Je vzťah 23 ročného s 34 ročnou ženou dobrý nápad?
Myslite že je dobrý napad, ísť ako 23 ročný do vzťahu s 34 ročnou ktorá ma 2 deti?
Ked sa pozriem na to z opacnej strany, ze 34 rocna s dvomi detmi do vztahu s 23 rocnym, tak urcite nie.... A kedze ty sa pytas na MK, ze co mas robit, tak radsej to nechaj tak.
Poznám vzťah 31 ročného so 44 rocnou. Sú skôr jak matka a syn ale nejak funguju
tak ja mam 44 a mam kamosa 33r ale je to skor partak nezijeme spolu
@gamio89 To určite nie, 23-ročný je ešte skoro dieťa a nie je stavaný na vzťah, kde sú dve deti, tak isto tá žena má už oveľa viac životných skúsenosti, každý je niekde inde.
To je vtip a nie vzťah
@anonym_4e0d60 závidíš čo? 😀
Ak su obaja uzrozumeni s tym, ze s velkou pravdepodobnostou pojde o docasny vztah? Ona ma dve deti, on este nechce vlastne, ale bude chciet ...
@gamio89 väčšia sprostosť už asi ani nemôže byť.
Keď sa chceš pri nej zaučiť tak sa zauč, ale prosim nenazývajte to vzťahom a už vôbec do toho neťahajte deti!
Je to ok, ak je to vychodisko pre obe strany "z nudze cnost". On bude mat sex, ak ho rovesnicky odmietaju, ona bude mat tretie polodieta, ktore si vycvici, ako potrebuje a donesie domov nejake peniaze, Obaja zrejme niekoho chcu, ale ani jeden z nich je vseobecne velka vyhra.
keby si bol môj syn tak ťa pošlem do zadku.
Nie. Vies si vobec predstavit, co taky vztah, kde uz ma zena deti obnasa? Nehovoriac o vekovom rozdieli, ved ty riesis uplne ine veci v zivote, ako ona
@anonym_4e0d60 závidíš čo? 😀
@anonym_5d910a nieee, ja som fanúšik chlpatých hrudníkov a to 23 ročný nemá
Nie. Vies si vobec predstavit, co taky vztah, kde uz ma zena deti obnasa? Nehovoriac o vekovom rozdieli, ved ty riesis uplne ine veci v zivote, ako ona
@crazy_cat_lady Ked ona sama ako skusenejsia a zrelsia osoba zaujem ma, tak nech mlady spoznava zivot, rozist sa mozu vzdy a bude mat cenne skusenosti. Ci ich spracuje pozitivne alebo negativne, je len na nom.
A preco sa nikomu nezda chore a nechutne, ked ma chlap 34 a zena 23 rokov? Preco si zena nemoze uzit mlade mäsko?
@gamio89 tak dosť to záleží od okolností a hlavne ako si rozumejú, v podstate v tom nevidím problém, veď 10 ročne rozdiely bývajú v dnešnej dobe úplne bežné vo vzťahu, fakt záleží od toho ako si rozumejú a či ich spája spoločný pohľad celkovo na život
ako milenec fajn, ale vztah neviem, este tam moze byt emocna nevyspelost
A preco sa nikomu nezda chore a nechutne, ked ma chlap 34 a zena 23 rokov? Preco si zena nemoze uzit mlade mäsko?
@anonym_f2cf09 ale neboj, zdá
Chcela by som vidieť vyraz jeho tvare keď ideš k zubárovi, kardiológovi alebo na gyndu
Jedine že by nebol tak sprostý ako ty
@gamio89 mám kolegyňu ,s manželom majú podobný vekový rozdiel ale dve deti( teraz už gymnazistov) majú spolu nie z predchádzajúcich vzťahov
Zvladol by si 2 deti ? Vieš, to nie sú bábiky 😅 ..
@gamio89 nevidím v Tom žiaden problém. Ale treba prijať že žena má 2 deti a prispôsobiť tomu vzťah 🙂
Ten vekový rozdiel je v pohode ale tie deti neviem neviem.
Ja som mal 24 keď som sa dal dokopy s vtedajšou partnerkou ktorá mala 34. Ale deti nemala a nakoniec sme ich ani spolu nemali. Sami sme boli deti :D
Na sex ako tak. Čo sa vzťahu týka, zodpovedz si na otázku či si ochotný a schopný starať sa o cudzie deti a všetko im prispôsobovať.
mam 44 a priatel 34 a fungujeme... ale - je tam vela ustupkov z kazdeh strany plus to nevidim dlhodobo z dovodu,ze ja mu uz deti iste nedam a on je prilis mlady aby ich nemal ... moj postoj pozna a sam sa rozhodol to skusit ... no ja mam stale pochybnosti a preto ten vztah nebude nikdy 100%
@gamio89 no ak ho priťahujú milfky tak prečo nie. Môže ho všeličo naučiť 😃 ale čo ponúkne on jej, neviem. A do budúcnosti podľa mňa tam vyhliadky moc nie sú ale užiť si môžu...
@gamio89 no ak ho priťahujú milfky tak prečo nie. Môže ho všeličo naučiť 😃 ale čo ponúkne on jej, neviem. A do budúcnosti podľa mňa tam vyhliadky moc nie sú ale užiť si môžu...
@anonym_df8e24 34 ricna milfka? WTF? Zena v jej veku moze vyzerat lepsie ako kopa jeho obeznych rovesnicok.
@anonym_df8e24 34 ricna milfka? WTF? Zena v jej veku moze vyzerat lepsie ako kopa jeho obeznych rovesnicok.
@anonym_f2cf09 s tým úplne súhlasím. Ale to nič nemení na tom aký je medzi nimi veľký vekový rozdiel a ze ona ma už deti. Čize pre neho už je ako milfka.
@anonym_f2cf09 s tým úplne súhlasím. Ale to nič nemení na tom aký je medzi nimi veľký vekový rozdiel a ze ona ma už deti. Čize pre neho už je ako milfka.
@gamio89 nie je to dobrý nápad. Do budúcna pre vás oboch omyl ako noha...
@anonym_df8e24 milfka je úplne niekto iný...
@anonym_df8e24 podľa mňa veľmi veľa závisí od toho, akým smerom chcú posunúť vzťah. Možno si chcu obidvaja len dobre užiť. Nevidím na tom nič zle. Keď môže mať 50-ročných starý cap dieťa s 35-kou... takú istú šancu má aj tento vzťah
za mňa anoooo 😎 ale nič vážne od toho nečakajte, no užiť si, prečo nie... pár rokov môžete byť spolu a potom mať na čo spomínať 😜

To je vtip a nie vzťah