Je vhodné dať šancu staršiemu mužovi pri zoznámení?
Ahojte, zoznámila som sa s mužom, ale mám zmiešané pocity. Začnem najprv tým, že ja mám 43 rokov. On má 42 rokov. Poznáme sa cez spoločných známych. Je to vzdelaný, dobre vyzerajúci muž, veľmi príjemný, vtipný a šarmantný, slobodný a bezdetný.
Je z mesta vzdialeného hodinu cesty od môjho mesta = to je prvé také pre mňa mínus. Druhé je, že posledné dva roky bol vo vzťahu s vysokoškoláčkou, keď sa rozišli tento rok, mala 25 rokov. O tom viem, vedela som, že je s mladou babou a teda tu mi blikajú kontrolky. I keď on sám vraví, že si rozumie so staršími, a preto sa s ňou rozišiel, lebo boli hodnotovo niekde inde. Ale.... boli spolu 3 roky... a nezabudol dodať, že bola krásna, to je pravda. Takto úprimne, bola pekná, to áno, ale nie krásna. Videla som ju, ale asi pre 40 ročného muža je akákoľvek 25 ročná baba krásna. Treba povedať, že robí v prostredí, kde sa pohybujú takéto mladé dievčatá...čiže bude v tom prostredí aj v budúcnosti ...
Ďalšia vec, býva s rodičmi, presťahoval sa k nim do domu, predtým býval v meste, vo svojom byte, ale že treba rodičom pomôcť okolo domu, v dome a tak je pri nich. Tu mi žiaľ rozblikali všetky kontrolky, lebo môjho priateľa som nevedela dostať z domu od rodičov a to bol dôvod rozchodu, nie žeby som ho nemilovala.
Takže na jednej strane veľmi fajn človek, na druhej strane príliš veľa ale...
Čo by ste na toto povedali vy? Tu nejde, či by som išla do vzťahu alebo nie, ale či by ste mali o takéhoto chlapa záujem, či by som dávala šancu sa vôbec spoznať. Ja tam mám príliš veľa ale, na druhej strane nechcem sa zbytočne obmedzovať.
Takto, my nie sme pár, budeme sa stretávať určite častejšie a rada by som to nechala v priateľskej rovine, rada s ním pôjdem na kávu, pokecám, porozprávam. Áno prejavil o mňa záujem, ale tiež ma nepozná a myslím, že by som mu ani nevyhovovala. Ja som na starších mužov, on je na mladšie dievčatá (obaja sme pomerne dominantní), vzdialenosť nám nepraje a to, že býva s rodičmi, priznám sa, to som nevedela. Ale čo už, divná doba. Ja to ponechám v priateľskej rovine. Len som chcela vedieť, či len ja mám takýto pohľad na veci, či aj iné ženy.
@anonym_autor vzdialenosť hodina autom je podľa mňa nič, sadneš do auta a ani nevieš ako a si tam (keď ide o vzťah a mam niekoho rada, nemal by to byť problem) 😀 ja som bola od môjho milovaného 14 hodín autom na začiatku a stretávali sme sa aj tak..
🚩dospelý muž, slobodný, bezdetný, u rodičov...
@really8 chcela som vediet, ci by zeny na MK chceli zreleho muza, so statusom, ktory je vsak na mladsie zeny a byva s rodimi, hodinu cesty od vas autom. Lebo ja osobne o neho nemam zaujem. To je vsetko. Mna tam blokuju vsetky tieto tri veci. Ak by som chcela nieco taketo, tak zostanem so svojm ex, ten aspon nebol na mladsie a nebol z ineho mesta ...
@anonym_autor to, ze mal vztah s mladsou moze byt aj plus. Mohol si to skusit a prist na to, ze.to nie je pre neho. Moze to byt niekedy aj lepsie ako ked ma chlap v hlave, ze ooo ake by to bolo mat mladsiu. Vzdialenost 1 hod. je nic, ak ma auto. To by som vobec neriesila. Byvanie u rodicov - tam by zaviselo ako by sa staval k pripadnemu spolocnemu byvaniu.
@anonym_autor mna by zaujimalo, aky iny vztah mal mimo toho 3 rocneho s 25 rocnou, lebo mne by blikala jedna velka kontrolka, preco je 42 rocny chlap slobodny a bezdetny. take typy maju totiz nejaku vadu, su nepouzitelni do partnerskeho zivota, preto su "stari mladenci." normalni muzi, ak su v takom veku slobodni, tak su po rozvode, s detmi.
@anonym_autor no to ti teda zmenili názov diskusie 😀 ako keby si ty mala 43 a on 65 rokov 😀
@amdornik no zmenili 🙂 Ja som staršia, nie on. Toto robí AI, inak si to neviem vysvetliť.
@anonym_autor mna by zaujimalo, aky iny vztah mal mimo toho 3 rocneho s 25 rocnou, lebo mne by blikala jedna velka kontrolka, preco je 42 rocny chlap slobodny a bezdetny. take typy maju totiz nejaku vadu, su nepouzitelni do partnerskeho zivota, preto su "stari mladenci." normalni muzi, ak su v takom veku slobodni, tak su po rozvode, s detmi.
@matkahelka Presne tak, mám to v okoli.A každy z nich ma riadnu vadu, pre nieco su v tom veku single.Nehovoriac, že všetci z nich su egoisti.Pre mňa by to bol obrovský červený MAJAK a ako prvý red flag s takym muzom.
Chlap ma o teba zaujem a rozprava ti o tom, aka je ina zena krasna?? To naozaj? Tak ten o teba nestoji! Mlade ho uz nechcu, starne aj on, penazi nazvys mat nema, tak sa ulakomi aj na rovesnicku. Prepac, ale mne sa hnusia tieto samolube typy. Ty nie si jeho bohyna. Bude stale pokukovat po zajacoch, ako by sa jemu pacilo, keby si do nebies vychvalovala svojho ex, aky bol sikovny a uspesny, pripadne s velmi vela peniazmi? Myslis, ze by sa to na rande chlapovi dobre pocuvalo? Nieco mi tu na nom smrdi, a teda vzdialenost je to posledne, co by som riesila, hodina je nic.

Neviem neviem som v tvojom veku a ak má niekto nezaujímal alebo som s ním nechcela vzťah bolo mi jedno či mal mladšiu, či staršiu , či bola len pekná alebo bola krásna (keďže každému sa páči niečo iné). Podľa mňa chcels niečo viac ako je , alebo by si chcela inak by si neriešila či dať či nedať sancu.