icon

Je umývanie záchodu zvláštna výhovorka?

26. dec 2024

ahojte, vcera sa mi stala taka cudna vec,bola som s kamoskou vonku, a stretli sme jej znamu,chvilu sa rozpravali a ta znama sa opytala kamaratky ci by nesli v piatok vecer do mesta,no a ta nasa kamaratka povedala, vtedy nemoze lebo musi umyvat zachod..s tou znamou sme sa na seba pozreli a nejako to zahovorila a isli sme prec...je to divne sa takto vyhovorit?opytala som sa na to kamaratky a povedala ze naozaj,ze vtedy musi upratovat

oblaacik
•
26. dec 2024

Vsetko je o prioritach, kamaratka sa s tou znamou asi v ten piatok stretnut nechcela. Keby aj musela umyt zachod, urcite by to mohla odlozit ak by mala zaujem.

grof_monte_christo
•
26. dec 2024

😅😅😅

jaass
•
26. dec 2024

Admin kde si?

koniarova
•
26. dec 2024

Keď musí, tak musí 😁😁🤷🤷

rorino
•
26. dec 2024

🤣pobavilo

mane01
•
26. dec 2024

Mozno to bola tajna šifra… ktorej rozumeju len oni dve… my mame s muzom par internych pomenovani na niektore veci… ktorym nikto iny nerozumie, nie naschval, ale proste na nejaku udalost si rychlo obaja spomenieme niecim takym…

autor
•
26. dec 2024

@mane01 fuha,tak to si ani neviem alebo nechcem predstavit co by to malo znamenat 🤣🤣🤣

autor
•
26. dec 2024

@rorino 😂😂😂uz aj mna

autor
•
26. dec 2024

@oblaacik alebo si vymysliet lepsiu vyhovorku 😂😂😂

milos81
•
26. dec 2024

Možno má silné, no presne načasované črevné tlaky práve v tom čase, mali ste sa vynájsť a povedať, že "ok, tak to o 10 minút posunieme, ale musíš si vydrhnúť ruky"😂

cacianka
•
26. dec 2024

OCDC ?

bystrozraky
•
26. dec 2024

Mam jedneho kamosa uz 20 rokov a je presne taky isty. On ked si nieco naplanuje, tak to nezmeni ani keby si potrebovala pomoc. Inak je napomocny a vsetko. Niektori ludia su asi proste taki. Je to on nom zname 🙂 Ale nikdy inokedy som sa s takym clovekom nestretol 🙂

bielasovicka
•
26. dec 2024

A to ste jej nato nič nepovedali? Ved si z vás spravila dobrý den. Ja by som ticho nezostala. Ved to je už aká odpoveď........

vkatush
•
27. dec 2024

Akože možno som ja blbá, ale mne ako prvé napadlo, že si možno privyrába brigádou, kde umýva nejaké kancelárie alebo záchody v nejakej budove. Videla som veľa takých inzerátov, tak možno to.

Alebo potom je jedna z tých, čo si robí zoznam, čo v ktorý deň urobí, aby nemala veľa roboty naraz 😂 PO utrieť prach, UT umyť záchod, ST sex, ŠT prezliecť periny,... 😁

autor
•
27. dec 2024

@vkatush jasne ale wcko sa umyje za 5 minut,to nie je celovecerna aktivita 😅😅😅