icon

Kamarátka mi darovala parfém a teraz pýta peniaze. Čo robiť?

13. apr 2025
ruxandra
14. apr 2025

Mňa zaujíma ta polovica odmeny. To ona od teba vydrankala, alebo si jej to sama zo svojej vôle dala?

A ako to dopadlo s tou voňavkou?

lauricka
14. apr 2025

Normálne by som jej povedala, že som si ju od nej nepýtala a na ničom sme sa nedohodli, že mi ju sama dala. A potom by som jej povedala, že ak chce za ju peniaze, tak jej ju dávam naspäť, položila by som to pred ňu a hotovo. Dovidenia. Čo si to dovoľuje?

mantilka
14. apr 2025

Určite by som jej neplatila...najprv jej bude dosť a zajtra sa na to vyspi a opýta viac....len potom budeš hasiť oheň.
Vráť a daj jej dezert, ako vďačnosť za požičanie. Radsej povedz, že ťa omrzela a ju už nechceš. Kúp si ju o pol roka.

mantilka
14. apr 2025

Inak ta polovica odmeny je poriadna blbosť. Vieš vôbec, že si to mala zdanené ako príjem a v konečnom dôsledku si dostala menej peňazí ako tá tvoja kamoška?

mantilka
14. apr 2025

Ešte k tej odmene, ty si ju odporučila, takže si riskovala vlastné meno a dala si jej polovicu ? Inak zamestnávateľ by si poťukal po čele, lebo on teba odmenil. Ta známa/kamoška mohla byť rada, že si jej dohodila prácu a keď už tak si chcela pomôcť, tak určite nie polovicou. Aspoň vidíš ako to ona bere.

andymady
15. apr 2025

Parfem jej poloz na stol a ty utekaj kade lahsie. Vyhybaj sa jej. Zajtra to asi budu Zepter hrnce. Niektori si takto privyrabaju a budu ti pchat kadeco aj za cenu zivota 🤣

petulda333
15. apr 2025

Ja len k tej krabicke a dokladu. Ty si nechavas? Ja teda nie,krabicku aj doklad vyhadzujem

alzbetsl
15. apr 2025

@petulda333 voňavku, ktorú nevyužívam denne mám uloženú v krabičke, aby nebola na svetle.

petulda333
15. apr 2025

@alzbetsl ja normalne v skrinke pri kozmetike a svetlo na nu nesvieti

deniskap
Autor odpoveď zmazal
okseen
15. apr 2025

No držím palce ale popravde kamarátstvo žena so ženou neexistuje a toto mi len dokazuje, že je to pravda. Darovať a potom pýtať peniaze môže fakt len kosostvorec

muchotrafka298
15. apr 2025

@deniskap fuha, mne je trapne, len ked toto citam. Druhykrat by som povedala, ze nie, nechcem, kludne vyhod.

janette2021
15. apr 2025

Vrátiť jej ju s tým, že sa ti nehodí.
Vôbec ti nemusí byť blbé, ze si ju párkrát použila, keďže jej nebolo blbé ti ju už použitú dať a ešte pýtať aj peniaze. Pribaľ jej čokoládu a povedz, že to je za to, že si ju raz použila.

natiblaskova
15. apr 2025

Ako to dopadlo

damira90
15. apr 2025

Podla mna ju zneužíva a vidí ze je jej totalne podradná. Chuda. Preboha akú odmenu. Radsej to ani nejdem čítať.

daniellita777
15. apr 2025

Vráť jej ju ak ju nekúpila ani za tých 120€ tak nedávaj žiadne peniaze,a ak si použila ani nezbadal jednoducho VRÁŤ!!! A nedebatujem

catherinah
15. apr 2025

Ako to dopadlo?

koniarova
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
15. apr 2025

Prekvapená? Ako môže niekto zabudnúť na tak drahú voňavku co kupovala?

koniarova
15. apr 2025

Hádam si to už ukončila? Vrátila a hotovo.

muchotrafka298
15. apr 2025

Haha urcite si to zle pochopila 😂😂😂😂😂😂😂 vacsi blud uz nemohla vymysliet????

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
danieli
15. apr 2025

Jaj ako sa hovori najdrahsie veci su zadarmo…

muchotrafka298
15. apr 2025

Komu niet rady, tomu niet pomoci.

victory7897
16. apr 2025

No nič ..už pomaličky začni objednávať,nech sa ti toho nenakopí veľa naraz...veľa šťastia s kamoškou, nevieš asi ako bojovať s takými ľuďmi... škoda

cacianka
16. apr 2025

🤦🤦🤦ach žena...

ema22270
16. apr 2025

Mala by si si uvedomit ze ona nie je kamaratka prosto jej ju vrat poloz na stol a hotovo, ty mas v plane si kupit inu. Nemusis nikomu nic vysvetlovat

ruxandra
16. apr 2025

Tak jej ju vrát, že nech ju teda vyhodí, keď ju nechce a povedz jej, že ty si chceš kúpiť originál aj s krabickou. Alebo jej ju daj do skrinky ako ona tebe 😀