Kamarát s výhodami
Ahojte začala som sa stretávať s jedným dlhoročným kamarátom keďže som sama, trvalo to asi par mesiacov keď u mňa prespával no a nejak som sa namotala. On spočiatku tiež a dával to najavo potom cuvol, rozhodol sa to cele ukončiť a ja som ostala zaľúbená do neho. On nechcel vzťah a teraz neviem ako ďalej keďže ho ľúbim a on všetko popiera a nechce ani komunikovať pre dobro oboch stran.. Čo urobiť? Tváriť sa že ma viac nezaujíma a dako to potlačiť v sebe alebo zabojovať o neho alebo čo.. Alebo ho všade bloknúť, som zúfalá. Fakt
@dodo1981 no to hej. Mala s tým počítať ze je mala šanca ze bude z toho niečo viac
Niečo podobné sa stalo aj kamarátovi, pred nedávnom, že tiež sa stretaval s jednou, on sa zaľúbil ona chcela len sex. A vyznal jej city a nič. Odstrihla ho. Takže asi aj my ženy vieme oddeliť city... Len je to individuálne. Kým som si nezažila to isté nepochopila by som. Jemu som vtedy povedala, že by nemal sexovať len tak, keď sa vždy namota a chalan to robí asi stále... Takže aj ja to necham tak a budem sa mu vyhýbať aj všetkým miestam kde by mohol byť
Zabudla by som na neho, toto nie je cesta do nejakého vzťahu, s ním sa nedá podľa mňa rátať do budúcna, to je utópia.