Čo znamená, keď dievča nechce vzťah?
Chcel som konecne vyjadrit svoje city, lebo si velmi rozumieme a stale mi hovori, ako je jej so mnou dobre a chce travit cas so mnou. Myslel som si, ze mi dava signaly, tak som sa rozhodol jej vyjadriť svoje city. Zacala mi hovorit, ze ona to tak neciti a zeby chcela takeho chlapa ako som ja, ale nie mna. Co to ma znamenat prosim vas? Ved ja som ten, ktoreho hlada, ved to aj povedala. To su zase nejake hry?. Proste iba odisla a ja som iba zostal stat v parku. Neviem, co si mam o tom mysliet, asi ma nechce no.
Téma nahlásená.
Znamena to to, ze chcela byt slusna, tak ti k tomu pridala taku troska sentimentalnu "omacku" o tom, aky si super, ale inak ta nechce...🤷
@anonym_autor vidi v tebe nejake dobre vlastnosti, ale absolutne ju nepritahujes.
Otoc list, su aj ine dievcata. Tejto sa nepacis.
@anonym_autor s tými zúfalcami, čo hľadajú vzťah je tu viac a viac tém. Čo to z oblohy zhadzujú?
@anonym_autor s tými zúfalcami, čo hľadajú vzťah je tu viac a viac tém. Čo to z oblohy zhadzujú?
@anonym_e54a3d precitaj si tie zufale, co v 40tke nemozu nikoho najst ... Aby si raz aj ty tak neskoncila, medzi zufalcami.
@anonym_e54a3d precitaj si tie zufale, co v 40tke nemozu nikoho najst ... Aby si raz aj ty tak neskoncila, medzi zufalcami.
@anonym_c7bc32 nie neskončila, nemaj strach. Mám po 50 a som spokojná. Manžel tiež. No a ešte mi odpíš, že raz tak skončím 😉
@anonym_c7bc32 nie neskončila, nemaj strach. Mám po 50 a som spokojná. Manžel tiež. No a ešte mi odpíš, že raz tak skončím 😉
@anonym_e54a3d tak naco tie trapne reci o zufalcoch?
@anonym_c7bc32 Možno preto, že tie témy sú maximálne stupidné a zúfalé a úplne ako cez kopirák?
@anonym_c7bc32 si si nevšimol/nevšimla, že sú tu stále trápne nové témy? Nejaký trápny trosečník oslovuje ženy, potom na neho jedna zavolá SBS a podobne.
Stavím sa, že polovicu z nich píše náš vyžraný a otravný vyberač kontajnerov nepodarok, čo má aspoň 120 kg, ale žena by mala mať do 50 kg a ideálne ho živila a ubytovala.
@anonym_e54a3d skor tento jeden tu ma XY tem za poslednych par dni. Potom su tu este dalsie zufale pripady. Niektore pravidelne pisu svoje vylevy, niektore sa len tak zrazu objavia ako meteorit a po tom co sa vyplacu alebo vyzuria zhasnu. V kazdom pripade, ani jednemu niet ani rady ani pomoci
@anonym_e54a3d to je stále ten istý. Chorý človek.
Téma je od Nepodarka, Unbeholfen, Podvody,Nestastnik
Téma je od Nepodarka, Unbeholfen, Podvody,Nestastnik
@anonym_c3b2f5
Nepodarok, Unbeholfen, Podvody NIE JE Nestastnik
Znamena to, ze charakter mas super, ale si skaredy.
@cyberk bože, presne som mu to išla napísať už druhý krát!
Si super, ale škaredý 🫠 sorry proste
Čiže si jej predsa len verejne vyznal lásku a dopadlo to tak, ako som ti napísala včera? že ak raz o teba nemá záujem, tak ju ani pod nátlakom verejnosti nezlomíš? tlieskam jej. A mala ti dať rovno aj facku, aby si sa konečne spamätal a dal jej pokoj! teba človek vyhodí cez dvere a vlezieš naspäť nie že cez okno, ale komínom 🤦🏻♀️
Co to znamena ? Nechce. Nic viac. Normalny muz sa podla toho zariadi.
Psychopat sa nazdava, ako existuje nejaky sposob manipulacie druhym clovekom, aby sa spraval podla zelani. Psychopata uzemnis 10x v jednej teme, zalozi si druhu.

Povedala ti ze ta nechce v, moze chciet chlapa ako ty vyzorovo ale povahovo jej nesedis alebo naopak. Zmier sa s tym nie je za ty ziadna hra.