Je vekový rozdiel vo vzťahu príliš veľký?
Ahojte. Ja mám 34, on 48. Deti nemáme ani jeden, ja by som ich do budúcna ešte chcela. Inak si rozumieme fakt dobre a kým sme sa len stretávali, vek som vôbec neriešila.
Teraz, keď to začína byť vážnejšie, mi tých 14 rokov zrazu behá po rozume oveľa viac. Je nejaký vekový rozdiel, cez ktorý by ste sa už pri partnerovi nevedeli preniesť?
Pre mňa už by to bol privysoký rozdiel, ale poznám páry aj s väčším a fungujú super... to je strašne individuálne... otázka je čo to dieťa, či aj on je nastavený na to, že ešte by chcel..
Problem bude ked ty budes mat 48 a dedka na krku . Tento vztah ta pripravi o aktivnu a peknu starobu ked budes povysena do roly opatrovatelky miesto toho aby si mala podobne aktivneho partnera. To ci ti to za to stoji si musis vyratat sama, mozno hej mozno nie
Ak má už skoro 50 a doteraz dieťa nemá tak pochybujem že nejaké už teraz bude chcieť. Už má naucenu svoju rutinu a zrejme ju nebude chcieť meniť/rušiť.
Keby som bola 48-rocny chlap s odrastenymi detmi, ani parom volov by ma nikto nedonutil mat dalsie.
@anonym_autor mám manžela staršieho..ja aktuálne 33 on 50
Sme spolu už dlho máme dve deti .. malá má 2 roky ale sama vidím že už to nieje to čo pri prvej dcére ..už nemá takú trpezlivosť a tak ...ja by som ešte jedno chcela ale uz nie ..na malú sú sama , chodí do práce a potom už nemá energiu venovať sa toľko ako by som chcela ...ja by som už asi druhý krát do takého veľkého rozdiel nešla
Keď si dobre rozumiete a chce mať deti....poznám manželstvo s 15 ročným vekovým rozdielom a klape im to .
Myslím, že každý má nejakú hranicu, hoc nepomenovanú. U mňa napr pomenovaná nie je, ale je mi jasné, že nejaká je (nebudem sa tváriť, že ja neviem o 50 rokov starší by bolo pre mňa OK 😁 ), ale v rámci nejakého prijateľného rozpätia (kam tvojich 14 rokov u mňa osobne spadá) sú za mňa dôležitejšie veci - ne/kompatibilita, IQ, EQ,....
... keď ho miluješ,nie je čo riešiť.Je zjavné, že si rozumiete.Moze ta limitovať myšlienka založenia rodiny.Ano, nemáte už 20,partner má pomaly 50, lenže faktom je, že či duševne, či telesne,môže byť mladý starým a starý mladým...to, že ako to je u vás, vieš posúdiť len ty.
Pokial chces deti, tak mas najvyssi cas. Vekom fertilita rapidne klesa. On je na tom ako? Chce mat vobec dieta? Aby si nestratila produktivne roky vo vztahu s niekym, kto deti nema a nechce. V tom veku by som sa mu uz ani necudovala. Toto ries ako prve, nie vekovy rozdiel na anonymnom diskusnom fore. Pre kazdeho je ina hranica, co je vela a co je este OK co sa tyka veku.
Medzi mnou a muzom je 10r rozdiel,ja mam 40,muz 50.Mame 18r,16r,14r,10r a 3r deti.Takze sama vidis,ze aj vo vyssom veku je muz plodny a moj uzasny ,,dedko,,si maleho uziva riadne.Ale on je uz skuseny,ten tvoj nie.
Deti budu na tvojom krku,on bude lenivy sa dietatu venovat co i len 5min.
Takze je rozdiel 50tnik a 50tnik.
Skôr ako vek, by som riešila problém prečo 48 ročný chlap je bezdetný a prečo je sám, to je najpodstatnejšie, či nebude dáky vadný kus
@anonym_autor naša triedna...rozdiel 24 ona aktívna žena ktorá má rada turistiku...on dedko uz o paličke...prvý krat ked sme ich videli ame mysleli že ,,venčí,,otca kedže to bolo kúsok od domova dôchodcov....paci sa mi však ,že sa naozaj stara
@anonym_autor poviem ti tak, ja ako 24 ročná som mala vzťah s 46 ročným ale to bol udržiavaný športovec, ktorý vyzeral neskutočne dobre a celý život sa o seba nadmerne staral. Bol to môj najlepší vzťah vôbec. On bol aktívnejší a mal viac energie ako ja. Čo sa týka vzťahu a sexu to bolo top, ale pri dietati som váhala, preto sme sa aj rozišli..
Skôr ako vek, by som riešila problém prečo 48 ročný chlap je bezdetný a prečo je sám, to je najpodstatnejšie, či nebude dáky vadný kus
@anonym_91a4dd presne ako pises.
Dievcata ja mam k 50, muz aktivne sportuje a jeho partaci su od 40-70, poznam ich roky. Akurat dnes som skonstatovala a aj muz mi dal za pravdu, ze jeden vizualne ok 60tnik siel za 2roky mentalne na uroven sebestredneho dochodcu. Ja by som ho udusila vankusom mat toto doma, a to bol naozaj v pohode. Teraz sa sprava ako moj svokor. Takze so nevidis ako problem v 35, v 50 je uz obrovsky rozdiel
A on je ešte v 48 slobodný a bezdetný?
Pre mňa veľký 🚩🚩
Poznam dvoch takych cudakov, starych mladencov, ale ziadna by toto nechcela mat doma, ani keby boli jedine na svete.
v tomto veku je ten rozdiel veľký. Jeho za chvíľu čakajú zdr. problémy a ty si ešte mladá. Ak chceš bábo tak to potrebuješ chlapa do 40tky.
Ja som na mladších, aj si s nimi lepšie rozumiem, takže pre mňa je chlap, ktorý je odo mňa starší, absolútne nepríťažlivý.
@anonym_91a4dd aj mnohé ženy, ktoré sú šťastné bez partnera a detí, sú vadné kusy?
Dosť, hlavne keď on ťahá na 50. Mám susedu a riadne to na nich vidno..mužovi ťahá na 90 a ona ešte vitálna žena.

No ak chceš deti tak čo najrýchlejšie, lebo čoskoro bude 50ník a to už je veľa na dieťa, možno ani nie je už plodný, ktovie v tomto veku už