icon

Kamarátka bez detí ma straší radami o zdraví dieťaťa

29. jan 2024

Baby idem sa k vám vyžalovať/ posťažovať.

Mám “kamosku” ktorá zatiaľ nemá deti ale má všetko 1000% naštudované a prečítané a nonstop má niečim straší.

Naposledy som sa už akože rozplakala - lebo no posúďte vy.

Malému strihali uzdicku pod jazykom 2 deň po porode - ale zrejme nie úplne, resp nie dostatočne keďže jazýček bol stále akoby “fixovaný” a netvoril špičku tak sa musel urobiť nastrih - dostrihnutie este raz ( 2mesiace mal).
Moja kamarátka tvrdí že to je “strihanie do ziveho a deti to boli a krvaca im to” a pre toto presne ľudia majú rakovinu ústnej dutiny alebo teda rakovinu jazyka.
Prosím vás nie je to náhodou “bežná” vec ktorá sa robí každému “druhému” bábätku?
To akože naozaj z tohto môže vzniknúť rakovina a niečo maligne ?

Ja už nie som asi schopná reálne myslieť keď s nou som v kontakte preto som ten kontakt obmedzila na totalne minimum.
Prosím napíšte mi, čo si o tom celom myslite.

Strana
z2
janulka1802
29. jan 2024

Uff... takú "kamarátku" by som veľmi rýchlo odstrihla, ak by sa neuvedomila.

ahhola
29. jan 2024

Potrebujes ju??? Hod to do utlmu, celu slavnu vsevedku.
Aj mna poucala rovnaka. Vraj ci pred kupanim nechavam babo hodinu nahé . Aby sa vyrovnal s izbovou teplotou pred kupanim a neutrpel sok, mala starost po 2 svojich upt. a ziadnom porode...(ti chlapi tie decka chceli, ona nie) 👽

komplikovana
29. jan 2024

Preco veris vsetkemu co povie? Ak si si nie ista, nastuduj si veci, alebo konzultuj s pediatrom. Ze ma vsetko nastudovane neznamena, ze ma aj pravdu.

sterea
29. jan 2024

Voľakedy sa ľuďom celý jazyk vyrezal, nevykrvácali a ani na rakovinu nezomreli, nepočúvaj takéto blbosti.

Strana
z2