icon

Je zasielanie nahých fotiek mužom bez vyzvania normálne?

Dnes o 11:24

Som chlap a ked som uz tu, tak chcem skusit ziskat odpoved.Pred 5 mesiacmi som spoznal zenu a bola velmi pekna, stihla, vysoka , presne taka, ake mam rad. Pisali sme si zhruba tyzden a sama ponukla stretnutie. Poslala mi aj intimne fotografie, aby ma presvedcila, ze je naozaj krasna mam sa na co tesit. Isiel som za nou a stretli sme sa na hoteli. A veruze krasna bola echt. Potom sme sa stretli este raz u mna, opat to dopadlo dobre, ale nejako sa divne spravala, akoby mala nejaky obranny mechanizmus sama pred sebou alebo nejaky vnutorny boj ci robi veci dobre a spravne . Ale tak bolo nam prijemne, tak co uz, nevnimal som to. Dalsie stretnutie uz neprislo, no v komunikacii sme pokracovali nadalej. Dost casto sa mi ozyvala a vlastne sa ozyva aj do dnes. Vzdy mi posle nejake fotografie, casto intimne. Kedze moj mobil fotografie zbiera aj napriek zmazaniu, ostali mi v nom. Dvakrat sa stalo, ze mi poslala fotku a tvrdila, ze ju odfotila dnes, vcera alebo prave teraz, pritom tie iste fotografie mi poslala uz pred tromi mesiacmi. Napadlo mi teda, ze ma v tom chaos a komunikuje a posiela fotografie viacerym chlapom. Ide o zenu, ktora ma velmi dobru pracu, mozno az prilis vela zodpovednosti, a je naozaj pekna, tak som nechapal, preco to robi.
Na faceboku som mal vytvoreny aj iny profil a napisal som jej. Pisal som utajene a po asi pol dni pisania mi zase posielala fotografie, nove, ale aj tie starsie nahe. Ked si uvedomim, ze som ju spoznal na beznom fb datingu, kde jej ako krasnej, chudej zene pisu stovky chlapov, bol som z toho mimo , kolkym take nieco asi za tych 9 rokov, co je sama, naposielala. Pravdepodobne s tym uz mala problem, nakolko posledne fotografie posiela ako obmedzene na jedno pozretie co je divne.a chapem, ze ju vsetci musia obdivovat, chapem, ze ju kopa chlapov pozyva na stretnutia, a obavam sa, kolko takych stretnuti uz vyuzila, ako vtedy to so mnou po tyzdni pisania. Je to podla vas normalne, alebo skor chore, alebo nejaka zavislost? Ja k nej nic necitim, ale nerad by som, aby dopadla nejako zle.

Strana
z2
erikavesela
Dnes o 13:53
@anonym_autor

@simonbrk ak by aj mala. potom ja som snad vyvoleny?ze som platit nemusel?

@anonym_autor nie, stratila zaujem, nebol si dostatocne lukrativny, ver, ze ak by si bol tak teraz nesedis doma sam, ale si s nou
Btw...tu je mnoho zien s omnoho vacsimi sumami ja ucte...vzdelanych, inteligentnych, financne zabezpecenych...

autor
Dnes o 13:55
@anonym_f5074d

toto je tvoja téma?

@anonym_f5074d Pred rokom a polsom bol zenaty.

januska12323
Dnes o 14:51

Tebe poslala fotky zadarmo a niekde inde na nich zarába. Fakt na ňu zabudni nech si robí čo chce.

sara07
Dnes o 15:06

však jej to v skratke napíš ako si napisal tu a je to
pripadne zbehni na testy
a vyriešené ,

danica2711
Dnes o 16:10

@anonym_autor čo sa tak trápiš nad tým, ako dopadne jedna rozhoďnožka? Ukľudni sa, zhlboka dýchaj, keď zase začneš myslieť hlavou a nie tým poniže pása, sám sa nad svojimi "starosťami" zasmeješ

anonym_313b5e
Dnes o 20:16

@anonym_autor klames ze k nej nic necitis. Uplne vedome klames

Strana
z2