icon

Je zvláštne, že mám 20 a nemal som nič so ženou?

12. feb 2026

Mám 20 stále som moc mladý je mi to jasne ale v tejto situácii sa cítim tak ako by mi niečo unikalao kamosi aj moji rovesníci už za sebou majú nejaké “vážnejšie” vzťahy a nejaké tie skusneotsti zo ženami a ja strele nič nejako moc sa zatiaľ do toho nehrniem ale okolie to sem tam aj dosť odzuduzje a tak tak sa len chcem opýtať na váš názor a či je na tom niekto podobne.

Strana
z2
zuzana76
12. feb 2026
@anonym_939f38

@patrike lepšie sa vyspať čím skôr s hocikým iba aby bolo, čo? Ani môj muž v takom veku s nikým nespal. Ani ja. A som za to strašne rada. Krátko na to sme sa dali dokopy. Nič nám neušlo, vyspali sme sa iba s človekom, ktorého naozaj ľúbime, zostali sme spolu a sme manželia. Čo na tom nie je hodné obdivu? Možnosti sme mali obaja aj skôr, ale nevyužili sme ich.
Takže autor ak hľadáš tú správnu a chceš to s ňou, tak robíš dobre. Ak žiadna s tebou ani na rande nechce, tak vtedy by som sa zamyslela, kde je problém.

@anonym_939f38 napodobne a som velmi rada za to

zuzana76
12. feb 2026

@anonym_autor neponahlaj sa, az ked naozaj spoznas dievca, co ti za to bude stat

anonym_a18b77
12. feb 2026

Nie, nie je to zvlastne, a nebolo by to zvlastne ani keby mas 30 ci 40. Ono naozaj existuju na svete aj ludia, co netrtkaju ako zajace.

patrike
12. feb 2026
@zuzana76

@anonym_autor neponahlaj sa, az ked naozaj spoznas dievca, co ti za to bude stat

@zuzana76 Ano a ta ho s prehladom ako placheho tutka zaradi do friendzone.

anonym_e4a69c
12. feb 2026

@anonym_autor moj manzel mal 24, led bol 1x so zenou. So mnou. ❤️ Je to mudry a pekny chlap.
K...ika by som v zivite nechcela.
Takze vobec to nie je problem.. Dokonca to bude niektorej aj imponovat. 😛

anonym_183d60
12. feb 2026

@anonym_autor budem kontroverzna ale tento prispevok pises s tym ze s tym nie si 100% stotozneny. Ked ti 20ti povieme ze je to ok tak ti to pomoze ? Treba zit tak aby si bol so sebou stotozneny

zuzana76
12. feb 2026
@patrike

@patrike vidis, ja som nezaradila

zuzana76
12. feb 2026
@patrike

@patrike jedine, co uznavam, ze to bolo pred 30 rokmi, vtedy bol bezny panic, ci panna v 20-tke

lomidrevo888
12. feb 2026
@muzula

@martinmmartin "... z bilionov zien" - bilion ludi, nie ze len zien, nezilo na Zemi ani v sucte doteraz

@muzula
Uź si počula také slovíčko, že " hyperbola" ?

anonym_c1d25d
12. feb 2026

Ja som mala 19 .Teraz mám 35 a nič mi absolútne neušlo 🙂.

anonym_ea887d
12. feb 2026
patrike
13. feb 2026
@anonym_282617

Vacsina žien nechce chlapov čo zasunie do hocičo
Tak isto ani chlapi nechcu ženy co hocikomu dajú
Kašli na ostatných vymetacov burín

@anonym_282617 Nie celkom. Vacsina zien podvedome odmieta chlapov, ktori posobia neskusenym dojmom. V istom veku su dokonca "divni" a dost tazko sa odpoveda na otazku "kolko si mal vaznych vztahov?", ked ma povedzme 35 a nula nic.

anonym_282617
13. feb 2026
@patrike

@anonym_282617 Nie celkom. Vacsina zien podvedome odmieta chlapov, ktori posobia neskusenym dojmom. V istom veku su dokonca "divni" a dost tazko sa odpoveda na otazku "kolko si mal vaznych vztahov?", ked ma povedzme 35 a nula nic.

@patrike nezabudajme ma 20 rokov a určite sa nebavime o zenach čo majú 35 rokov
A v jeho veku pokiaľ je normálna,tiez nebude mať za sebou futbalovú 11 tku

patrike
13. feb 2026
@zuzana76

@patrike jedine, co uznavam, ze to bolo pred 30 rokmi, vtedy bol bezny panic, ci panna v 20-tke

@zuzana76 Plus minus ano, vtedy ani na gymnaziu skoro nikto nic a teraz uz deviatacky vidam, ako sa vodia za ruky a kdekade sa oblizuju po schodisku.

anonym_282617
13. feb 2026
@patrike

@zuzana76 Plus minus ano, vtedy ani na gymnaziu skoro nikto nic a teraz uz deviatacky vidam, ako sa vodia za ruky a kdekade sa oblizuju po schodisku.

@patrike to, že je niekto povolnejsi neznamená, že je lepší a už vôbec nie skúsenejší
Niektoré tie vzťahy stoja za nič a iba to pomýli človeka ci psychicky ci fyzicky
Kopec chlapov čo maju od...ne a myslia si akí borci ale stojí to za šumak lebo všelijaké herecky čo zahrajú aké je to super a pritom 😅 a aj sa pozrite ako tie vzťahy menia ludi..a to nie len mladých ale aj starších a potom len pozeráme prečo to tak trpeli a naucili sa blúdiť v kruhu v zlých vzťahoch a na čo to je?na skúsenosť?aku? keď vzťah ťa dá dole miesto posunu
Takže to je také
Radšej kvalitu ako kvantitu

patrike
13. feb 2026
@anonym_282617

@patrike to, že je niekto povolnejsi neznamená, že je lepší a už vôbec nie skúsenejší
Niektoré tie vzťahy stoja za nič a iba to pomýli človeka ci psychicky ci fyzicky
Kopec chlapov čo maju od...ne a myslia si akí borci ale stojí to za šumak lebo všelijaké herecky čo zahrajú aké je to super a pritom 😅 a aj sa pozrite ako tie vzťahy menia ludi..a to nie len mladých ale aj starších a potom len pozeráme prečo to tak trpeli a naucili sa blúdiť v kruhu v zlých vzťahoch a na čo to je?na skúsenosť?aku? keď vzťah ťa dá dole miesto posunu
Takže to je také
Radšej kvalitu ako kvantitu

@anonym_282617 Trosku sa miname v pojmoch. Nik tomuto mlademu muzovi nekaze, aby mal 10 sexualnych dobrodruzstiev len tak. Nech ale nadobuda skusenosti s balenim, ako nejaku oslovit, ako jej zavolat, co a ako na rande, vyvarovat sa chyb ako vypisovanie na FB / Insta a podobne siete

anonym_282617
13. feb 2026
@patrike

@anonym_282617 Trosku sa miname v pojmoch. Nik tomuto mlademu muzovi nekaze, aby mal 10 sexualnych dobrodruzstiev len tak. Nech ale nadobuda skusenosti s balenim, ako nejaku oslovit, ako jej zavolat, co a ako na rande, vyvarovat sa chyb ako vypisovanie na FB / Insta a podobne siete

@patrike s tým nesúhlasím lebo na každú ženu platí niečo iné a neurobi ho majstra, že to skúsi na 100 alebo tisíc báb,
Viď.starsi chlapi čo majú az primnoho za sebou a o to horšie 😃
Či niekto za každú cenu musí niekoho riešiť alebo vie byt aj sám
A hlavne mal by byt sám sebou a nehrnut sa do niečoho co ho nebaví a mať dojem,ze o niečo prichádza len za to, že iní......

arek00
13. feb 2026

@anonym_autor je to ok, môj prvy kontakt bol v 20tich 💪✌️drž sa, coskro to pride 😁

krasnavila
15. feb 2026

Je to normálne, ale obzerat by si sa mal zacat lebo ostane len prebrate. Samozrejme nie teraz hrrr, nejaka znamost z diskoteky na jednu noc, lebo okolie ocakava.

Strana
z2