Kamarátka mi darovala parfém a teraz pýta peniaze. Čo robiť?
Vrátiť jej ju.
Od piatku? V momente by som jej ju zajtra vrátila, že ďakujem. Kúpim si menšiu. Veď to si nič extra neminula.
Vratila by som jej ju, ze ste sa nedohodli, len ti ju nechala, co si cenis ale momentalne si neplanovala si ju kupovat a uz vobec nie balenie za 120€.
Určite to vyrieš hned zajtra.
Ja by som jej povedala vidis vravela som ti ze ju nechcem, ze si objednam svoju. Dakujem ti, strekla som si ju 2x kupim si mensiu, takato mi je zbytocna. Hned zajtra jej ju vrat…A davala by som si pozor na takuto kolegynu, takito ludia to je des
Bože milujem špekulantka ,doma nad tým rozmýšľala, že jak s Tebou vybabrať? To je riadna ,,kamka,, daj jej voňavku a viac ju nepripúšťaj ani k svojej skrinke ne že ešte k telu
Vráť jej ju. Ak veľmi chceš, pridaj za tých pár strekov čokoládu, akože za požičanie.
Riadna krava, však raz keď niekomu niečo dám tak dám a hotovo....vrátiť a mať pokoj
Dobrá špekulantka. Chcela sa zbaviť voňavky, ktorú už nepoužíva, tak ju nanútila tebe. Ako píšu baby, voňavku jej zajtra vráť, keď nebude chcieť, tak jej ju daj do skrinky, ako ona tebe a prilož čokoládku ako vďaku za vyskúšanie, aby nebola urazená, že si si 2x strekla zadarmo :D Ale pri tomto type ľudí nie je vylúčené, že sa urazia aj tak. Ale z toho si nič nerob 🙂
Hnusná špekulantka. Najskôr ti ju nanútila a potom chce za ňu ako za novú. Keď už, mala ti dať nejakú symbolickú cenu alebo ťa nechať nech si kúpiš menšiu a novú. Bohvie odkedy ju má aj otvorenú.
Hneď zajtra jej ju vráť a pribaľ čokoládu, že si ju cez víkend vyskúšala a nesadla ti.
Vráť jej ju. Tiež do skrinky
Veď môže ju za 120€ skúsit predať, to sa jej určite podarí 😅
* No a jedného dňa som si ju našla v skrinke. *
Ona má kľúče od tvojej skrinky že si ju odrazu našla v skrinke?
Aby sa raz nestalo, že ti niečo bude chýbať.
odomknuté skrinky?? ani keby sme boli len dve,tak by som si nenechala odomknutú skrinku
A čo ti písala že jej za to môžeš kúpiť? Niečo v tej hodnote 120€ alebo menej či za polovicu?
a peňaženka,doklady....... my sme mali v skrinkách všetko
no super.........
tak ty vieš,ako to tam je medzi vami,nás bolo veľa,neexist,aby bola skrinka otvorená....