icon

Je vzťah so sestrou bývalky problém?

17. aug 2026

Ahojte, som chlap, chcem počuť vás názor ako by ste vy reagovali. Mal.som pred rokom.jednu známosť, trvalo to par mesiacov, proste sme si nesadli, slušne sme sa rozišli. Ta žena však má peknú sestru, ktorá sa mi vždy páčila, aj keď len z foto, nevideli sme sa osobne. Obidve po 40ke s deťmi, rozvedene. Moja otázka keby som náhodou zbalil tu jej sestru je to problém pre ex? Pripadne aj pre tu novu, že som kedysi spával s jej sestrou? Ja to ako muž beriem tak, že čo bolo, to bolo. Oni majú normálny vzťah, ale nejako moc sa nenavstevuju ani nezdoveruju, aj keď bývajú v jednom meste.

anonym_d616a3
17. aug 2026

@anonym_autor ja by som nechcela mat toho istého partnera ako sestra... ale láske nerozkazes, ak sa zaľúbite ;) moja sesternica sa nedavno vydala za môjho ex 😀

marianarem
17. aug 2026

@anonym_autor Ja taky par poznam, vsetci to tam nejako prekusli a uz to dlhe roky funguje bez problemov. Ale nemusi to tak byt vzdy.

anonym_302e78
17. aug 2026

@anonym_autor nevh Ta to ani nenapadne

anonym_ac7bb2
17. aug 2026

A tej sestre si aspon sympaticky? Ci ona o tebe nema ani tusenie? Ked jej sestra povie vsetky tvoje negativne vlastnosti, ani na rande nepojde.

moonlight1210
17. aug 2026

@anonym_autor moze to byt ok.

A moze to rozhadat vztahy v rodine. Tvoja exka este nemusela prekusnut rozchod. Narozdiel od teba.
Moze to od sestry citit ako zradu, ak by si s tebou zacala. Alebo ze jej nadbiehas.
(emocie funguju inak, ako racionalny rozum. Aj ked si rozumne hovoris, ze uz to nie je tvoja vec, nevies sa odosobnit.).

Na druhej strane tvoja nova zena moze casom zacat mat problem, ak ty a tvoja exka budete na rodinnych stretnutiach k sebe viac uvolneni a neformalni, lebo vas vztah uz nie je cisto oficialny, kedze ste kedysi spolu boli par (a zrejme spolu spali).
Moze sa zacat bat, ze sa zase date dokopy. Zacat ziarlit.

Co v konecnom dosledku povedie k hadkam a vasmu moznemu rozchodu/rozvodu.

Bolo tu uz mnoho diskusii, kde zena zistila, ze napriklad jej svagrina je byvalka jej muza a nedokazala sa cez to preniest. Aj ked rodina to brala normlane a ti dvaja davno k sebe nic necitili.
Zrazu vsetky ich interakcie uz nevidela ako cisto rodinne a kamaratske, ale bola podozrievava, ci sa tam zase nieco nerysuje a pitvala kazde gesto, kazdy usmev, kazdy pohlad, kazde slovo, co si vymenili ti dvaja medzi sebou (a niekedy jej preto uslo, ze jej muz sa realne naozaj chova podozrivo, ale ma inu milenku, nie svagrinu.).

A ano, boli i take diskusie, kde si dvaja nasli cestu zase k sebe, ked zacali mat obaja problemy s partnermi. Tolko si poskytovali vzajomnu podporu a vypocutie, az sa zas spolu vyspali.
A potom pruser. Rozhadani surodenci, rozbite dve rodiny a nic z toho.

A muzi tiez nie su vynimka. Tiez nesu tazko predstavu, ze ich svagor kedysi mal ich partnerku “ako na tanieri” v posteli. Ze ju videl nahu, celu vzrusenu z neho a mal s nou styk.

mogaa
17. aug 2026

@anonym_autor ak by tam bola iskra a to niečo viac aj z jej strany tak v pohode....ale úprimne....normálna žena do toho nepôjde už len preto že si ex jej sestry....lebo to "viac" tam býva až ked sa spoznáte...ale s tým vedomím že si ex jej sestry ti šancu sa spoznať ani nedá.....

autor
17. aug 2026
@mogaa

@anonym_autor ak by tam bola iskra a to niečo viac aj z jej strany tak v pohode....ale úprimne....normálna žena do toho nepôjde už len preto že si ex jej sestry....lebo to "viac" tam býva až ked sa spoznáte...ale s tým vedomím že si ex jej sestry ti šancu sa spoznať ani nedá.....

@mogaa ja som myslel, že jej to nepoviem. Ja som s jej sestrou mal krátky románik, nič vážne, skôr kamarátstvo s výhodami. Keby ju teraz sexovalo 10 černochov, je mi to úplne jedno

anonym_9426ca
17. aug 2026

@anonym_autor no mne ako zene by to bolo kusok odveci... to sa tyka aj kamaratok, nie ze sestry... ako na rodinnej oslave budete spolu vsetci? neviem, za mna nie

anonym_f61f3b
17. aug 2026

Tiez by mi to nebolo prijemne, ale preniesla by som sa cez to. Lenze to nemusi kazda. Ak este iba uvazujes, ci do toho ist a nie su tam ziadne city, len sympatie, poobzerala by som sa inde. Zien je vela a toto je prilis mnoho potencialnych problemov pre nieco, co nemusi vobec dopadnut dobre.

Ak sa ale rozhodnes do toho ist, tak akonahle to zacne byt so sestrou vaznejsie, dala by som si stretko s byvalou a skusila sa s nou o tom narovinu porozpravat,povedat jej, ze sa ti jej sestra paci a ze uvazujes o vztahu s nou. Nech ma pocit, ze si sa k nej zachoval seriozne ako rovny chlap a nech na to nepride niekde nahodou. Mne tak byvaly napriklad oznamil, ze caka s jeho sucasnou partnerkou dieta. Nemusel, ale ocenujem to a bolo to pre mna jednoduchsie nez to zistit niekde nahodne, od cudzich.

anonym_819621
17. aug 2026
@anonym_autor

@mogaa ja som myslel, že jej to nepoviem. Ja som s jej sestrou mal krátky románik, nič vážne, skôr kamarátstvo s výhodami. Keby ju teraz sexovalo 10 černochov, je mi to úplne jedno

@anonym_autor
Aké v pohode, poznám pár, kde brat prebral bratovi ženu, a vzali sa, majú dve deti už spolu. Hotové Beverlyhils...na parádu, čo ti poviem. Ty starý cap by si už mal mať rozum a určitú zrelosť. Ideš len po vizuale aj to je ségra bývalej. A že prečo sú 40 roční nezadani? Lebo sú blbi a nevyzreti ako tu autor témy. Ak s tebou ťa ségra niečo začne, bude na rovnakej mentálnej úrovni ako ty a teda sa k sebe hodíte.

sense
17. aug 2026

Ja by som nechcela chlapa , ktorý spal s mojou sestrou.

rachel36a
17. aug 2026

@anonym_autor moj brat si vzal sestru svojej ex...ale teda s ex žil dva roky keď mali niečo cez 20 rokov...rozišli sa...s jej sestrou sa dali dokopy keď mal 40, a vzali sa po 11 rokoch...my to neriešime, a jeho ex sa so sestrou nestretava už roky si nerozumejú, nie kvôli bratovi

anonym_cc8f6d
17. aug 2026

určite nie.
musíš mať poriadny deficit sexu keď takto rozmýšľaš. A o tvojom zúfalstve ani radšej nepíšem.

rozculena
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je tvoj postoj.Ale ako sa bude cítiť tvoja ex a ako jej sestra? To je podstatné.

januska12323
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor myslíš, že keď sa dozvie od sestry ako si ju oklamal ostane s tebou? Keď už tak jej to povedz narovinu nech sa vie rozhodnúť sama.