Je vhodné rozísť sa pred Vianocami?
Myslíte že je lepšie rozísť sa teraz pred vianocami, alebo radšej počkať po novom roku?
Sme spolu 9 rokov, deti nemáme a žijeme už skôr ako kamaráti ako partneri. Deti s ním nechcem mať, sám je ešte dieťa. Mám už 34, je už najvyšší čas nájsť si perspektívny vzťah, do ktorého môžem priviesť dieťa. Náhradu za neho nemám, to nie je môj štýl.
nečakaj na žiadny termín. zbytočne budeš predlžovať toto nepríjemné obdobie.
@deti95060810 asi ano, aj tak už dlhšie len hráme divadlo pred rodinou
@anonym_autor čo s tým majú vianoce?
@anonym_autor čo s tým majú vianoce?
@anonym_ba4501 Mozno dostane autorka darček.
@anonym_ba4501 Mozno dostane autorka darček.
@anonym_95a214 to si myslela vážne alebo ako vtip na pondelok ráno?
Ked si rozhodnuta pre rozchod naco to predlzovat? Budete sediet pod stromcekom alebo u vasich/jeho a ty budes dumat ci mu to povedat 28.12 alebo 10.1? By som to utala hned a spravila si sviatky podla seba
Obidvaja ste deti ak potrebuješ kvôli tomu zakladať diskusiu. Ja kebyže sa chcem rozísť riešim to hneď s priateľom nie s cudzími ľuďmi na internetovom fóre. Ešte pochopím kebyže máte deti a im nechceš zničiť Vianoce...
A na čo chceš čakať? Na darčeky? 🤷♀️🤦🏻♀️
Ešte dnes to ukonči akože reálne by som si mala kľudne Vianoce bez pretvarovania
snúbenica môjho ex sa s ním rozišla na vianoce a ešte k tomu na jeho narodeniny 😁 v pohode to prežil. prežije aj ten tvoj keď sa s ním rozídeš pred vianocami 😉
A ako to má on? Tiež si myslí, že si už nemáte čo povedať? ...hovorili ste o rozchode, či pre neho to bude prekvapko pod stromček? ...ako nechápem tieto predvianočné rozchody...to si sa s ním nemohla rozísť už skôr? Či to je podľa hesla, že všetko treba nechať v starom roku, či ako?
Ak to očakáva partner, tak by som sa s ním rozišla, aspoň by ste si už nemuseli dávať darčeky pod stromček...a ešte rozchod treba oznámiť asi aj rodine ( rodičom?), keď už ste spolu 9 rokov asi budú mať k tvojmu partnerovi nejaký vzťah...
Podľa mňa by si sa s ním mala rozísť až v novom roku, veď sama píšeš, že nemáš žiadnu inú známosť
Zalezi IBA na tebe co k nemu ESTE citis. Vie o tom ze to chces ukoncit? Mozete sa Vianocami rozlucit po 9 rokoch alwbo to sekni hned, ale ked sa pytas nie si rozhodnuta. Cize este nieco tam je. Ked sa rozidete pred budes na to aj tak mysliet cize uzite Vianoce ak ti za to este stoji.
Leukoplast treba strhnúť hneď a rýchlo. Bude to menej bolestné ako naťahovanie času, lebo vianoce.
Ak by ste mali detičky, ktorým by to vianoce zničilo, to je iné, to by som počkala do januára a takticky riešila praktické veci.
Teda....
Po 9 roloch sa rozist prave na Vianoce.
Hovorte si co chcete.
Ak ma clovek v sebe kustik citu,tak toto neurobi.
Aby si uz dosmrti spajal vianoce s /necakanym? Ci neprijemnym../ rozchodom...
Ved ak ste sa 9 rokov lubili,asi to nebude take jednduche utat...
Samozrejme,ak ste k sebe nevrli a aj partner chce rozchod...to je nieco ine.
Ale ak to necaka,urcite mu to nepokaz...
Uz ten mesiac,dva to urob pre neho,ked nie pre seba..
Ty si vies predstavit utat to takto zrazu?
V tomto krasnom obdobi???
@anonym_autor cim skor tym lepsie ak si na 100% rozhodnuta
snúbenica môjho ex sa s ním rozišla na vianoce a ešte k tomu na jeho narodeniny 😁 v pohode to prežil. prežije aj ten tvoj keď sa s ním rozídeš pred vianocami 😉
@zuzanka.zuzu to bola pekna egoistka,takto mu znicit hned 2 sviatky naraz...
Jasne ze prezil....ved nebude sa vesat..
Ale teda pekne to nebolo
Vlastna skusenost....uz vcera bolo neskoro
Čo s tým maju Vianoce? Chces už mať cez sviatky kľud a pohodu alebo si ešte zahrať divadielko nech je jeho rodina spokojná?
@anonym_95a214 to si myslela vážne alebo ako vtip na pondelok ráno?
@markusrasford Ja som to myslel vazne a ci autorka,to sa musis spytat jej.
Teda....
Po 9 roloch sa rozist prave na Vianoce.
Hovorte si co chcete.
Ak ma clovek v sebe kustik citu,tak toto neurobi.
Aby si uz dosmrti spajal vianoce s /necakanym? Ci neprijemnym../ rozchodom...
Ved ak ste sa 9 rokov lubili,asi to nebude take jednduche utat...
Samozrejme,ak ste k sebe nevrli a aj partner chce rozchod...to je nieco ine.
Ale ak to necaka,urcite mu to nepokaz...
Uz ten mesiac,dva to urob pre neho,ked nie pre seba..
Ty si vies predstavit utat to takto zrazu?
V tomto krasnom obdobi???
@osky Je úplne jedno, kedy sa rozídu. Moju kamaratku manzel opustil 3.1. po 20 rokoch manželstva, z vlaku na ceste za novou láskou a cez sms. Myslíš, ze tie Vianoce, co rozchodu predchádzali, zostanú v jej spomienkach ešte ako pekne?
Autorka, Vianoce môžte ešte stráviť spolu, ale už ako rozideni partneri, ak rozchod cítite obaja rovnako.
Radšej čím skôr, nečakaj.
@anonym_autor je to jedno, na co to predlzovat
Ja by som to neodsuvala ak je to uz nezvratne.
Aj Vianoce mozu byt dobrym casom na zaciatok hojenia( bude to boliet aj napriek vsetkemu) a napojenia sa na seba samu.....rovnako moze zacat priatel s novym zivotom
@anonym_autor kamos mal zasadu, nikdy novy vztah od decembra do marca 🙂
Mala by si počkať naozaj po Vianociach, ja by som to tak urobila. Aby som nepokazila celej rodine vianoce.
@anonym_autor
Teraz to nie je ešte také zlé, ako keby si to mala urobiť tesne dakedy okolo Vianoc. A zasa čo ty vieš, čo bude po Novom roku? Možno tá ďalšia vhodná príležitosť tak skoro ani nepríde. Veď sa najprv porozprávajte. Súčasný stav mu tiež teoreticky nevyhovuje, len je pohodlný/bojí sa o tom začať.
@zuzanka.zuzu paráda, krásny darček dostal 👍
https://youtube.com/shorts/w5lRxVSEUbo?si=nK6mY...
@anonym_autor normalne sa teraz rozid.
Jedny Vianoce ho budu asi mrziet, dalsie uz moze travit s inou zenou, tak to bude davno prebolene.
Kludne uz na Novy rok na chate s kamosmi moze dakoho stretnut. Obcas je to take prijemne uvedomenie si, ze Ved vlastne ja som uz single, tak o nic nejde, toto nie je nevera.
Zbytocne to natahujes. A pokial by z toho cakania vyplynulo este nieco neprijemne pre teba, tak by si iba lutovala, ze si zbytocne sucitne cakala.
Napr. ta predbehne. Ty budes cakat a on ti 27.12. povie, ze tiez len cakal kvoli Vianociam, ale chce to s tebou skoncit.
A zistite, ze ste obaja iba lutovali toho druheho a zbytocne to natahovali. Tak si budes hovorit, naco si sa exponovala s poslednymi spolocnymi Vianocami, ked ste o ne ani jeden uz nestali.
@zuzanka.zuzu to bola pekna egoistka,takto mu znicit hned 2 sviatky naraz...
Jasne ze prezil....ved nebude sa vesat..
Ale teda pekne to nebolo
@osky 9 rokov ľúbili? Ty si riadna naivka. 😄 Muselo to už roky škrípať. Ľudia sa po toľkých rokoch nerozhodnú zo dňa na deň. A Vianoce to nezachránia. Ty asi žiješ na ružovom obláčiku.
@anonym_autor tak potom to mate jednoduche, mozno aj on sa chce rozist len nechce pred vianocami. Tak hod debatu ze kedy to ukoncime? Pred ci po vianociach? Zahrame este divadlo pred rodinou?

nečakaj na žiadny termín. zbytočne budeš predlžovať toto nepríjemné obdobie.