icon

Je vzťah s týmto nezrelým mužom perspektívny?

1. jan 2024

Ahojte. Píšem sem pretoze mám dosť smolu na chlapov. Vždy si vyberám podvedome to isté, aj keď nechcem, ale citom nerozkazem. Chcem úprimnú radu pretože od toho závisí môj život a nemá mi nikto iný poradiť. Prosím nechcem aby ste sa to predbiehali kto dá múdrejšiu radu, len prosím poraďte mi od srdca čo si o tom myslíte. Mám 28 rokov, on má 35rokov. Obidvaja bezdetný, slobodný.
Ide o to že som spoznala chlapca, na vonok slušného, pôsobil ako najväčší slusnak na planéte. Milý, až trochu utiahnutý. V spoločnosti tichý. Ja som sa zaľúbila doňho na základe tejto slušnosti ktorou pôsobil. Tešila som sa že konečne normálny chlap. Neskôr som sa dozvedela že v podstate jeho život bol len kamaráti celý čas, chodil často snimi piť, zurovat, chaty. Po robote pivo a ciga. Ok je to minulosť lenže ide o to že on na to spomína v dobrom a hovorí že na tom nevidí nič zle. Že mal ťažký život rodinný a rád sa takto odreagoval. Takto to robil cca od puberty donedávna. Taký slušnejší je možno rok. Ale stále napr keď ma toho vela v robote ceztyzden, že je nervózny tak ide piť s nejakým kamošom. Neposobi na 35 správaním ale tak na 25.. nemá vlastný byt. A nikdy nehovoril o tom žeby chcel rodinu alebo niečo väčšie dosiahnuť. Príde mi ze chodí len do roboty a domov a potom si cca raz za mesiac vypiť , že sa takto potrebuje vyburit. Rozpráva takym hipisackym stylom, "vychillovanym" a zo mňa si robí srandu že som príliš slušná. Čo nieje ani tak pravda len chcem niečo v tom živote dosiahnuť. Je romanticky, má pekné reči. Lenže mám strašne vela redflagov. Rieši problémy tak že : vyrieši problém síce ale potom si ide vypiť. Nemá také chlapske záujmy

Strana
z2
vorkola
1. jan 2024

Vidis to velmi dobre.Ten chlap je prepity ,predrogovany,prekur..eny, to takehoto chces,? ,kde mas zaruku,ze ti bude verny ,nebude chlastat, droguvat,.Ludove za starych cias sa takym chlapom hovorilo,ze je to lump.,hipisak ,,a co ja viem este ako,...Toto nie su chlapi do spolocneho zivota a este zalozit si rodinu.Myslim, podla toho, co pises,si slusna, pekna, posli ho prec ,aby si sa nahodou nezalubila , a co potom ked otehotnies?,Zaruka nula bodov,lebo on si potrebuje raz za mesiac s kamosmi vypit,.No amen tma,My ti dobre radime, skonci s nim pokym nie je neskoro,Vaz si samu seba,po case by ta psychicky znicil.Ano alkoholici,pokial nemaju svoju davku su tichy, a to nech ta nemyli.Za chvilku bude ohovarat teba.On si svoju chybu neprizna

macatt
1. jan 2024

Áno, cítiš to správne.. nemá nič, lebo všetko prepil a preflákal a ani mať nič nebude.. každú hádku, blbosť bude riešiť odreagovaním s chalanmi.. na svoje spomienky je hrdý a to je jeho život a ,,majetok,, a tak isto bude chodiť do bordelu, berie to ako normálnu vec a môžeš sa aj rozkrájať a roztrhať a pôjde tam aj tak..nenechaj sa oblbnúť rečami, ktoré ti hovorí preto, lebo ich chceš počuť..a keď bude mať na to financie bude neudržateľný..

alexnina777
1. jan 2024

Určite ver svojim inštinktom a vezmi to z kratšej cesty, načo si komplikovať život.. všetky red flags, ktoré si tu vymenovala sú velmi zásadné a vážne, a zjavne ti do budúcnosti nič pozitívne neprinesú..vyzeraš byť
cielavedomá a šikovná, bystrá a odhalila si jeho temné stránky..utekaj kým je čas..

hankm
2. jan 2024

Jooj, zeny. Ale to vzrusenie ked sa usmeje 😁

sheila121
Odpoveď bola odstránená
julish
2. jan 2024

Autorka, zdrhaj. Keď sa niekto hneď tak oddá, vola sa to lovebombing a presne ako cítiš, vystrieda to presny opak. Hnusne reči o bývalých sú ďalším znakom narcistickej osoby. Utekaj, hoci sa bude snažiť ta udržať a bude dobiehať, utekaj. Vlastná trpká skusenost

j_m
2. jan 2024

👀…@autorka prídi, zahulíme, uvidíme… 😉😂😂

Strana
z2