Ako pomôcť kamarátke s žiarlivým partnerom?
Ahojte, dá sa pomôcť kamarátke ? Začnem tým že s kamarátkou sa poznáme od malička, všetko bolo super až kým si nenašla partnera ktorý je extrémne žiarlivý. Je 25 rokov starší od nej, má prístupy k jej účtu, facebooku, sociálnym sieťam. Pred pár dňami mi prišla správa že či nechcem ísť von ale zdala sa mi ta správa veľmi divná a tak som odpísala že kto píše a on nato že si chce vyriešiť veci osobne a začal sa mi vyhrážať. Ak som stretla kamarátku v meste tak povedala že sa nemôže s nikým baviť lebo jej to zakázal. Pár minút sme sa rozprávali a tak jej zavolal a keď videla že jej volá partner tak mi povedala že mám rýchlo utiecť lebo keď to uvidí partner tak bude problém.
Ak som sa opýtala čo ju pri nemu drží tak povedala že je to ťažké odísť, platí jej ešte byt a ona sa chce k nemu sťahovať.
Ten chlap ju ničí, myslíte že sa jej dá pomôcť alebo kašľať nato ?
Dá sa jej pomôcť ak bude sama chcieť odísť.
@januska12323 on ju odstavil od kamarátov a už sa pokúša ju odstaviť aj od rodiny.
Musí chcieť sama, inak šanca na pomoc nie je. Ak sa mu nevzoprie ona sama, pomôcť sa jej nedá. Nech zakročí rodina, než ju odstaví úplne. Má kamarátka otca, brata, strýka, bratranca? Ak bude chcieť, nech sa od neho odsťahuje za ich pomoci.
@januska12323 on ju odstavil od kamarátov a už sa pokúša ju odstaviť aj od rodiny.
@anonym_autor opakujem, ona musí chcieť, ty jej len môžeš povedať, že tu budeš pre ňu keď sa rozhodne odísť.
@anonym_autor bohuzial musi si celym peklom prejst sama...casto sa stava ze to tym zenam nikdy nedojde
Nepomozes jej kym sama nebude chciet. Ona sa predava staremu chrenovi … a vies ako to je zakaznik je kral a … drzi ako höuchy dvere, biznis je biznis. Keby to bol chudovny robos, ani bike o neho neoprie a nenecha si skakat po hlave. Laska k peniazom je velmi silna a par krasavic uz priviedla do hrobu …ona naozaj nema todicov alebo niekoho v rodine, kto by ju od neho oddelil ..,
Nepomozes jej kym sama nebude chciet. Ona sa predava staremu chrenovi … a vies ako to je zakaznik je kral a … drzi ako höuchy dvere, biznis je biznis. Keby to bol chudovny robos, ani bike o neho neoprie a nenecha si skakat po hlave. Laska k peniazom je velmi silna a par krasavic uz priviedla do hrobu …ona naozaj nema todicov alebo niekoho v rodine, kto by ju od neho oddelil ..,
@anonym_390d3d netrep, moja kamoska bola v podobnom vzťahu… a bol to chudobný robos… proste ho milovala … 20 rokov jej trvalo, kým z toho vytriezvela. Ale som rada aj zato.. konečne je šťastná… a konečne vidí, aká hlúpa bola.
Bohužiaľ, pokiaľ ona nebude chcieť, môžeš sa aj na hlavu postaviť. Našla si totálneho psychoša. Chorobná žiarlivosť je fakt nebezpečná. Ľudia sa boja depresie či schizofrénie, pritom najviac zabíja vo vzťahu chorobná žiarlivosť. A najsmutnejšie na tom je, že jaždý chorobne žiarlivý buď podvádza alebo sa o to aktívne snaží a svoje správanie premieta do partnera. Iba jej povedz, že ak bude chcieť odísť, budeš tu pre ňu. Ale v žiadnom prípade jej nerob vŕbu, zle dopadneš. Držím prsty, aby sa uvedomila a bola jedna z mála, ktorá si nechá pomôcť.

Dá sa jej pomôcť ak bude sama chcieť odísť.