icon

Kamarátka hovorí len o partnerovi

11. mar 2025

Ahojte asi sa chcem len vyrozprávať..od kedy má môj kamarátka frajera tak nič iné len kde boli čo robili čo robí on čo jej povedal a takto..aj na jednu akciu kde som myslela že sú urobíme babsku jazdu ho chcela ťahať..tak som to nechala tak hocičo jej ja napíšem tak hneď to zvrtne na ich dvoch..ako keby o ničom inom nemala rozprávať :/ ja sa teším že ho má len niekedy je to fakt otravné už ..neviem som zlá kamarátka? :(

domkakvet
•
11. mar 2025

Chapem ta, take nieco ide aj na nervy stale o tom istom dookola, ale ak ma cerstvy vztah, tak to dako vydrz nech si to uziva, zaciatky su take, ze sa chce podelit o radost.

petamich
•
11. mar 2025

Ono to tak byva, ked je novy partner, novy byt, nove dieta 🤷‍♀️ obcas si ludia ani neuvedomuju, ze dookola tocia o tom istom (je to pre nich v tej chvili stred bytia ale aj tak)

lucka_ke
•
11. mar 2025

to prejde

autor
•
11. mar 2025

Ešte doplním že rok sú spolu

autor
•
11. mar 2025

Len viete.. som jej robila oporu a ja teraz keď jej napíšem niečo čo má trápi alebo teší tak odpíše štýlom hej , ou,.jeej...asi obmedzim kontakt

petamich
•
11. mar 2025

Ved jej to normalne povedz 🤷‍♀️ Jana vsak ja ti uz nic neviem normalne povedat alebo s tebou riesit, vsetko vzdy zvrtnes na Fera a minule uz fakt ma dorazilo, ze si ho chcela na nase vino zobrat 🙃 mozno si to fakt neuvedomuje

autor
•
11. mar 2025

@petamich na to mi povedala že či závidím že je šťastná

ukgirls
•
11. mar 2025

tak si najdi chlapa aj ty a budete trkotat spolu na dvojitom rande... hold ona ma iny zaujem uz nez ty ..to mas to iste ako ked sa stane zena mamou a stale okolo deti-lebo to je v tom momente jej zivot ..kazdy sa posuva dalej a ak ti to prekaza -obmedz kontakt

ivik4
•
11. mar 2025

Furt lepsie o frajerovi ako o decku 😃.
Ale k veci,plne Ta chapem.. je to otravne 😒😒

autor
•
11. mar 2025

@ukgirls ja plánujem svadbu a nemelem stále o tom

personality
•
11. mar 2025

Však jej povedz, že pre Teba nie je Fero stred vesmíru a že Ta nezaujíma do takej miery.

viestta
•
11. mar 2025

Povedz jej, e ak sa zas mate bavit len o Ferovi, tak to sa ani stretnut, pisat volat si nemusite. Nech sa ozve ked bude mat cas aj nieco ine ako je Fero.

autor
•
11. mar 2025

Asi máte pravdu ...vďaka ženy

moira22
•
Autor odpoveď zmazal
•