icon

Kam ísť na prvé rande za daždivého počasia?

7. jún 2025

Ahojte kam ísť na prvé rande ak nieje moc pekné počasie a mokro? Ďakujem 😐

martinkatinka
7. jún 2025

Kaviaren? Bowling? Kniznica?

elenka74
7. jún 2025

Niekam na kávu, do cukrárne.

julia_romeo
7. jún 2025

Ked je skarede pocasie a mokro, prve rande mozes zobrat dvoma smermi. Bud niekam dnu, kde si sadnete, das si kavu a budes 45 minut predstierat, ze nevidis, ako si utiera ruky do nohavic. Alebo do mesta, do dazda, do reality – kde zistis, ci vie podrzat daznik, otvorit dvere a nekomentovat tvoje premocene rifle.
Lebo takto nejako bude vyzerat aj bezny zivot. Trochu mokry, trochu studeny, trochu trapny – a ty len cakas, ci to ten druhy zvladne s usmevom alebo povie: ‚Fuj, ja nemam rad dazd.‘

autor
7. jún 2025
@julia_romeo

Ked je skarede pocasie a mokro, prve rande mozes zobrat dvoma smermi. Bud niekam dnu, kde si sadnete, das si kavu a budes 45 minut predstierat, ze nevidis, ako si utiera ruky do nohavic. Alebo do mesta, do dazda, do reality – kde zistis, ci vie podrzat daznik, otvorit dvere a nekomentovat tvoje premocene rifle.
Lebo takto nejako bude vyzerat aj bezny zivot. Trochu mokry, trochu studeny, trochu trapny – a ty len cakas, ci to ten druhy zvladne s usmevom alebo povie: ‚Fuj, ja nemam rad dazd.‘

@julia_romeo ❤️👌🏻

stellarstar
7. jún 2025

U neho doma 🤣

autor
7. jún 2025
@stellarstar

U neho doma 🤣

@stellarstar jasne rovno aj sex nie? 🤣🤦🏻‍♀️

stellarstar
7. jún 2025

Prečo nie? 🤣🤷‍♀️

autor
7. jún 2025
@stellarstar

Prečo nie? 🤣🤷‍♀️

@stellarstar lebo budem pre neho ľahká korisť...raz som sa takto s jedným vyspala a padol záujem čiže túto chybu už nikdy nezopakujem

sevrin
7. jún 2025

Nejaká útulná krčmička. Zoderte sa tam jak prasce, alkohol rozväzuje jazyk, tak hneď obaja budete vedieť na čom ste. Zajtra keď vyspíš opicu budeš vedieť či áno alebo nie.

demodun
7. jún 2025
@sevrin

Nejaká útulná krčmička. Zoderte sa tam jak prasce, alkohol rozväzuje jazyk, tak hneď obaja budete vedieť na čom ste. Zajtra keď vyspíš opicu budeš vedieť či áno alebo nie.

@sevrin 😂😂😂 len aby si niečo pamätala!

buberova
7. jún 2025

Do reštiky na večeru a po nej drink 🙂

domkakvet
7. jún 2025

Do restauracie, alebo cukrarne.

earlgrey
7. jún 2025

No ja mám 38 rokov a keby ma muž na prvom rande vezme do cukrárne, tak neviem neviem 🤣 odmietla by som to...normálne prechádzka po meste...v parku..samozrejme ak nebude hrozný lejak...a ak by bol, tak kaviareň...

janickacrazy
7. jún 2025
@earlgrey

No ja mám 38 rokov a keby ma muž na prvom rande vezme do cukrárne, tak neviem neviem 🤣 odmietla by som to...normálne prechádzka po meste...v parku..samozrejme ak nebude hrozný lejak...a ak by bol, tak kaviareň...

@earlgrey nechápem, čo je zlé na cukrárni? Napríklad ja mám zákusky rada, takže za mňa v pohode, aj kávu tam majú. 😉

gerber58
8. jún 2025

Kaviareň, reštaurácia, alebo to proste prelož na inokedy keď bude pekne

earlgrey
8. jún 2025
@janickacrazy

@earlgrey nechápem, čo je zlé na cukrárni? Napríklad ja mám zákusky rada, takže za mňa v pohode, aj kávu tam majú. 😉

@janickacrazy 😀 no a ja zase zákusky rada nemám 😀 a v cukrárniach je väčšinou veľký hluk, plno detí atď. takže nie vhodné prostredie na komunikáciu...(chodím do cukrárni s dcérou 😀)..ale ja som to písala za seba, že di cukrárni by som určite nešla...nie na prvé rande ..možno na 20té aj s dcérou...😁

demodun
8. jún 2025
@earlgrey

@janickacrazy 😀 no a ja zase zákusky rada nemám 😀 a v cukrárniach je väčšinou veľký hluk, plno detí atď. takže nie vhodné prostredie na komunikáciu...(chodím do cukrárni s dcérou 😀)..ale ja som to písala za seba, že di cukrárni by som určite nešla...nie na prvé rande ..možno na 20té aj s dcérou...😁

@earlgrey ja by som náhodou do cukrárne išla rada. Ja tam práveže často vidím veľa dôchodcov.

earlgrey
8. jún 2025
@demodun

@earlgrey ja by som náhodou do cukrárne išla rada. Ja tam práveže často vidím veľa dôchodcov.

@demodun V pohode, každý podľa chuti 😀 za mňa cukráreň nie, za niektorých áno 😀

enmery
8. jún 2025

No, že si sa s niekym vyspala hneď a padol záujem-nepadol, on chcel len to.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lauricka
8. jún 2025

Dobrý obed alebo večera, plus podľa záujmu, galéria, výstava, kino, divadlo. Trošku sa prejsť vonku tiež dá, keď to nie je extrém, pod dáždnikom...

kikappp
9. jún 2025

Moje prvé rande bola skúška ohňom 😀.Bolo veľmi horúco v aute mal chladničku s kyticou aby nezvedla. Išli sme sa poprechádzať po meste najesť do restiky (hotel v Piešťanoch)kde nám dali riadne hnusne jedlo .Zobrali sme to obaja s humorom .Boli sme spolu až do večera .Ako ma viezol domov som ho porosila aby zastavil na benzinke ,že si musím odskočiť,mala som MS a cela som premokla ,trapaaaaas .
Poprosila som ho ci nema niečo na sedačku položiť nech mu to neuspinim .
Usmial sa dal mi pusu na líce a povedal len to je v poriadku.
Ten úsmev ma dostal a trvá už veľa rokov .
Takže určite vonku nech máš super spomienky a zistíš kto je to .Užívaj si prvé rande .