icon

Jeho priateľke prekáža naše kamarátstvo. Čo robiť?

13. jan 2025

Pozname sa s kamaratom niekolko mesiacov, rozumieme si vo vsetkom, radi sa vidame. Viete, citim, ze je to moja naozaj spraznena dusa. Dokazeme sa hodiny bavit o samich moznych temach, lenze je tu problem. Viem, ze je uz niekolko mesiacov zadany. Povedal mi, ze jeho priatelke to vadi, ze sa tak casto stretavame, pritom to je parkrat do mesiaca. Nie sme z jedneho mesta, je odomna daleko. Neviem, co nevie na tom ona pochopit? Rozpravali sme sa aj o ich vztahu, ze ho to uz vycerpava s nou stale riesit, ze jej vadia ine zenske. Zevraj by mal pracovat na ich vztahu a nespovedat sa mne stale. Ja som rada samozrejme, ked mu mozem s cimkolvek pomoct, len mi pride naozaj nedoceneny. Aby ona do neho stale nieco hustila ako je zle. Pytala som sa ho, ci si toto vie predstavot s nou dlhodobo. On na to, ze sam nevie, ako sa to bude cele vyvijat. Ze ju lubi. Neviem mu odolat, proste, je to ako moja dlho hladana kamaratska polovicka. Citim, ze sa mu mosem zverit so vsetkym. Aj som ho pozvala na jednu akciu, sem k nam a ta jeho bola s stym na zaciatku v poroadku a potom zacala hystercit. Ja tomu uz nechapem. Je pravda, ze nemam priatela, ale ja im vztah nenarusam, len sa parkrat stretneme. To aj on vysvetlil jej. Uz som jej to aj pisala, ze nech si to tak nevysvetluje stale. Co by ste robili?

Strana
z2
subartic
13. jan 2025

toto sú také tie bútľavé vŕby kde to končí kocúrom v trúbe, ale oni to neplánovali ani nechceli , ono sa to nejak samé 🙂. Daj si spiatočku a nájdi si inú spriaznenú dušu .

zuzubb007
13. jan 2025

Buď sa dajte vy dvaja dokopy, alebo pochop, že on má svoj život a prestan ho furt otravovať, aj stretnutie raz za pol roka na káve stačí, alebo mu nevieš odolať??? Vidím to na tajnu lásku? Odporucam nájsť si priatela

candii
13. jan 2025

Haha ty tomu nechápeš? To nemyslíš vazne 🤣👌

13uzivatelka11
13. jan 2025

Ale ty si do neho zaľúbená.. Inak by si ho nechala tak a nezhadzovala tu jeho priateľku.. Je rozdiel kebyže sa poznáte fakt roky a on si nájde novú priateľku ktorej by to vadilo, ale vás dve, podľa toho čo píšeš, pozná približne rovnako dlho

januska12323
13. jan 2025

A autorka sa nám prepadla pod zem. Aká pekná téma to mohla byť.

crazy_cat_lady
13. jan 2025

kolko mate rokov, 16? vtedy by som to asi este pochopila :D ak ste dospeli ludia, ano, montujes sa im do vztahu, nevidim dovod, preco by moj partner mal rozoberat nase sukromne partnerske problemy s inou zenou.. aj tebe by to vadilo, byt situacia opacna.. vsak sa dajte dokopy a jeho partnerke aspon usetrite cas a energiu..

som_realistka
13. jan 2025

Jasne ze to jeho frajerke vadi, mohli by sa stretavat 2 mozno 3x do tyzdna a z toho este vycleni 1x pre kamaratku? Poslala by som ho za nou. Ale myslim, ze by si nasiel dalsiu kamosku, co by liecila jeho nespokojnost vo vztahu. Tak do toho, montuj sa dalej.

simca06022011
13. jan 2025

@subartic aj tu bola taka tema prednedavnom :DDD

danyelia
13. jan 2025

...a ja sa jej vôbec ani nečudujem 😃 Také ,,kamarátstvo,, partnera musí vadiť každej normálnej žene...

pralinka25
13. jan 2025

presne takato ista tema tu bola aj z opacnej strany.

inak ano autorka je do neho nacisto buchnuta a chcela by ho. len skoda ze nevidi ze tento kamaratsky typ bude taky stale. ze spriaznenych dusi este bude dost a ze casom bude v rovnakej pozicii ako jeho sucasna. nevadi ale ak ho dostane bude to vyhra. (ale len pre tu jeho sucasnu ze sa ho zbavila) a potom je tu este sanca ze je to len vymyslene lebo len idiot by nechapal

nicegirl369
13. jan 2025

Ja sa jej divím, že mu to tak dlho toleruje a tiež sa divím, že či ty to naozaj nechápeš, alebo sa len tak hlúpo tváriš.

Strana
z2