Kamarátka bez detí ma straší radami o zdraví dieťaťa
Baby idem sa k vám vyžalovať/ posťažovať.
Mám “kamosku” ktorá zatiaľ nemá deti ale má všetko 1000% naštudované a prečítané a nonstop má niečim straší.
Naposledy som sa už akože rozplakala - lebo no posúďte vy.
Malému strihali uzdicku pod jazykom 2 deň po porode - ale zrejme nie úplne, resp nie dostatočne keďže jazýček bol stále akoby “fixovaný” a netvoril špičku tak sa musel urobiť nastrih - dostrihnutie este raz ( 2mesiace mal).
Moja kamarátka tvrdí že to je “strihanie do ziveho a deti to boli a krvaca im to” a pre toto presne ľudia majú rakovinu ústnej dutiny alebo teda rakovinu jazyka.
Prosím vás nie je to náhodou “bežná” vec ktorá sa robí každému “druhému” bábätku?
To akože naozaj z tohto môže vzniknúť rakovina a niečo maligne ?
Ja už nie som asi schopná reálne myslieť keď s nou som v kontakte preto som ten kontakt obmedzila na totalne minimum.
Prosím napíšte mi, čo si o tom celom myslite.
Potrebujes ju??? Hod to do utlmu, celu slavnu vsevedku.
Aj mna poucala rovnaka. Vraj ci pred kupanim nechavam babo hodinu nahé . Aby sa vyrovnal s izbovou teplotou pred kupanim a neutrpel sok, mala starost po 2 svojich upt. a ziadnom porode...(ti chlapi tie decka chceli, ona nie) 👽
Preco veris vsetkemu co povie? Ak si si nie ista, nastuduj si veci, alebo konzultuj s pediatrom. Ze ma vsetko nastudovane neznamena, ze ma aj pravdu.
Voľakedy sa ľuďom celý jazyk vyrezal, nevykrvácali a ani na rakovinu nezomreli, nepočúvaj takéto blbosti.

Uff... takú "kamarátku" by som veľmi rýchlo odstrihla, ak by sa neuvedomila.