Kamarát si občas pozrie môj príbeh. Má o mňa záujem?
Dobrý deň chcem sa spýtať môj kamarát si občas pozrie môj príbeh. Môže mať o mňa záujem? Až nie nevadí. Som s ním ako kamarátka. Keď som mu veľa krát povedala o svojich pocitoch tak povedal že o nich vie. Tak som mu povedala že či môžme byť radšej kamaráti. Keď sa do niekoho zamiloval vždy mu vzťah nevyšiel neviete prečo mu aj nevyšiel vzťah ? Je to aj kvôli mne alebo nie? Mi napísal aj že som jeho kamarátka stále. Ďakujem za váš názor.
@natkasmejko To, že si pozrie tvoju storku na fb nič neznamená. Môžem si ju pozrieť aj ja a to znamená, že ťa teraz milujem? Nie.
@natkasmejko ak je to tvoj kamarat, tak je jasné, že si pozera tvoje pribehy. Však o tom su soc.siete,nie?
O tvojich citoch vie, ale v tomto smere si mu evidentne lahostajna.
A nie, jeho vztahy nekončia kvoli tebe. Ak mu ich ty sama nejako nesabotujes.
Je nejaky dovod, preco ste len kamarati. Tak to respektuj a skus obrátit svoju pozornost inam.
@rebi789 aha len som sa spýtala ale do neho už nie som.
Kolko mas rokov? Tipujem 12- 13 podla pisania
@barka1 Áno sme kamaráti stále ale o neho záujem nemám nesabotovala som nič len som pár vecí zistila a som tej jednej to prekazila aby on neprišiel o niečo čo chcela ta osoba. Ale ďakujem že ste mi to tak vysvetlili keď niekoho chce nech si nájde poriadnu čo ho nesklame.
@casavina nie 23
@natkasmejko no nic tomu nenasvedcuje
@casavina mám 23 rokov budem mať 24 rokov.
@casavina aha to je váš názor ja sa nehnevám.
@casavina preto možno tak píšem lebo mám poruchu pozornosti a tak nebudem to tu písať. Ale nemám ani 12 ani 13 nechcem vás nijako uraziť ale keď si myslíte že mám toľko nech sa páči váš názor.
Ja si normalne pozriem aj pribeh ci liknem príspevky.mojich kamaratov muzov a ani o jedneho nemam zaujem.
A tiez mam celkom problemy s pozirnostou
@natkasmejko wow
@terezkaarthuramax Ani ja jemu neklikam ale on dakedy občas
@natkasmejko zda sa, ze ti nanom zalezi viac ako tvrdis..myslim, ze chces viac ako kamaratstvo,,ci sa mylim? 🙂
@natkasmejko 23? Si si istá?
Aj ked mas 23 vyzera to, ze si sa zasekla niekde v 15tke
Tiež by som ti tipla 12, podľa vyjadrovania.. vážne sa nemáš za čo hanbiť, ak máš len 12, všetci sme v tom veku boli 🙂
V každom prípade, neviem ako to majú ostatní, ale ja príbehy ignorujem a fb mi ich potom sem tam začne sam nútiť na stene - čiže normálne si pozerám príspevky a zrazu medzitým niekoho príbeh vložený, takže to tej osobe ukáže, že som jej príbeh videla, bez toho, aby som na neho so záujmom klikla. Čiže kľudne to môže byť aj táto možnosť. Píšeš, že si ich pozera občas, nie stále. Takže predpokladám, že mu ich fb proste len vnúti..
Nie nemá záujem. Príbehy predsa dávajú ľudia na to, aby si ich druhí mohli pozrieť, alebo??? A teraz ta všetci chcú, čo si ich pozrú? Pochybujem.
@natkasmejko ja tam tak isto nevidim zaujem z jeho strany, pozrie si obcas pribeh, cize ani nie vsetky, ani ti to nelajkne ani nic, vie o tvojich pocitoch a nijako ti ani len nic nenaznaci.
No, mne sa už nie raz stalo, že sa mi omylom otvoril niekoho príbeh. Takže toto ako nejaký znak o tom, že má o teba záujem, by som nebrala. Ja tiež si koľkokrát pozriem nejaký príbeh, len tak z dlhej chvíle alebo zo zvedavosti.
Tak že myslím, že toto neber vôbec nejako vážne.
zeny ste hlupe?😀 prestante tu urazat...ak sa mi nepaci jej diskusia, tak ju preskocim nie? obcas sa mi mozog zastavuje😆
@natkasmejko Nie, nic to neznamená. Ja si tiež pozriem príbehy a jemi ten človek suma fuk.
@vilma7 Aha ďakujem
@babydesire pred tým ale teraz nie
@rozculena Áno mám toľko lebo som rok 2001. Budem mať 24 rokov
@meginka32 Aha ďakujem
@babovecka20 Ďakujem že ste na to niečo povedali.
@natkasmejko porucha pozornosti alebo nie..... Poznám osoby s tou poruchou a nie sú mentálne na 13..... Buď kecas že máš 23 alebo si toto vymýšľaš

@natkasmejko sekundičku, zaspí mi dieťa a vytiahnem vešteckú guľu.. 👀