icon

Je zlé, keď muž skoro povie "ľúbim ťa"?

21. apr 2024

Čo je zlé na tom keď muž žene po mesiaci povie,že ju ľúbi?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
hsara99
21. apr 2024

Nemusí to byt zle, len možno pre tu ženu tie slova znamenajú viac a je to pre ňu priskoro.

gab1sol
21. apr 2024

Záleží na okolnostiach, uhle pohľadu. Aký je tam vzťah, ako intenzívne sa poznajú, koľko trávia spolu času… A tiež, čo je myslené pod pojmom zle - žena mužovi vynadala, alebo neodpovedala rovnako? Alebo povedala, že na ňu je to priskoro?

really8
21. apr 2024

Ak je to vzajomne asi nic, ak nie moze to posobil zufalo alebo ako natlak.

sense
21. apr 2024

Nie je na tom nič zlé, aj mne to môj povedal ale som mu povedala ako môže niekoho ľúbiť koho prakticky nepozná 🙈 ale tvrdí mi to aj po 5 rokoch

ivangeline
21. apr 2024

Malo casu.

gribka1
21. apr 2024

Niekto sa dokáže zaľúbiť rýchlo. Len potom, či to myslel vážne, či je to len slovo.

karolinakovac
21. apr 2024

Pozor na love bombing

taynee
Odpoveď bola odstránená
jarnajar
21. apr 2024

Nie je to zlé, ale mala by som obavu, že to pláca do vetra každej mesačnej známosti. Po mesiaci môže byť človek očarený, zaľúbený, ale láska prichádza až neskôr, keď opadne prvé hormonálne poblúznenie a stále cítiš že je to ten pravý, pravá. Vtedy by som takému výroku už uverila.

tykat
21. apr 2024

Takto, ak ten mesiac prezili intenzivne spolu tak to moze byt spontanne vyjadrenie citov.
Ak si za mesiac par krat napisali a boli 2x na kave tak je to divne.

hopsas
21. apr 2024

Mňa to vydesilo tak že som vzťah ukončila .

birika
21. apr 2024

mne to moj manzel povedal hadam na treti den...a aj to, ze si ma vezme za zenu. A vzal a sme spolu dlhooo 🙂

anketkarka
21. apr 2024

Kto povedal, že je na tom niečo zlé?

tilly
21. apr 2024

Až po mesiaci?

barborachors
21. apr 2024

moze byť zaľúbený a pod vyjadrenim lubim ta po mesiaci by som ani nič iné nehladala

h2
21. apr 2024

Mne sa to vôbec nezdá nejako skoro. Mesiac je dosť dlhá doba, aby sa človek zaľúbil.

lenka.25
22. apr 2024

Mne môj muž na druhom rande povedla , že ma miluje a si pamätám , že ma to poriadne vyľakalo 😂 . Hneď som volala naj kamarátke , že on bude určite nejaký divný 😀

demodun
22. apr 2024

Ako písali vyššie, málo informácií.
Záleží ako často sa stretávate, koľko času spolu trávite a ako?
Ak by to bolo intenzívne, nevidím na tom nič zlé.

cacianka
22. apr 2024

Iba výkrik do tmy. Lebo veľmi záleží od všetkých okolností

bebek
22. apr 2024

To ešte stále účinkuje dopamín. Nech sa spyta po polroku ,keď už bude vyprchavat,či ju stále ľúbi