Kamarátka a jej vzťah s priateľom
@robertoo1 preboha…….
@robertoo1 😂😂😂
Tak je svojprávna keď jej to takto vyhovuje nech má
Minule som počúvala jeden podcast od Vychovávaj s láskou. Tam bola baba, ktorá mala ťažké detstvo. Veľmi ťažké, už si to celé nepamätám, ale príšerné veci. Našla si tiež asi o 40 rokov staršieho a sú vraj spolu šťastní. Ona sama so uvedomovala, že ho má aj miesto tej otcovskej lásky. Takže nemusí to byť tými peniazmi, len poznačenou psychikou. V podstate by nebol problém ten vek, skôr tá jeho manipulácia. Asi tak by som jej to skúsila vysvetliť. Bohužiaľ, tebe keď on nevyhovuje, ty zato nemôžeš. To by mohla pochopiť.
@vevebono len aby ho neohlo o ďalších 40rokov..... 😃
Môže ísť o ovládanie a manipuláciu z jeho strany, jedna z taktík je aj izolácia od priateľov a rodiny, aby obeť mala len jeho a tým bola od neho viac závislá. Aj keď je to pre Teba náročné, ak máš kamarátku rada, kontakt s ňou by som neprerušovala. Ideálne by bolo, keby sa Ti podarilo stretnúť a porozprávať sa s ňou osamote a zistiť, či je naozaj v poriadku a dobrovoľne v danom vzťahu.
...klasicky pripad zlatokopky, su ochotne sa nechat aj zbuchat za €€€
Kto vie, preco tu nie je grcajuci smile...
Mimochodom, ak u neho spi, urcite uz o tom vedia aj jej rodicia, co na to hovoria ?
Normalny sugar daddy, ona chce jeho prachy, on jej telo. Normalny obchod. Sice na grc ale lepsie ako za minimalku v tescu makat, nie? Asi sa ma pri nom dobre.
Poznam aj ja taky pripad. Tiez tam bol 45 rokov rozdiel. Ta kocka inak vzdealama modelka, dve vysky, vela jazykov ovladala ale zial nemala otca ako takeho. Mama jej zomrela ked bola skolkarka, otex sa na nu vylaslal a vyxhovaval ju nejaky vzdialeny pribuzny tusim frajer mamy nejaky daaaavny. No tak sa upla potom na toho starkeho a mala ho ako otca s dedom. Bol chudobny. Zomrel. Potom nasla tusim este starsieho, ten bol bohaty, boli spolu nejaky ten rok, potom ochorel na rakovinu a zomrel. Ona ho doopattovala. Zdedila peniaze ale bola saka ako prst. Ani otex ani mama ani surodenci proste nikto. Odcestovala do ameriky ale viac o nej neviem.
Ty vypisujes kraviny a este budes do mna skakat? 🤣
Kamoske vyhovuje nechat sa zivit starym dedkom, pre peniazky nema problem s nicim, ani sa vykaslat na teba, tak sa s tym zmier. Alebo nech ti on dohodi nejakeho svojho kamosa a budete mat rovnake zaujmy 🤷♀️
@sissy27 ja nevypisujem žiadne kraviny ale píšem ako to je .. skákať si začala ty no najskôr ti odporúčam poriadne čítať komenty predtým ako chceš struhat frajerku..
Ja nepotrebujem žiadneho starého chrena ty si nájdi🤦🏻♀️

Nech sú štastný prajem im veľa detičiek👌