icon

Kamarát na cyklistiku s výhodami

16. sep 2023

Ahojte. Spoznala som skvelého kamaráta, ktorý miluje moju najlepšiu záľubu a to je cyklistika. Pravidelne spolu chodíme bicyklovať. Lepšieho kamaráta pre tento šport som nikdy v živote nemala. Na aute má strešný nosič a vieme si tak zájsť na bicykli kdekoľvek. Naše kamarátstvo sa posunulo na vyššiu úroveň keď sme sa spolu vyspali. Postupom času sme sa okrem cyklistiky stretávali aj v posteli. Obaja sme single, tak nám to aj vyhovovalo. Postupom času sa na mňa začali zvláštne dívať kamarátky a aj rodina tiež na to nemá moc dobrý názor. Postupom času som zistila, že kvôli tomu, že fungujem na kamarátstve s výhodami nemám už žiadnych nápadníkov, ktorí si so mnou vedia predstaviť chodiť. Keď som mu povedala, že by som s nim chcela už len chodiť na bike a nemávať spolu sex, odmietol to. Keď som sa s nim párkrát odmietla vyspať, odmietol ísť so mnou na bicykel. Čiže som v začarovanom kruhu.

Cyklistiku a jeho spoločnosť milujem. Prežívam najkrajšie cyklo obdobie v živote a zároveň váham, či to všetko neukončiť. Ako by ste sa vy vyriešili? Stretávali by ste sa s kamarátom s výhodami aj keď je úplne jasné, že nikdy spolu neskončíme ako pár?

sickynickyobsadene
17. sep 2023

Choré...

rillwen
17. sep 2023

Fanatikov cyklistov chlapov je tiež viac a isto majú aj strešný nosič..

eeffka
17. sep 2023

Nuz budem asi trosku sprosta, chces sa predavat za spolocnost?
Su aj take zeny.

No a teraz prakticky, zaxhvilu je zima, asi sa nebicykluje( teda si myslim) toto ukoncit a hladaj si partiu zien, su take aj moja kamoska maju taku skupinu, prenajmu si nrjaky van a idu na vikend niekam 4 bikovat.
Celkom by ma zaujimalo kde si chces najst normalneho partnera, ked vecne s tymto typkom.

dominikamacakova
17. sep 2023

Ty si z neho chceš urobiť najlepšiu kamošku a ešte sa čuduješ, že odmietol. Nech uteká od teba a nájde si normálny vzťah.

anketkarka
17. sep 2023

Keď to takto chladne napíšeš, tak človek fakt nevie či robíš výmenný obchod sex za bike, alebo to aj pred sebou si nechceš priznať, že je tam niečo viac? Obaja ste si sadli v biku a sexe a spolužitie bola katastrofa? Ja by som sa nečudovala, keď by ste obaja potrebovali ešte pár rokov partnersky dozrieť, a potom sa k sebe vrátite, lebo zistíte, že to bolo to pravé a s nikým to už také nebude.

janage
17. sep 2023

Pre neho je oveľa náročnejšie si nájsť milenku, preto ty tahas za kratší koniec? Svatá prostoto!
Ty si pred zoznamenim s ním nefungovala?
Ty sa necháš vydierať a kedejako to zaobaľuješ.
Nájdi si FB skupinu cyklistov čo hľadajú parťáka na výlet a nebudeš sa stačiť čudovať kolki sa ozvú.
A možno tam aj nájdeš jedinca čo s ním dokážeš žiť pod jednou strechou.

enya00
17. sep 2023

Prepac, ale chore..to ako keby si mu robila k**** za odvoz …ak ti to jeho zneuzivanie nevyhovuje, kasli na cele bicyklovanie a veci okolo toho s nim..vhupli ste do toho ok, chcela si to aj Ty, ale ocividne si zmenila nazor..neviem, roztahovat niekomu nohy, lebo ma povodi po vyletoch, radsej by som bicyklovala v dedine, ked na ine nemam moznosti..rak, ale ty sa musis rozhodnut, ci ti to za to stoji…

martinka13
17. sep 2023

Veď je to Tvoja vec. Jedine, čo by mohlo byť problém, ak je to ozaj verejné tajomstvo. Potom sa Ti v okolí bude ťažko hľadať partner do života. Na druhej strane, takého môžeš stretnúť kdekoľvek na svete a nič o Tebe a "cyklokamošovi" nebude vedieť.

toskanka
17. sep 2023

Autorka, ja ti rozumiem, tiež mávam po cykloturach orgazmus 🤭 a láska k tomuto športu by bola do vzťahu asi jediná podmienka, z ktorej by som nedokázala ubrať. Opakujem, ty ako žena absolútne netahas za kratší koniec, ty si dokážeš nájsť parťáka na tento šport oveľa rýchlejšie ako on mikenku. Poznám to, keď ti niekto v tomto sadne, ale ak je to to jediné, čo vás spaja, tak to nemá význam.

kukuk29
17. sep 2023

Inak neviem si predstaviť človeka ,ktorý by ti toleroval 3x do tyždňa vaše cyklopotulky s niekým s kým si predtým spávala ....radšej si nikoho nehľadaj ... lebo ty sa ničoho nemieniš vzdať ...

lujza123
17. sep 2023

Mne by kamarát s výhodami nevadil a potencionálnemu novému napadnikovy by som o cyklokamosovi nehovorila.

Každopádne popracuj na samostatnosti. Nieje nič horšie ako byt vo vzťahu (aj kamarátskom) iba preto lebo niečo nedokážeš sama. Takéto vzťahy sú utrpenie. Toto fórum je plne žien ktoré sú s chlapom iba preto lebo sa nevedia uživiť samé, nevedia si zaobstarať bývanie, nevedia šoférovať atd…

Na bike si zoženies kamosa/kamosku vždy

h2
17. sep 2023

No to je sila! Podmieňuje cyklotúru s tebou sexom. Nebude sex? Nebude bike. Vykašli sa naňho. Nie je jediný cyklista na svete. A na pekné miesta na bicyklovanie sa dá aj s bicyklom odviezť aj vlakom.

trema
17. sep 2023

On ta normalne vydiera, nebude sex - nebude bicykel. Super kamarát 👍

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kassandra25
17. sep 2023

To je také zaujímavé, ze ta to ťaží, že ludia navokol sa pozerajú na teba zvláštne a je ti to lúto, ze iní nápadníci nemajú o teba záujem, ked ty riesis jeho. Ked si si to tak ustanovila, ze chodit s ním sa nedá , ani zit, lebo uz si to vyskúsala a pecené holuby ti z neba do huby nepadali, a zistila si, ze krásne chvílky vo dvojici neobnásajú aj domáce povinnosti mozno, práca,..., aj zauzivane chvilky vo vztahu pri súžití, tak ta prekvapilo to, ze aj chlapec sa ti chce za tvoju snahu voči nemu a vzťahu k nemu "odvďačiť" , ze nema zaujem ist s tebou na cyklovýlet, ked ani v posteli sa nestretnete. No nie je hlúpy, a pre teba zial, nenechá sa ti len tahat tebou za nos. Tak teda si upadla na samé dno, ze az sem píšeš a nájdi si teda lepsieho, s ktorym mozno nebudú cyklotúry, ale budes si s ním rozumiet v žití , a nebude ta mrziet, ze by si prisla o toho nápadníka na chodenie. Ľudia uz nad tebou nebudú krutit hlavou, lebo principiálne je viac akceptovatelné v spolocnosti mat fajn partnera na spoluzitie a chodenie, ako iba na cyklovýlety, ktorý ti bol nanič v spolužití.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
toskanka
17. sep 2023

@sheila121 To je práveže dobré, že píše. Aspoň ju môžeme uviesť viac do obrazu.

zuza265
17. sep 2023

A ako potencialny napadnik (cudzi chlap) vie, ze chodis na bajk s vyhodami?

hellionka
17. sep 2023

a načo si ostatným vešala na nos, že s ním aj spávaš? 🫣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
toskanka
17. sep 2023

@sheila121 Potrebuje si uvedomiť, že ma úplne iné možnosti ako to, čo práve robí. Toto by mal byť zmysel tejto diskusie. Hejty musí prijať, lebo je na tom kus pravdy, žena by takto nikdy nemala klesnúť.

lalala94
17. sep 2023

Ten tvoj posledný príspevok na mňa pôsobí tak, že sa vlastne predávaš za cyklotúry na ktoré ťa odvezie. 😂

lalenka33
17. sep 2023

V dnešnej dobe fb, IG si fakt nevieš nájsť partiu cyklistov s ktorými by si chodila na cyklo výlety aj do lesa? Netáraj prosím ťa. Ty by si bez bicyklovania neprežila a tak budeš radšej s ním sexovať? Daj sa liečiť prosím ťa. Že by si on nenašiel milenku leby nesexoval s tebou? V dnešnej dobe kamarátstiev s výhodami? Už mi to tu bolo viac krát vysvetlované od žien, čo to praktizujú, že kamarátstvo s.výhodami je len o sexe a ničom inom. Tam nemajú byť žiadne večere, kávičky, spoločné hobby. Má to byť čisto o sexe. A teda jeho kamoška s výhodami by nemala dôvod riešiť, že bicykluje s tebou. Ale vy ste túto zásadu kamarátstva s výhodami porušili a teraz mu za cyklovýlet platíš sexom.

avonladyba
17. sep 2023

No chlapec si z toho urobil výhody a pre Teba sú to skôr nevýhody. Akože kvôli bicyklu sa predkladať chlapovi? Čo si pipi? Bicyklovať sa môžeš s hocikym, a kľudne mať takých kamarátov aj 5 na bicykel.

k47
17. sep 2023

Z tejto diskusie mám pocit, akokeby žena nemohla mať sex pre vlastný pôžitok a bolo to len nejaké "platidlo" 🤦‍♀️. Veď jej sa to asi tiež páči. Len nie za cenu toho, že nebude mať seriózny vzťah.

alickapusinka
17. sep 2023

Pane bože čo je sám na svete čo má rad bicykel. Neblázni takých ako je ON je veľa. Nájdi si niekoho normálneho a nie pôjdem na bicykle ale musím mať s ním sex. Toto sú vyhodí aby si tu za čas neplakala že zostala si tehotná a ON ťa nechce. Bude aj po bicyklovaní. A ostaneš sama. Neverím že niekto môže byť taký že dá svoje telo niekomu len preto aby išiel s ňou na bicykel. Nemyslíš toto vážne. Predstav si mala by si takú kamarátku čo by s tebou išla na bicykel . TY si myslíš že by sa neozval ozval ale len vtedy ak by to vyhovovalo jemu nie tebe. Ak by ho svrbel čvirik tak sa ozve. Fakt chceš nejakému chlapovi robiť matrac prepáč. ON určite si nejakú nájde milenku neverím že nie možno ak by ste nešli na tu túru tak ani by sa TI neozval. Takých ako je ON môžeš mať kopec kamarátov. To by nemalo byť kamarát s výhodami akú výhodu máš TY. Odvezie ťa na aute na bicykel Príde čas kedy TI to prestane vyhovovať. ON vie že sex sa rovná výletu na bicykloch. A čo ak by ten sex nebol nebude žiaden výlet. To je obyčajný vydierač. Otázne je že ak mu povieš že už s ním na bicykel ísť nechceš máš nejakú kamošku tak ako sa bude chovať a čo budeš prežívať.

majlo1234
17. sep 2023

Takyto pribeh som este nepocula😃 ved ked s nim nechces spavat, tak nespavaj. Ked ta nevezme na bajk on, vezme ta iny. Pripadne vlak alebo bus. No a nakoniec, treba vziat zivot do vlastnych ruk-chces ist do lesa? Tak chod, a necakaj na chlapa, aby ta tam milostivo vzal.

autor
17. sep 2023

Ako ja s nim mám rada aj sex. Jediné čo ma odrádzajú blbé reči okolia alebo chýbajúci nápadníci.

alickapusinka
17. sep 2023

@sickynickyobsadene presne tak máš pravdu

toskanka
17. sep 2023

🤦