Je žiarlivosť v mileneckom vzťahu normálna?
Milenec ziarli ak sa okolo mna krutia ini muzi, ale on sam spi so zenou. Ak zisti ze, mi niekto nieco povedal,alebo mal nejaku narazku na mna ignoruje ma aj cely den. Co si o tom myslite????
Nuž, sebec hrabe všetko k sebe a nechce sa o nič deliť. Mňa zaujíma, či ty nežiarliš na jeho manželku. Tebe nevadí, že si len tá druhá?
@minka201 Nie, pretože manželku nemiluje. Iba ju. S manželkou je kvôli deťom/aby si niečo neurobila/ kvôli kvôli kvôli. Ale "ľubenka" len ju. Len ona je špeciálna preňho.😃
A ty si blbá, keď vieš, že sa takto správa a vešaš mu na nos všetko?...veď keď sa opýta, nepovedz pravdu...tak ako klame on svojej žene, klam aj ty jemu...
@earlgrey suhlasim len doplnim, ze on neklame len svojej zene ale aj autorke.
Ako vieš, že spí aj so ženou? Vravel ti to? Koľko máte rokov?
Vy spolu pracujete, keď všetko vie?
@earlgrey suhlasim len doplnim, ze on neklame len svojej zene ale aj autorke.
@pralinka25 To už nie je podstatné...autorka je milenka...išla do toho s tÿm, že ten muž je ženatý a musí manželke klamať, ak chce s ňou trtkať...a tým pádom jej musí byť jasné, že bude klamať aj ju...
Len tu vidím iný scenár...autorka podľa mňa zámerne milencovi rozpráva o iných mužoch, s úmyslom vyvolať žiarlivosť a darí sa jej, pretože ona sama žiarli na jeho ženu...klasický scenár ... a potom sa čuduje, prečo ten ženatý milenec žiarli, veď on ma doma ženu, s ktorou spáva...
1. Naco si zacinas so zenatym, po svete beha kooec slobodnych a jed nehladas vztah ale iba sex tak mas na vyber ozaj veeela exemplarov
2. Naco mu to rozpravas, potom sa necuduj ze ma vystupy, kazdy chlap co si akti ne hlada sam milenky je pako co si mysli ze je neodolTelny, alebo sa tvari ako zanedbavany chudacik co sa onho zena nestara a pcakava ze ho vsetky zeny jeho zivota, lebo pri jednej milenke to nekonci, budu milovat a nepozru na ineho. Je ti toto treba? Asi ano
1. Naco si zacinas so zenatym, po svete beha kooec slobodnych a jed nehladas vztah ale iba sex tak mas na vyber ozaj veeela exemplarov
2. Naco mu to rozpravas, potom sa necuduj ze ma vystupy, kazdy chlap co si akti ne hlada sam milenky je pako co si mysli ze je neodolTelny, alebo sa tvari ako zanedbavany chudacik co sa onho zena nestara a pcakava ze ho vsetky zeny jeho zivota, lebo pri jednej milenke to nekonci, budu milovat a nepozru na ineho. Je ti toto treba? Asi ano
@som_realistka Nie každý ženatý plače a robí zo seba chudáčika, sú aj ženatí muži, ktorí to doma majú skoro dokonalé...aj sex majú...len...nemajú taký, aký by chceli...tak sa raz za čas vyventilujú niekde inde...uspokoja svoje potreby a idú ďalej...áno sú sebci, sú svine, sú neviem čo...ale taká je realita...a potom už je na tej milenke ako sa k tomu postaví, ak raz idem do mileneckého vzťahu, tak dám city a emócie nabok..a to isté platí aj o ženách...nemyslí si, že len muži majú milenky...sú aj ženy, ktoré majú milencov, lebo ich túžby nie sú uspokojené...po sexuálnej stránke...
@som_realistka Nie každý ženatý plače a robí zo seba chudáčika, sú aj ženatí muži, ktorí to doma majú skoro dokonalé...aj sex majú...len...nemajú taký, aký by chceli...tak sa raz za čas vyventilujú niekde inde...uspokoja svoje potreby a idú ďalej...áno sú sebci, sú svine, sú neviem čo...ale taká je realita...a potom už je na tej milenke ako sa k tomu postaví, ak raz idem do mileneckého vzťahu, tak dám city a emócie nabok..a to isté platí aj o ženách...nemyslí si, že len muži majú milenky...sú aj ženy, ktoré majú milencov, lebo ich túžby nie sú uspokojené...po sexuálnej stránke...
@earlgrey bejby, všimla si si toto? "ale on sam spi so zenou", "Milenec ziarli.... Co si o tom myslite????"
Autorka sa zaľúbila... sama žiarli na milencovu manželku a chce od iných žien počuť, že on žiarli na ňu, lebo má k nej city... keby nebola zaľúbená, už dávno ho pošle do riti (veď ten chlap sa správa ako decko... a rozchod s milencom je predsa jednoduchá vec, nemajú spoločné majetky, nemajú deti)... je to nádej, ktorá ju priviedla do tejto jamy levovej... a túžba od niekoho počuť, že "žiarli, lebo aj on teba ľúbi"
@earlgrey bejby, všimla si si toto? "ale on sam spi so zenou", "Milenec ziarli.... Co si o tom myslite????"
Autorka sa zaľúbila... sama žiarli na milencovu manželku a chce od iných žien počuť, že on žiarli na ňu, lebo má k nej city... keby nebola zaľúbená, už dávno ho pošle do riti (veď ten chlap sa správa ako decko... a rozchod s milencom je predsa jednoduchá vec, nemajú spoločné majetky, nemajú deti)... je to nádej, ktorá ju priviedla do tejto jamy levovej... a túžba od niekoho počuť, že "žiarli, lebo aj on teba ľúbi"
@morpheuss Áno zlato, všimla 😁 veď preto som napísala to, čo som napísala 😁 ona presne vie čo robí, keď mu hovorí o iných mužoch, chce v ňom vyvolať žiarlivosť a chce ho len pre seba..tajne dúfa, že sa rozvedie a bude s ňou...🤣..a možno milenec aj žiarli, kto vie...ale vždy je to milenec 😁
Zrejme Ti robí dobre, keď žiarli....
..a tak mi pri tejto téme napadla otázka.... kto sú to vlastne milenky? Zranené ženy, ženy bez sebavedomia, úcty k sebe samej, tie, ktoré mali ťažké detstvo bez lásky od rodičov,.... alebo kto???
Príležitostí byť milenkou bolo veľa, ale nikdy, ani keď som mala 18-19 som sa k tomu neznížila... už vtedy mi to úcta k sebe samej a v neposlednom rade k manželke dotyčného nedovolila....

Nuž, sebec hrabe všetko k sebe a nechce sa o nič deliť. Mňa zaujíma, či ty nežiarliš na jeho manželku. Tebe nevadí, že si len tá druhá?