok aj ja, nie som ani na zoznamkach ani sa cielene nezoznamujem, moze sa to o 10 rokov zmenit 😅 44r a 3 deti v striedavke, to aj ked nevinne zmienim pri nejakom rozhovore, druha strana velmi rychlo prestane mat zaujem, na druhej strane o nezavazny sex tiez nemam zaujem a na seriozny vztah tiez, som spokojna single a budujem si modifikovany zivot len s detmi
@anonym_9abc9e toto video je o mladšej generácii. o pár rokov to ten pán pochopí, respektíve sa na to bude pozerať inak. Každému je relatívne lepšie osamote ak mu stačí prežívať. Nie je to plnohodnotný život. Žijeme v dual on svete mužov a žien a ani jedno pohlavie nie je schopné tvoriť tak ako by bolo schopné tvoriť s opačným pohlavím. To je biologický fakt už z hľadiska rozmnožovania. Takže sa človek akoby rozhodol ísť proti sebe a prírode keď už na zš sme sa učili základné funkcie organizmu a to rozmnožovanie a sexuálna potreba z pohľadu psychológie je tiež základná ľudská potreba. Takýmto nastavením a neschopnosťou jedincov vymrieme. A asi je to tak aj dobre keďže nič prospešné pre túto planétu nie sme schopní. Pre mňa je len smutne dostať šancu žiť a nežit život naplno ale zbabelo pohodlne. Lebo chápem, že v dnešnej dobe človek kašle na rozmnožovanie však o tie deti sa treba aj starať a sex pohodlne má aj do pár minút bez námahy a akejkoľvek väčšej snahy.
@anonym_autor to čo píšeš je veľmi neobjektívne. Myslím že si zamieňaš príčinu a následok. ..... Zbabelo a pohodlné... To fakt ? Mne sa zdá podľa komentárov že mnohí si skúsili založiť rodinu , mať vzťahy . A nefungovalo to sklamali sa a začali dávať energiu do niečoho iného . A prečo nie ? Majú do 70 sa naháňať za nejakým fantóm a potom zomrieť? Ono sa zdá podľa všetkého že paradoxné hľadať vzťah je najlepšia cesta ako ho nemať. Hovorím tak trochu vlastnej skúsenosti. Najlepšie čo každy môže urobiť je žiť svoj život . Mať svoje hodnoty ciele zaujmi. Vybudovať si svoj život kde jeho hodnota nebude závislá na tom či ma partnera . A vtedy sa často nejaký partner objaví alebo aj neobjaví. Lebo nájsť si perspektívny vzťah naozaj neexistuje recept . A ten neperspektivny to naozaj byť račej sám .
Ono je rozdiel keď sa tak človek rozhodne po x-sklamaniach a ma už deti, bola vydatá/ženatý alebo človek slobodný/bezdetný
Po viacerých sklamaniach už nemá silu na nový vztah, bojí sa sklamania, deti má, takže už i to plodenie a rozmnožovanie má za sebou, rodinu nejde zakladat tak pochopím, že už sa nehrnie do nových vzťahov a venuje sa prioritne deťom
A áno zivot sa dá pekne prezit i bez partnera, to len niektore zeny sa zasekli v minulom storoci a myslia si, že bez muza nemajú hodnotu.A preto niektore trpia v mrtvych vzťahoch, so spolubyvajucim, toxických lebo bez chlapa sa cítia ako bez ruky
@anonym_autor naozaj divny prispevok. Kto si ty aby si rozhodoval (a), co je a nie je plnohodnotny zivot? A nie vsetci maju tuzbu sa rozmnozovat; a sex potreby ak su je mozne naplnit aj inak
Myslìm, že väčšina 'šťastne osamelých' klame samých seba. Zdieľanie (nielen) všetkého pekného, blízkosť, neha, pomoc, podpora, spoločnosť najbližšieho človeka, pri ktorom môžeme byť sami sebou... v skutočnosti väčšine chýba. Ale nájsť kompatibilného partnera vo svojom obmedzenom priestore a čase je veľmi málo pravdepodobné. Takmer nemožné. Zvyšujeme nároky a sami mnohé z nárokov nespĺňame. Chceme pre seba len to najlepšie, lebo veď (po tom všetkom) si to predsa zaslúžime! Len... to je omyl.
@anonym_autor platí to aj pre ludí ktorí by síce chceli mat vzťah, ale vedia že ho mať nebudú, lebo sú neatraktívni, a zmierili sa s tým? Keďže ani nemajú na výber. Narodeniny mám až o 2 týždne a 2 dni, takže ešte stíham odpovedať do tejto témy ako mladší od 45 rokov.
@anonym_autor mám 44 a za mňa rozhodli ženy. Vraj ich nepriťahujem, niesom príťažlivý, niesom ich typ, takže v podstate celoživotne bez vzťahu. Len nie z vlastného rozhodnutia. Ale v podstate je to to isté lebo som sa musel naučiť, užívať si zivot ako single. Robiť všetko čo sa bez partnerky robiť dá. Kamaráti, záľuby, tanec bez partnerky atď. V podstate to robia aj tí dobrovolne nezadaní. Len oni sa tak rozhodli a za mňa bolo rozhodnuté.
Poznam viac ludi, zeny, aj muzi. Vacsinou ide o sklamanie v predoslom vztahu. Alebo doteraz nikoho vhodneho nenasli a uz sa nechcu prisposobovat niekomu.
No ja som dobrovolne sama uz 14 rokov, cca o 43 a v ziadnom pripade uz neprichadza do uvahy nejaky chlap v mojom zivote. Pre mna to vzdy vlastne bola gula na nohe a cim som starsia, tym viac. Uplne ma desi predstava mat/zit s nejakym muzom. Absolutne na nic ho nepotrebujem a absolutne milujem svoju slobodu a nezavislost a nemam absolutne najmensiu chut sa starat o nejakeho chlapa ani sa nikomu prisposobovat ani robit ziadne kompromisy ani riesit vsetky tie vztahove piiiip... Ja ked tu citam vsetke tie katastrofalne prispevky o vztahoch/manzelstvach, az ma sriasa a som neskutocne stastna, ze mozem zit sama a nie som po ziadnej stranke odkazana na muza.
No ja som dobrovolne sama uz 14 rokov, cca o 43 a v ziadnom pripade uz neprichadza do uvahy nejaky chlap v mojom zivote. Pre mna to vzdy vlastne bola gula na nohe a cim som starsia, tym viac. Uplne ma desi predstava mat/zit s nejakym muzom. Absolutne na nic ho nepotrebujem a absolutne milujem svoju slobodu a nezavislost a nemam absolutne najmensiu chut sa starat o nejakeho chlapa ani sa nikomu prisposobovat ani robit ziadne kompromisy ani riesit vsetky tie vztahove piiiip... Ja ked tu citam vsetke tie katastrofalne prispevky o vztahoch/manzelstvach, az ma sriasa a som neskutocne stastna, ze mozem zit sama a nie som po ziadnej stranke odkazana na muza.
@anonym_97df45
Tak tak to by mala každá povinne čitat tieto diskusie, človek hneď vyzriezve zo vzťahu
Vidíte, a ja mám prirodzenú ochranu 🙂 Ja ho nebudem mať aj keby som hocijako chcel, tak to že som nepríťažlivý, ani nedovolí aby som urobil takú hlúposť ako ženiť sa. Byť nesympatický je lepšia ochrana ako prezervatív, lebo mne nedá ani opitá žena na zábave.
@anonym_autor Vdaka za tvoju starost ale budem si nadalej zit svoj zivot zbabelo a pohodlne 😀
mam cerstvych 40 po poslednom otrasnom vztahu nemam absolutne chut sa niekomu prisposobovat niekoho lovit hladat noa tie zoznamky tak v ziadnom pripade.... niekedy mi je samej smutno ale beriem to tak ze lepsie takto ako sa iba trapit v nejakom bludnom vztahu 🙂
Vidíte, a ja mám prirodzenú ochranu 🙂 Ja ho nebudem mať aj keby som hocijako chcel, tak to že som nepríťažlivý, ani nedovolí aby som urobil takú hlúposť ako ženiť sa. Byť nesympatický je lepšia ochrana ako prezervatív, lebo mne nedá ani opitá žena na zábave.
@nepodarok jeej, už si zasa tu? Kde si sa túlal?

Ano ja, sklamanie v laske a viac menej nikto kto by ma zaujal sa nevyskytol. Zijem si svoj zivot aktivne nevyhladavam nikoho