Kamarátka mi darovala parfém a teraz pýta peniaze. Čo robiť?
Normálne by som jej povedala, že som si ju od nej nepýtala a na ničom sme sa nedohodli, že mi ju sama dala. A potom by som jej povedala, že ak chce za ju peniaze, tak jej ju dávam naspäť, položila by som to pred ňu a hotovo. Dovidenia. Čo si to dovoľuje?
Určite by som jej neplatila...najprv jej bude dosť a zajtra sa na to vyspi a opýta viac....len potom budeš hasiť oheň.
Vráť a daj jej dezert, ako vďačnosť za požičanie. Radsej povedz, že ťa omrzela a ju už nechceš. Kúp si ju o pol roka.
Inak ta polovica odmeny je poriadna blbosť. Vieš vôbec, že si to mala zdanené ako príjem a v konečnom dôsledku si dostala menej peňazí ako tá tvoja kamoška?
Ešte k tej odmene, ty si ju odporučila, takže si riskovala vlastné meno a dala si jej polovicu ? Inak zamestnávateľ by si poťukal po čele, lebo on teba odmenil. Ta známa/kamoška mohla byť rada, že si jej dohodila prácu a keď už tak si chcela pomôcť, tak určite nie polovicou. Aspoň vidíš ako to ona bere.
Parfem jej poloz na stol a ty utekaj kade lahsie. Vyhybaj sa jej. Zajtra to asi budu Zepter hrnce. Niektori si takto privyrabaju a budu ti pchat kadeco aj za cenu zivota 🤣
Ja len k tej krabicke a dokladu. Ty si nechavas? Ja teda nie,krabicku aj doklad vyhadzujem
@petulda333 voňavku, ktorú nevyužívam denne mám uloženú v krabičke, aby nebola na svetle.
No držím palce ale popravde kamarátstvo žena so ženou neexistuje a toto mi len dokazuje, že je to pravda. Darovať a potom pýtať peniaze môže fakt len kosostvorec
@deniskap fuha, mne je trapne, len ked toto citam. Druhykrat by som povedala, ze nie, nechcem, kludne vyhod.
Vrátiť jej ju s tým, že sa ti nehodí.
Vôbec ti nemusí byť blbé, ze si ju párkrát použila, keďže jej nebolo blbé ti ju už použitú dať a ešte pýtať aj peniaze. Pribaľ jej čokoládu a povedz, že to je za to, že si ju raz použila.
Podla mna ju zneužíva a vidí ze je jej totalne podradná. Chuda. Preboha akú odmenu. Radsej to ani nejdem čítať.
Vráť jej ju ak ju nekúpila ani za tých 120€ tak nedávaj žiadne peniaze,a ak si použila ani nezbadal jednoducho VRÁŤ!!! A nedebatujem
Haha urcite si to zle pochopila 😂😂😂😂😂😂😂 vacsi blud uz nemohla vymysliet????
No nič ..už pomaličky začni objednávať,nech sa ti toho nenakopí veľa naraz...veľa šťastia s kamoškou, nevieš asi ako bojovať s takými ľuďmi... škoda
Mala by si si uvedomit ze ona nie je kamaratka prosto jej ju vrat poloz na stol a hotovo, ty mas v plane si kupit inu. Nemusis nikomu nic vysvetlovat
Tak jej ju vrát, že nech ju teda vyhodí, keď ju nechce a povedz jej, že ty si chceš kúpiť originál aj s krabickou. Alebo jej ju daj do skrinky ako ona tebe 😀

Mňa zaujíma ta polovica odmeny. To ona od teba vydrankala, alebo si jej to sama zo svojej vôle dala?
A ako to dopadlo s tou voňavkou?