Je vekový rozdiel jedenásť rokov veľa?
Vcera ma na jarmoku oslovil chlap, ze by sa rad spoznal. Zlaty, celkom fesak. Problem je ze ja mam 18 a 29. Kamoska sa smeje ze to vela nie je. Mne to vsak pride celkom velky vekovy rozdiel. Co si o tom myslite?
Teraz je to vela. O desat rokov by to bolo uz ok.
@anonym_autor nebol to @podvody? Ten chodi po jarmokoch a nutne potrebuje frajerku🤣
@anonym_autor ako píšu vyššie, o 10r by to bolo. Teraz to ok nie je. 29r chlap ktory ma zaujem o 18r dievca, je chorý uchyl. Úplné zvrátený idiot.
Co chce s tebou riesit? Mate uplne iné svety.
@anonym_autor ako píšu vyššie, o 10r by to bolo. Teraz to ok nie je. 29r chlap ktory ma zaujem o 18r dievca, je chorý uchyl. Úplné zvrátený idiot.
@simona20201309 dnes sú 18 ročné baby vyspelé fyzicky aj psychicky. Prečo by mal byť hneď uchyl? Ved niektoré baby v takom veku vyzerajú už ako zrelé ženy. A zase chlapi ako chlapci. Reálne ak ona je niekde popredu tak o 3-4 roky a on pozadu tak sa vekovo v podstate mentálne stretávajú. Nejdu sa predsa brať, kľudne to môžu skúsiť.
A autorka, určite si s ním užiješ viac ako s rovesníkom.
@anonym_autor
@anonym_autor prosim ta, neni ziaden chory uchyl ,och moj boze. Ty mas 18, ale ako poznam dnesne baby, kludne mozes vyzorovo vyzerat na 25.
Nikto ta tu nepozna, nevieme, ako si vyzreta, ake mas nazory, takze uplne nepocuvaj rady tu. Skor sa riad svojim pocitom alebo ked tak kamaratkami
@simona20201309 a co zena, co hlada a chodi s 5-10 r rmladsimi muzmi., tiez je uchyl 😎
10 rokov rozdiel zacina byt problem od 40. ak mas 40 a on 50, alebo mas 50 a on 60. ty mas este kopec energie, on uz nie. a vice versa. 50tnicka uz nevladze a 40tnik je na vrchole sil.
Vsak ani ho poriadne nepoznas mozno po 2 stretnutiach zistis, ze ste uplne rozdielni. Neries vek ak ho chces spoznst a bol ti sympaticky tak ho spozmaj ved nejdes sa hned zanho vydst a zalozit rodinu. Bud to vyjde alebo nie, nemas co stratit.
záleží od osobnosti. Mala som 9 r rozdiel a chlap sa choval majetnícky - proste ako pako. Tento môže byť úplne iná osobnosť.
@simona20201309 a co zena, co hlada a chodi s 5-10 r rmladsimi muzmi., tiez je uchyl 😎
10 rokov rozdiel zacina byt problem od 40. ak mas 40 a on 50, alebo mas 50 a on 60. ty mas este kopec energie, on uz nie. a vice versa. 50tnicka uz nevladze a 40tnik je na vrchole sil.
@anonym_594aaa toto co píšeš je totalne neporovnatelne. Je to uplne o inom 40,50, staršia mladšia....
Ide o to ze 29r chlapovi ide len a len o sex. Predovšetkým o sex. On ju pretiahne, stratí (mozno) panenstvo, jednoducho obyčajne nechutne zneužitie naivnej mladej slečny. Preco si nehľadá staršie? Asi by ho rovno poslali do pecka...
Zneužije len jej naivitu a hlúposť.
@simona20201309 dnes sú 18 ročné baby vyspelé fyzicky aj psychicky. Prečo by mal byť hneď uchyl? Ved niektoré baby v takom veku vyzerajú už ako zrelé ženy. A zase chlapi ako chlapci. Reálne ak ona je niekde popredu tak o 3-4 roky a on pozadu tak sa vekovo v podstate mentálne stretávajú. Nejdu sa predsa brať, kľudne to môžu skúsiť.
A autorka, určite si s ním užiješ viac ako s rovesníkom.
@anonym_autor
@anonym_2e5757 neviem ci mas dcéru, ale keby si mala dcéru v pribliznom veku, urcite by si mala iný názor. Su mozno vyspelé, výzorom. Hlavou su to stale deti, naivne a dovercive. Taky 29r jej rýchlo zničí ilúzie o láske.
@anonym_594aaa toto co píšeš je totalne neporovnatelne. Je to uplne o inom 40,50, staršia mladšia....
Ide o to ze 29r chlapovi ide len a len o sex. Predovšetkým o sex. On ju pretiahne, stratí (mozno) panenstvo, jednoducho obyčajne nechutne zneužitie naivnej mladej slečny. Preco si nehľadá staršie? Asi by ho rovno poslali do pecka...
@simona20201309 nadtym samozrejme zvazovala aj ja. Mne on ale pride dost divny, nie nejak uchylny skor dotieravy? slizsky? neviem z neho taky pocit teraz ked som si s nim pisala. Ja som nemala nikoho a nie jedna kamoska ni povedala, ze ked budem stake vyberat nebudem mat napokon nikoho
@anonym_2e5757 neviem ci mas dcéru, ale keby si mala dcéru v pribliznom veku, urcite by si mala iný názor. Su mozno vyspelé, výzorom. Hlavou su to stale deti, naivne a dovercive. Taky 29r jej rýchlo zničí ilúzie o láske.
@simona20201309 to aj pubertiak v jej veku a ešte k tomu jej aj decko spraví lebo nevie ako na to... Na rozdiel od toho 29 ročného.
@simona20201309 iluzie o laske vie rychlo zicit aj zena muzovi,ked z neho zacne iba tahat peniaze. kazdy raz pride s nejakym debilom, ci kravou o iluzie a cim skor, tym skor zacne zit normalny zivot s niekym normalnym. 18rocna uz nie je ziadne dieta.
nedokáže zbaliť sebe rovnú tak skúša u mladej neskúsenej, naivnej
Je to vela, mas cestvo skoncenu strednu ak vobec. On ma po skole, prredpokladam nejake zamestnanie atd … nemas nijake skusenosti a samostatnost. Mladu naivnu zabu ohuri a zmanipuluje jednoduchsie ako zeny v rovnakom veku ako je on, par romantickych sms a po par pouziach tahaj dalej …. ako pisu vyssie …. 27/28 a 38 by uz bolo v pohode. Ale ty si oproti nemu este stale dieta … odhliadnuc od toho ako fyzicky vyzeras a co si myslis … este si nestala na vlastnych nohach. Rozmyslaj realne … co moze 29 rocny okrem sexu od teba ocakavat .. €, zabezpecenie alebo karierny posun asi nie … a na lasku na prvy pohlad je uz stary
Je to veľa v tomto veku 18 a 29 a potom zase od tých 40-45 rokov, 50-60,60-70 je to už tiež veľa.
Mam podobny vekovy rozdiel s manzelom, dceru by som od toho odhovarala
@simona20201309 lebo 19 ročnému o sex nejde 😅
@simona20201309 nadtym samozrejme zvazovala aj ja. Mne on ale pride dost divny, nie nejak uchylny skor dotieravy? slizsky? neviem z neho taky pocit teraz ked som si s nim pisala. Ja som nemala nikoho a nie jedna kamoska ni povedala, ze ked budem stake vyberat nebudem mat napokon nikoho
@anonym_autor fuj, keď je dotieravý a slizký, kašli na to.
Mám 19-ročnú dcéru. 30-ročného muža by som sa jej snažila vyhovoriť. Nezačni si s ním len preto, že si ešte nikoho nemala. Nemáš sa kde ponáhľať. Ten tvoj raz príde.
@anonym_autor kamoska nech ti radsej neradi. Hovoriť ti v 18r ze ostaneš sama je smiešne.
Neber si príklad z takej co berie všetko co sa jej naskytne
@simona20201309 iluzie o laske vie rychlo zicit aj zena muzovi,ked z neho zacne iba tahat peniaze. kazdy raz pride s nejakym debilom, ci kravou o iluzie a cim skor, tym skor zacne zit normalny zivot s niekym normalnym. 18rocna uz nie je ziadne dieta.
@anonym_594aaa ale ano, 18r je dieťa. Preto je v iných krajinách dospelost az v 21r.
18r je dieta
@anonym_autor nedaj si od nikoho nahovoriť kraviny, nikam sa do vzťahu nenáhli, pokojne vyberaj, preberaj, máš na všetko ešte neskutočne veľa času a chci pre seba len to najlepšie ❤️
@anonym_8ebb17 ja začínam detox od zoznamovania sa. Síce bol som včera na podujatí aj som sa velmi chcel prihovoriť jednej vekovo primeranej žene, ale nakoniec som odolal.
@podvody dakujem za tu zenu

Že ak cítiš, že je to veľa tak je to veľa