Kamarát sa zveril s homosexuálnou orientáciou
Zdravím, len tak ma zaujíma čo si myslíte o homosexuáloch ? Včera sa mi priznal jeden dobrý kamarát že je homosexuál. Prv ma to šokovalo ale nikdy by som to naňho nepovedal, dokonca na verejnosti sa správa slušne, inteligentný chalan, nato že je taký mladý tak má úroveň komunikácie lepšiu ako poniektorí starší ľudia od neho a medzi kamarátmi sa správa normálne, nikdy nikoho neobťažoval a dokonca sme tak dobre pokecali a preberali zaujímavé témy že som si s ním pokecal ešte lepšie jak s nejakými heterakmi. Čo ma akurát mrzí tak len to že tvrdil že to má v živote dosť ťažké a rodičom sa nemôže priznať lebo by ho vyhodili z domu keďže rodičia sú stará škola. Bolo mi to celkom ľúto. Akurát sa bojím že ak sa s tým prizná ostatným kamarátom tak s ním prerušia kontakt keďže je homosexuál. Príde mi to dosť nefér 😞
@anonym_autor asi mas predstavu o LGBT+ komunite, ktoru nam tlacia niektori, co poukazuju na extremy, ktore sa vyskytuju na Pride pochodoch. Ale aj v tejto komunite je rovnaky pomer ludi, ktori sa vedia spravat a tych extremnych ako je to v kazdej inej skupine, teda aj u hetero. Ked sa niekto sprava tak, ze je to cez ciaru a je hetero, tak to je akceptovane, u LGBT+ komunity sa hned poukaze na jeho sexualnu orientaciu a taky pripad sa pouziva ako "nazorny priklad" pre pohorsovanie sa.
Za mna osobne: Hodnota cloveka vobec nesuvisi s jeho sexualnou orientaciou. V konecnom dosledku je to to posledne co ma na cloveku zaujima. Je mi len luto, ze oni su (este stale) vystaveni pohrdaniu a su im upierane prava, ktore maju ostatni. Je mi ich ludsky luto, pretoze oni si svoju orientaciu nevybrali ale musia s nou v tejto homofobnej spolocnosti zit.
@viestta no veď to, s tým sa proste človek narodí a nemôže zato. Neviem prečo spoločnosť a cirkev je tak proti Lgbt...
“ dokonca na verejnosti sa správa slušne, inteligentný chalan, nato že je taký mladý tak má úroveň komunikácie lepšiu ako poniektorí starší ľudia od neho a medzi kamarátmi sa správa normálne, nikdy nikoho neobťažoval”
Ty si homofob.
@anonym_df9104 niesom, ja som sa len zle vyjadril, nemyslel som to nijako zle. Prečítaj si celú diskusiu
@viestta no veď to, s tým sa proste človek narodí a nemôže zato. Neviem prečo spoločnosť a cirkev je tak proti Lgbt...
@anonym_autor https://www.google.com/search?q=papez+frantisek...
Vedel si o tom, ze homosexuál, rom, biely, slovak, Ukrajinec, Američan, rus, zena, muž sa môžu správať slusne, byt dobrým človekom a naopak su aj takí, ktori zabíjajú, klamú, pijú, nesprávajú sa slusne?
Všade, VSADE, sa nájdu aj takí aj takí ludia.
@anonym_a61c31 ja som sa zle vyjadril. Už to tu v diskusií bolo napísané. Nemyslel som to v zlom. Práve naopak.
Pohorsenie - homosexual a sprava sa slusne na verejnosti - strasne k comu sme dospeli🫣🫣🫣sa kumufluju medzi nas slusnych ludi a nedokazeme ich ani identifikovat na prvy pohlad, lebo vypadaju normalne 😂😂😅😂😂😂😅 to je dobra hlaska
Pohorsenie - homosexual a sprava sa slusne na verejnosti - strasne k comu sme dospeli🫣🫣🫣sa kumufluju medzi nas slusnych ludi a nedokazeme ich ani identifikovat na prvy pohlad, lebo vypadaju normalne 😂😂😅😂😂😂😅 to je dobra hlaska
@anonym_aee6a3 ja som sa zle vyjadril. Nebolo to myslene tak. Už to tu v diskusií bolo napísané. Stačí čítať správy
@anonym_autor čo ste sa tu do neho tak pustili ? Možno to len myslel, že je slušný v porovnaní s Ferom Joke 🙂 🙂
@anonym_autor čo ste sa tu do neho tak pustili ? Možno to len myslel, že je slušný v porovnaní s Ferom Joke 🙂 🙂
@anonym_ecf8c6 veď som ho podporil a dokonca mám ľudí lgbt a sú úplne super. Sám podporujem lgbt, len som sa zle vyjadril. Nečakal som že sa domna tak všetci pustia
Podľa mňa si ten "kamarát" ty a zvažuješ priznanie
@anonym_ecf8c6 veď ten chalan je úžasný. To že som napísal že je slušný tak sa domna tak nemuseli pustiť
Podľa mňa si ten "kamarát" ty a zvažuješ priznanie
@anonym_bf5283 ak si to myslíš tak v pohode. Chcel som len vedieť názor od ostatných ľudí aký majú názor na lgbt, nič viac
Zivot nie je fer, si predstav, ze je jedincik a oni chcu vnuka, kto je na tom horsie?
@anonym_ecf8c6 veď som ho podporil a dokonca mám ľudí lgbt a sú úplne super. Sám podporujem lgbt, len som sa zle vyjadril. Nečakal som že sa domna tak všetci pustia
@anonym_autor nemusíš sa dookola ospravedlňovať, každému sa stalo, že sa vyjadril a nevyznelo to ako myslel, vysvetlil si to. Problém je, že tu často prispievajú jednoduchší ľudia a majú potrebu neustále rýpať.
Zivot nie je fer, si predstav, ze je jedincik a oni chcu vnuka, kto je na tom horsie?
@anonym_c1cc84 Mali si spravit viac deti, ak chceli garanciu vnucat.. nie kazdy dospelak ma deti, bez ohladu na orientaciu. Tak to byvalo aj kedysi, dnes je to este beznejsie, ze ludia nechcu/nemozu mat deti
@anonym_autor nemusíš sa dookola ospravedlňovať, každému sa stalo, že sa vyjadril a nevyznelo to ako myslel, vysvetlil si to. Problém je, že tu často prispievajú jednoduchší ľudia a majú potrebu neustále rýpať.
@anonym_ecf8c6 vďaka za pochopenie. Ako veď v každej druhej diskusií sa nájdu takí ľudia čo musia len rypnuť a nič viac.
@anonym_autor váž si to a bud vďačný že sa ti zdôveril, inak to nerieš, hlavne jeho život. To si musí vyriešiť on sam. Teš sa, že si dobre rozumiete a venuj sa sebe, aby si bol spokojný a šťastný.
@anonym_autor váž si to a bud vďačný že sa ti zdôveril, inak to nerieš, hlavne jeho život. To si musí vyriešiť on sam. Teš sa, že si dobre rozumiete a venuj sa sebe, aby si bol spokojný a šťastný.
@anonym_0780f2 áno som rád že sa mi zdôveril.
Nakolko som pracovala dlhe roky v jednej z najvacsich Londynskych nemocnic, tak mam skesenosti s hompsexualmi. Velmi dobri ludia, empaticki, super SA s nimi robila.
Nemocnica Bola znamou tym, ze Bola Mekka pre homosexualov.
Chcel som len vedieť aký máte názor na homosexuálov, nie že sa tu domna pustíte 🤦♂️ sám podporujem lgbt komunitu
@anonym_autor aky mas nazor na ludi vysokych 176 cm. Alebo aky mas nazor na ludi vaziacich 73.5kg a zaroven su blondaci?
@anonym_autor ty si odkiaľ prišiel? Píšeš o homosexuáloch ako keby to bol nejaký zvláštny živočíšny druh, ktorý treba pochváliť za to, že sa vie správať slušne, vie komunikovať a dokonca vykazuje známky inteligencie! Sú to ľudia ako všetci ostatní, naprosto rovnocenní heterosexuálom a čo robia doma v súkromí a s kým, je len a len ich vec
Mna raz davno tak vysokovala kamaratka, roky sme sa poznali, mne sa zdalo, ze furt chlapov rozoberame a ona nakoniec skoncila v dlhodobom vztahu so zenou😀 teraz poznam mnoho ludi, ktori nespadaju do pcividnej skatulky, a su homosexuali. Vsetkych mam rada, mna moc netrapi, koho kto pritahuje
Bože, už sa prestaňte chytať tej jednej vety co napísal 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️. Ved to už 20x vysvetlil.
@anonym_autor mňa šokuje, že tvoja predstava o homosexuáloch doteraz bola taká, že sa nesprávajú slušne a nie sú inteligentní.
@anonym_autor aky mas nazor na ludi vysokych 176 cm. Alebo aky mas nazor na ludi vaziacich 73.5kg a zaroven su blondaci?
@anonym_f15e33 založenie témy bolo ohľadom lgbt. Ty máš aký názor na niekoho čo meria 165cm a váži dajme tomu 80kg a ma prefarbene vlasy ? Tvoja odpoveď je odveci ale chápem že v každej druhej diskusií sa musí nájsť tak nepríjemný človek ako si ty. Prajem veľa úspechov v živote ☘️
Nakolko som pracovala dlhe roky v jednej z najvacsich Londynskych nemocnic, tak mam skesenosti s hompsexualmi. Velmi dobri ludia, empaticki, super SA s nimi robila.
Nemocnica Bola znamou tym, ze Bola Mekka pre homosexualov.
@oslo1 výborné, konečne nejaká normálna odpoveď.
@anonym_autor ty si odkiaľ prišiel? Píšeš o homosexuáloch ako keby to bol nejaký zvláštny živočíšny druh, ktorý treba pochváliť za to, že sa vie správať slušne, vie komunikovať a dokonca vykazuje známky inteligencie! Sú to ľudia ako všetci ostatní, naprosto rovnocenní heterosexuálom a čo robia doma v súkromí a s kým, je len a len ich vec
@danica2711 zvláštny živočíšny druh ? To len teba napadol ten názov. Pochváliť za to že sa správa slušne, vie komunikovať, a dokonca vykazuje známky inteligencie bolo myslené že sú ľudia ako všetci ostatní, rovnocenní.
Mna raz davno tak vysokovala kamaratka, roky sme sa poznali, mne sa zdalo, ze furt chlapov rozoberame a ona nakoniec skoncila v dlhodobom vztahu so zenou😀 teraz poznam mnoho ludi, ktori nespadaju do pcividnej skatulky, a su homosexuali. Vsetkych mam rada, mna moc netrapi, koho kto pritahuje
@majlo1234 vďaka za normálnu odpoveď.
@anonym_autor mňa šokuje, že tvoja predstava o homosexuáloch doteraz bola taká, že sa nesprávajú slušne a nie sú inteligentní.
@anonym_542193 to bolo myslené tak že sú rovnocenní nám ostatným. Šokuje ťa moja predstava ? Veď lgbt podporujem a mám dokonca ľudí ktorí sú lgbt a výborne s nimi vychádzam a mám rád. Nemusíš sa chytať každej vety 🤦♂️
V tebe má zrejme oporu to je dôležité a pokiaľ ho odsúdia ostatný neboli to ozajstný kamaráti.

@viestta práveže nemám. Dosť podporujem lgbt, dokonca poznám viac ľudí z okolia a vychádzam s nimi naozaj dobre, sú to super ľudia. Len ma serie jak spoločnosť je dosť proti Lgbt s cirkvou.
@anonym_autor Ja som veriaca a cirkev nie je proti homosexualom. Tema sa dostala do povedomia vdaka populistickym politikom, ktori sa snazia vytvorit neexistujuce problemy, ktore akoze dokazu vyriesit (2 pohlavie v ustave a podobne kktiny na ochranu tradicnej spolocnosti 😁)