icon

Nebaví ma intímny život s partnerom. Čo robiť?

13. apr 2026

Ahojte, mali ste niektorá tiež takého partnera ? Ak máme niečo intímne tak sa urobí len on a ja z toho nič nemám. Nebaví ma to už. Ak som sa ho pýtala že prečo neurobíme najprv mňa tak stále len naslubuje a nič z toho. Skúšala som sa s ním o tom rozprávať a vravel že on sa mi venuje dosť ale keď som počítala počet orgazmov z mojej strany po celom roku tak som sa vlastne ani neurobila. Oral taktiež je len z jednej strany a poslednýkrát keď som sa ho pýtala že by som chcela orál tak povedal že urobíme len jeho a nabudúce mňa čiže k tomu vlastne ani nedošlo lebo ma to odradilo. Odvtedy sme spolu nemali nič intímne lebo som sa vyhovorila že som ochorela 😞

Strana
z3
heltova9
13. apr 2026

@anonym_autor trošku sebecké že stále on, to by nebavilo ani mňa.. malo by to byť obojstranné .. asi to nebaví ani jeho 😂

anonym_688ad6
14. apr 2026

Ten už by isto nebol moj partner 🙏

anonym_0c4d2e
14. apr 2026

@anonym_autor tak to ani ty nerob a odmietni s nim spat 😃 alebo radšej od neho odid je to obyčajný sebec

anjelicek26
14. apr 2026

Jednostranny sex by nebavil asi nikoho.

1985murka8
14. apr 2026

To je sebecké veru. Buď budete obaja alebo ani jeden

simsalabim
14. apr 2026

Divim sa, ze to jeho "nabuduce" zeries aj s navijakom. Toto je velmi sebecky partner, divim sa, ze s nim este si. Ten nebude sebcom iba v posteli.

anonym_aab482
14. apr 2026

@anonym_autor "teraz urobíme jeho a nabudúce mňa ". To je také, no ..., partner sa inak správa normálne? Je sebecký? Egocentrický? Žiješ s ním? To nevyzerá na empatického, normálneho jedinca, s ktorým chceš žiť pod jednou strechou. Ani ako milenec nie je vhodný materiál, lebo je to sebec. Otázkou je, či ho môžeš vykopnut zo svojho života, alebo s ním máš dieťa.

autor
14. apr 2026
@heltova9

@anonym_autor trošku sebecké že stále on, to by nebavilo ani mňa.. malo by to byť obojstranné .. asi to nebaví ani jeho 😂

@heltova9 veď kvôli tomu sme nespali spolu 2 mesiace lebo aj keď dával náznaky tak ja som už chuť nemala keď som si pomyslela aké to bude

autor
14. apr 2026
@anonym_0c4d2e

@anonym_autor tak to ani ty nerob a odmietni s nim spat 😃 alebo radšej od neho odid je to obyčajný sebec

@anonym_0c4d2e veď nespime spolu. Nebaví ma to proste keď je nanič chlap v posteli

autor
14. apr 2026
@simsalabim

Divim sa, ze to jeho "nabuduce" zeries aj s navijakom. Toto je velmi sebecky partner, divim sa, ze s nim este si. Ten nebude sebcom iba v posteli.

@simsalabim čakala som asi v nejaký zázrak že sa zmení, len to trvá už 2 roky

autor
14. apr 2026
@1985murka8

To je sebecké veru. Buď budete obaja alebo ani jeden

@1985murka8 aj by som mu povedala že sex s ním je oničom ale to by sa urazil

zavana
14. apr 2026

Tak toto by som dlho nedala, nebavilo ma to a myslim si, ze asi nikoho. 🙂 To uz si ty musis urovnat, ci chces takto fungovat s partnerom alebo nie, ale zjavne s tym nie si OK, ked to riesis. 🙂

autor
14. apr 2026
@simsalabim

@simsalabim iba v posteli je sebec

autor
14. apr 2026
@zavana

Tak toto by som dlho nedala, nebavilo ma to a myslim si, ze asi nikoho. 🙂 To uz si ty musis urovnat, ci chces takto fungovat s partnerom alebo nie, ale zjavne s tym nie si OK, ked to riesis. 🙂

@zavana len je to nudné, ostatný ľudia sa tešia na sex a ja keď si pomyslím že mám mať sex s partnerom ta ma prejde aj celá chuť. Pamätám si keď som mu spomenula či by mohol urobiť aspoň orál keď už ten orgazmus nemám a nato odpovedal že nemá nato náladu. Si vieš asi predstaviť ako musel vyzerať ten nudný sex. Minule sme pozerali len film a bolo to viac vzrušujúce

autor
14. apr 2026
@anonym_aab482

@anonym_autor "teraz urobíme jeho a nabudúce mňa ". To je také, no ..., partner sa inak správa normálne? Je sebecký? Egocentrický? Žiješ s ním? To nevyzerá na empatického, normálneho jedinca, s ktorým chceš žiť pod jednou strechou. Ani ako milenec nie je vhodný materiál, lebo je to sebec. Otázkou je, či ho môžeš vykopnut zo svojho života, alebo s ním máš dieťa.

@anonym_aab482 áno partner sa inak správa normálne len ten intímny život je nudný alebo ako to nazvať. Dieťa spolu nemáme a ani neplánujeme, aspoň ja nie.

anonym_92bade
14. apr 2026

Ze nema na to naladu... a ty mas mat naladu? Och takito chlapi.. mojho najviac vzrusuje, ked sa urobim ja, je na seba mam pocit zakazdym hrdy...

autor
14. apr 2026
@anonym_92bade

Ze nema na to naladu... a ty mas mat naladu? Och takito chlapi.. mojho najviac vzrusuje, ked sa urobim ja, je na seba mam pocit zakazdym hrdy...

@anonym_92bade keby som mala takého chlapa ta by som plánovala aj rodinu a tešila sa na sex. S tým mojim to nikdy nezažijem. Mala som sex aj rada ale za tie posledné 2 roky sa mi tak sex zhnusil že až

anonym_ca5d13
14. apr 2026

@anonym_autor keby sa chlapec snazil a nic z toho este by som zavrela oči ale toto co prrdvadza by som mu davno dala ahoj

autor
14. apr 2026
@anonym_ca5d13

@anonym_autor keby sa chlapec snazil a nic z toho este by som zavrela oči ale toto co prrdvadza by som mu davno dala ahoj

@anonym_ca5d13 no mne príde že je lenivý. Stále len on sa urobí a tým to hasne, vraj nemá chuť. Potom si vedľa mňa sadne alebo ľahne a čaká kým sa urobím. Ešte popritom hovorí či už budem 😒 no nie neurobím sa keď tam sedí jak idiot

simsalabim
14. apr 2026
@anonym_autor

@simsalabim čakala som asi v nejaký zázrak že sa zmení, len to trvá už 2 roky

@anonym_autor no tak to sa ti divim. Dokedy to mienis trpiet?

anonym_ca5d13
14. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_ca5d13 no mne príde že je lenivý. Stále len on sa urobí a tým to hasne, vraj nemá chuť. Potom si vedľa mňa sadne alebo ľahne a čaká kým sa urobím. Ešte popritom hovorí či už budem 😒 no nie neurobím sa keď tam sedí jak idiot

@anonym_autor poloz si otazku preco si s nim....je to sebec a myslim si ze aj v inych smeroch a bud rada ze s nim nemas deti....ja som s ex mala uzasny sex naozaj dokonaly ale ostatne zas bolo zle.....teraz mam dobreho muza ale sex je taky ok urobim sa aj to len preto lebo to na mna pride vzdy rychlo ale nieco tonu stale chyba ....nemas deti si zrejme este aj dost mlada skusaj co tj vyhovuje chci od zivota viac

anonym_0beea2
14. apr 2026

No tak tento sa nezmení. Vôbec mu na tebe nezáleží.

anonym_fc4189
14. apr 2026

Pozri je uplne jedno ci ho niecim urazis, alebo neurazis. To co mas ani nie je vztah. On ta ma na salame. Neverim, ze mimo sexu pre teba robi nieco, ze ta niecim len tak potesi a zalezi mu na tebe, ako sa mas, ako sa citis. Lebo to by mu inak zalezalo aj v posteli. Normalne mu povedz, ze sex s nim je otrasny a dovidenia. Nech sa aj urazi. A ty nie si urazena ze na teba kasle? Ak len slubuje a nesplni, to sa nikdy nezmeni. Preco vlastne si s nim a toto trpis 2 roky? Si od neho financne zavisla? Snad tie dva mesiace nebolo fakt nic, nielen ten sex, lebo na tvojom mieste by som sa citila max ako taky matrac 😏

anonym_e0156e
14. apr 2026

Pre môjho partnera som vždy na prvom mieste ja, jeho to veľmi vzrušuje, keď dosiahnem orgazmus a potom je na rade on....a väčšinou mi tie orgazmy dopraje aj dva. Neviem si predstaviť aby to bolo inak 🤭🥺

ivicatolic
14. apr 2026
@anonym_e0156e

Pre môjho partnera som vždy na prvom mieste ja, jeho to veľmi vzrušuje, keď dosiahnem orgazmus a potom je na rade on....a väčšinou mi tie orgazmy dopraje aj dva. Neviem si predstaviť aby to bolo inak 🤭🥺

@anonym_e0156e fúúú, ale ti závidíme 😭😆😭, v tomto počte chceš pokračovať aj ako 80 ročná babička?

anonym_e0156e
14. apr 2026
@ivicatolic

@anonym_e0156e fúúú, ale ti závidíme 😭😆😭, v tomto počte chceš pokračovať aj ako 80 ročná babička?

@ivicatolic no to neviem....pokým to pôjde 🤣🤣. Od takého veku mám neskutočne ďaleko... našťastie 🙂😉. Veď život je o Tom, aby sa užíval, či máš iný názor? No k tomu všetkému treba veľmi dobrý výber partnera 😉

anonym_0beea2
14. apr 2026

Tak mna ako chlapa keby manželka nema orgazmus sex nebavil. Citil by som sa akoby som zlihal. Možno občas pri rychlovke sa to dá aj bez orgazmu ale inak by to bolo o ničom. Ty si mu dovolila a naučila si ho že orgazmus nepotrebuješ tak teraz to zmeniť bude ťažké. On sex berie ako jednostranný akt. On je sebec ale aj ty máš na tom vinu nemala si dovoliť aby sex koncil bez tvojho konca.

1985murka8
14. apr 2026
@anonym_autor

@1985murka8 aj by som mu povedala že sex s ním je oničom ale to by sa urazil

@anonym_autor keď sa urazi aj sa odrazí . Možno by si vstúpil do svedomia.

autor
14. apr 2026
@1985murka8

@anonym_autor keď sa urazi aj sa odrazí . Možno by si vstúpil do svedomia.

@1985murka8 to pochybujem že by mu doplo že je sebecký. Potom sa čuduje že spolu nespime abo že nemám chuť ale ta ja zato nemôžem že je úplne drevo v tom sexe.

ivicatolic
14. apr 2026
@anonym_e0156e

@ivicatolic no to neviem....pokým to pôjde 🤣🤣. Od takého veku mám neskutočne ďaleko... našťastie 🙂😉. Veď život je o Tom, aby sa užíval, či máš iný názor? No k tomu všetkému treba veľmi dobrý výber partnera 😉

@anonym_e0156e 👍👍👍

Strana
z3