Kamarátka berie Ozempic a tají to
kamaratka dobra berie toto svinstvo a pritom nie je tucna. dohodla sa s lekarkou.
predou mnou taji ze to berie, viem to od jej kamosky ktorej to povedala.
zacala akoze sportovat aby zakryla nadmerne chudnutie.
je mi luto ze nie je uprimna, ved preco ma s tym problem priznat farbu, doteraz sme si vsetko vraveli a toto mi taji. cely zivot ani len peso nechodila, taka bola leniva.
stale sa len chvali ako chudne, kazdy den mi posiela fotky aka je chuda.
som sklamana z nej
a mimochodom, to ze pri ozempicu sportuje je prave velmi dobre a mozno jej to odporucila lekarka.
Ty si tu práve dostala úprimne odpovede a mnohé medzi tými riadkami čítame.
Uvedom si, ze problém mas ty, nie tvoja lamoska. Ty chceš schudnúť, nejde to podla tvojich predstav a ona chudne.
No a čo? Ved chudnu aj iní. Keby si bola vyrovnaná som sebou, neriesis ju. Zrejme mudruje casto ale ona už je dospelá. Nepotrebuje v tebe matku ale kamošku.
Určite vie o vedľajších účinkoch a nepotrebuje este extra o nich počúvať.
Zi a nechaj žiť. Neviem co mas Ty za dg ale porad sa so svojou dr ako najlepšie schudnúť.
A soristo napísané - prezerať sa blbinami a chcieť schudnúť nefunguje. Teda ak je to tvoj pripad. Moj obcas ano ale nebudem vyčítať kamoske, ze jej sa darí a vyžadovať od nej aby mi všetko hovorila.
Mohla by si ju akurát sprevádzať na tejto jej ceste.
Keby len toto boli najväčšie starosti sveta...🤕😆😆😆
Tak sa jej rovno spýtaj že ako je to možné, že tak super schudla a ani nešportuje. Že je to divné. Nech ti poradí tú super dietu 🙃
neviem a to je akoze nejaka povinnost, sa s celym svojim zivotom zdoverovat kamaratkam,,, ved to nikto nie je povinny,, kazdy povie, to co uzna za vhodne, co sa toho druheho tyka,,,,ved ani ja neovladam, vsetky diagnozy + predpisane lietky, vysku plati, sex. zivot svojich kamaratok ani ma to vobec netrapi.....ved existuje aj urcita miera sukromia,,,,
@midka presne..
No tak nemudruj.

a co je teba do toho? si myslis, ze je nutne kazdemu taketo veci vesat na nos? ja ani muzovi ani mame ani kamoske, nemusim diktovat co beriem preco, ako... :D
na fotky jej kludne napis, ze ta to nezaujima, nech ti to neposiela...