icon

Jeho priateľke prekáža naše kamarátstvo. Čo robiť?

13. jan 2025

Pozname sa s kamaratom niekolko mesiacov, rozumieme si vo vsetkom, radi sa vidame. Viete, citim, ze je to moja naozaj spraznena dusa. Dokazeme sa hodiny bavit o samich moznych temach, lenze je tu problem. Viem, ze je uz niekolko mesiacov zadany. Povedal mi, ze jeho priatelke to vadi, ze sa tak casto stretavame, pritom to je parkrat do mesiaca. Nie sme z jedneho mesta, je odomna daleko. Neviem, co nevie na tom ona pochopit? Rozpravali sme sa aj o ich vztahu, ze ho to uz vycerpava s nou stale riesit, ze jej vadia ine zenske. Zevraj by mal pracovat na ich vztahu a nespovedat sa mne stale. Ja som rada samozrejme, ked mu mozem s cimkolvek pomoct, len mi pride naozaj nedoceneny. Aby ona do neho stale nieco hustila ako je zle. Pytala som sa ho, ci si toto vie predstavot s nou dlhodobo. On na to, ze sam nevie, ako sa to bude cele vyvijat. Ze ju lubi. Neviem mu odolat, proste, je to ako moja dlho hladana kamaratska polovicka. Citim, ze sa mu mosem zverit so vsetkym. Aj som ho pozvala na jednu akciu, sem k nam a ta jeho bola s stym na zaciatku v poroadku a potom zacala hystercit. Ja tomu uz nechapem. Je pravda, ze nemam priatela, ale ja im vztah nenarusam, len sa parkrat stretneme. To aj on vysvetlil jej. Uz som jej to aj pisala, ze nech si to tak nevysvetluje stale. Co by ste robili?

Strana
z2
hipuska
13. jan 2025

Akoze, daj si spiatocku. Najdi si niekoho ineho. Nezasahujes do jeho vztahu? Pozvala si ho na nejaku akciu aj napriek tomu, ze ma partnerku bez nej? Takze ju, ako partnerku nerespektujes. On by si tiez mal rozmysliet, co od tej frajerky chce. Ak ju lubi, s tebou by to utal uz davno

janetinka27
13. jan 2025

petko1990?

denkabemommy
13. jan 2025

Rozhodne by ti vadilo, že sa tvoj partner stretáva niekoľkokrát do mesiaca s inou ženou, tak prečo to nedokážeš pochopiť, že to vadí jeho partnerke?

anna777115
13. jan 2025

Ale, áno autorka, zasahuješ im do vzťahu. Muž má čerpať žensku energiu pri svojej partnerke a nie cudzej žene.Určite, je to opodstatnene, že jej to prekáža. Čo si ty psychologička, aby si k tebe chodil vylievať srdce!? Najdi si plnohodnotný vzťah a neviaž sa na zadanych mužov.

nyusika
13. jan 2025

ak by mal moj partnert takyto "kamaratsky" vztah s niekolkymi inymi zenami..a rozoberal by s nimi nas vztah, bol by okamzite EX

pralinka25
13. jan 2025

ako dlho je s partnerkou? mozno je chyba v nom a nie je taky uzasny. ak si pocas vztahu hlada taketo kamosky je nieco zle. a ano narusas im vztah tebe by to tiez vadilo. a to ti pisem ako osoba ktora ma tiez aj muzskych kamaratov ale existuju hranice. ty aj on ich prekracujete.

nynia
13. jan 2025

Ja uz som pisala v inej diskusii ze mne nieco take nevadi ked pristel ma aj kamaratky ALE stretavanie 2x max 4x do roka mi nevadi nie pravidelne a tak casto. Na tak caste stretavanie by som nemala žiadne pochopenie.

aandrea9
13. jan 2025

Ach tak. Ty mu proste nevieš odolať. A čuduješ sa, prečo jeho partnerke vadia vaše stretnutia. Chápeš význam slova empatia???? Skus loviť v rybníku nezadanych.

domkakvet
13. jan 2025

Najdi si ineho kamarata.

januska12323
13. jan 2025

Vy budete obaja jednoduchší. Dajte sa dokopy a nechajte slečnu nech si môže nájsť normálneho chlapa.

jehocislo
13. jan 2025

Tu pochopenie nenájdeš, nájdi si aj ty rovnako ako tvoj kamarát butlavu vŕbu ktorej sa môžeš zveriť. Poviem ti také malé tajomstvo, nie muži nemajú kamarátky, vždy je v tom niečo viac. Aby muž počúval ženské drísty, potom rozprával o svojich problémoch v partnerstve? chce ťa dostať do postele. Tebe zas vyhovuje jeho záujem a tiež by si nenamietala. Ja len že, stiahni sa a počkaj kým sa chlapec uvedomí čo chce, možno sa poctivo rozíde a potom si môžete budovať vás nový vzťah.

mameha7
13. jan 2025

Hnala by som ťa metlou.

bg92
13. jan 2025

co by som robila? spamatala by som sa. podla toho ako pises mam pocit ze mas tak 15 aka si naivna. ze spriaznena dusa a nevies mu odolat :D dlho hladana kamaratska polovicka :D
a on je riadny debil ze sa s tebou kamarati a spoveda sa ti. na mieste jeho frajerky ho kopnem do riti.

bielasovicka
13. jan 2025

Nájdi si frajera a neotravuj zadaného chlapa.

hipuska
13. jan 2025

Vraj úžasný, ktorý nemá pochopenie u svojej extra žiarlivej partnerky

sticker
lienka.7
13. jan 2025

@autorka nájdi si svojho priateľa a nekafraj sa do vzťahu iným. Je to také ťažké. Ja osobne milujem takéto "kamaratky", obzvlášť keď za to svoje "kamaratsvo" sa len skrývajú, a v skutočnosti chcú čosi viac.

mimka1402
13. jan 2025

Takže len pár mesiacov sa poznáte, tipujem, že s ňou je dlhšie. No môj by dostal držkovú, tak ako ja si nehľadám kamošov, by neprešlo aby on si hľadal kamošky počas nášho vzťahu. Niektoré veci sú úplne nonsens a toto je zasahovanie, lebo ty nevieš kde je tvoje miesto. Ja som mala partie chalanov a vždy bolo dôležité aby ma čím skôr zoznámili s frajerkami aby to nebolo o tom, že sa vyčlenuje, kamoši opačne pohlavie môže byť, ale za úplne iných podmienok. Ale toto je úplne cez čiaru a na mieste frajerky sa rozidem.

rachel36a
13. jan 2025

Ja sama msm kamaráta roky...poznáme sa podstatne dlhšie ako s mojim mužom a on so svojou priateľkou....nikomu z nas to fo vztahh nezasahuje, stretavame sa sami, pripafne s partnermi, niekedy ideme s detmi...normalne ksmarati..ale ak by vadilo jeho partnerke naše kamarátstvo, tak by som kontakt s nim obmedzila na stretnutie max raz za čas, a aj to len v prítomnosti jeho partnerky...píšeš, že ju ľúbi, tak mu to nekaz...

basulaak
13. jan 2025

Tvoja spriaznena dusa ma svoj zivot. Respektuj to. Ty si ta problematicka zlozka, nie jeho priatelka. Aj tebe samej by to vadilo keby si mala priatela..

simca06022011
13. jan 2025

nechapes tomu? tak si predstav, ze mas partnera a chodi ti za takouto kamoskou, co ho rata potesi a uisti v jeho dokonalosit a riesi partnerku ako niekoho "kto ho neoceni, a husti do neho". AK by ti ti nevadilo, tak si divna.
Momentane ma on lietat okolo nej,zalubeny po usi a nie odbiehat xkrat do mesiaca za kamaratkou, ktora byva daleko

wilkova
13. jan 2025

Neprimerane im zasahujes do vztahu. A bolo ti to aj povedane.
Neviem si ani len predstavit, ze by moj muz o nasom sukromi rozpraval inej (akejkolvek) zene. Alebo, ze by sa so svojim trapenim, pocitmi, atd. obracal na inu zenu, ako na mna. Toto patri k intimite daneho paru. Takto sa buduje silny vztah.

ivik4
13. jan 2025

Uz z tohto prispevku si otravna ako vša 😆. Inak nepoviem keby ma kamosku rooooky rokuce dlho a potom si najde priatelku a ozaj medzi nimi nikdy nic nebolo ale toto ? Pozna Ta par mesiacov ?

petracandle
13. jan 2025

Evidentne si extrémne mladá a ešte si nemala poriadny vzťah keď ti toto vaše "kamarátstvo" príde normálne a ako divnú berieš jeho priateľku 😃

marianarem
13. jan 2025

Ja teda vzdy obhajujem kamaratstvo medzi muzom a zenou, kedze sama mam kamaratov muzov. Ale vo vasom pripade je to trochu ine, teba pozna kratko, s nou je kratko, tu sa este neda jasne povedat, ze vy dvaja ste kamosi a absolutne nic viac. Ty mozes za seba uprimne povedat, ze nic viac v kutiku duse nechces? A ak chces, aby ta priatelka viac brala, mohla si ju napriklad pozvat na akciu spolu s nim. Ciste kamaratstvo medzi muzom a zenou sa pozna aj podla toho, ze nie je problem do toho zahrnut aj partnerov. Ak mas zaujem cisto len o stretnutia vas dvoch, tak to trochu zavana niecim inym.

jizanka
13. jan 2025

Další spasitelka co našla spříznénou duši a chce ji zachránit. Takové kamarádky jako ty jsou nejhorší. Se.ou se do jiného vztahu a furt ho řeší a ještě podkopávají jeho parnerku jak mu nerozumí. Doufám, že až někoho najdeš bude mít taky takovou kamošku jako jsi ty. Pak ti to možná docvakne co teď děláš.

alex49
13. jan 2025

Správaš sa ako jeho druhá frajerka, tak sa nečuduj, že to frajerovi prvá frajerka vyčíta. Aj keby ste sa poznali roky, tak si nemá čo vylievat srdce pred tebou. Hodinové rozhovory má mať s frajerkou. S tebou sa pozná par mesiacov, par mesiacov ma frajerku, to ti nie je čudné? Necháva si zadné vrátka, oficiálna frajerka ho kopne do zadku a on nacupita k tebe. Takého chlapa by som teda nechcela.

nikkiroselc
13. jan 2025

Poloz si otazku.
Keby si na jej mieste, vadilo by ti vsetko to co robis s jej partnerom?
Skus si vymenit rolu 😉

jaskolka
13. jan 2025

Poznáte sa pár mesiacov,správaš sa akoby to bol tvoj frajer a ty sa čudujes,že to jeho priateľke vadí? Pozývas ho má kadejaké akcie bez nej, pričom vieš,že je zadaný a robíš ešte takéto teatra,že aky je on nedocenený a prečo to jej vadí?Tebe preskočilo?

lucylaw
13. jan 2025

No dobre,teraz môžeš narovinu napísať to,že si do neho zamilovaná a že aj dúfaš,že sa s tou frajerkou rozíde a bude s tebou,preto sa mu tak strkáš do zadku..Ste kamaráti AŽ niekolko mesiacov,s ňou je koľko? Ak dlhšie ako ste vy kamaráti,tak je to obyčajný debil,ktorý namiesto toho,aby sa venoval vo voľnom čase frajerke si hľadá nové "kamarátky"..Iné by bolo,ak by ste sa napríklad poznali od detstva,ale aj tak by som ja partnerovi netolerovala,že sa niekoľkokrát do mesiaca stretáva s "kamarátkou",ktorá je z neho očividne hotová..Takže byť jeho frajerkou,tak mu dám okamžite ultimátum,buď ona,alebo ty..Ale uvedom si,že aj ak by sa rozišli a bol by nedajbože s tebou,tak si nájde zase ďalšiu "kamarátku",s ktorou bude tráviť čas na úkor teba..Budeš s tým ok?Pochybujem..

domculik
13. jan 2025

@januska12323 si zabila 🤣🤣🤣

Strana
z2