Kamarátka mi darovala parfém a teraz pýta peniaze. Čo robiť?
Normálne by som jej povedala, že som si ju od nej nepýtala a na ničom sme sa nedohodli, že mi ju sama dala. A potom by som jej povedala, že ak chce za ju peniaze, tak jej ju dávam naspäť, položila by som to pred ňu a hotovo. Dovidenia. Čo si to dovoľuje?
Určite by som jej neplatila...najprv jej bude dosť a zajtra sa na to vyspi a opýta viac....len potom budeš hasiť oheň.
Vráť a daj jej dezert, ako vďačnosť za požičanie. Radsej povedz, že ťa omrzela a ju už nechceš. Kúp si ju o pol roka.
Inak ta polovica odmeny je poriadna blbosť. Vieš vôbec, že si to mala zdanené ako príjem a v konečnom dôsledku si dostala menej peňazí ako tá tvoja kamoška?
Ešte k tej odmene, ty si ju odporučila, takže si riskovala vlastné meno a dala si jej polovicu ? Inak zamestnávateľ by si poťukal po čele, lebo on teba odmenil. Ta známa/kamoška mohla byť rada, že si jej dohodila prácu a keď už tak si chcela pomôcť, tak určite nie polovicou. Aspoň vidíš ako to ona bere.
Parfem jej poloz na stol a ty utekaj kade lahsie. Vyhybaj sa jej. Zajtra to asi budu Zepter hrnce. Niektori si takto privyrabaju a budu ti pchat kadeco aj za cenu zivota 🤣
Ja len k tej krabicke a dokladu. Ty si nechavas? Ja teda nie,krabicku aj doklad vyhadzujem
@petulda333 voňavku, ktorú nevyužívam denne mám uloženú v krabičke, aby nebola na svetle.
@alzbetsl ja normalne v skrinke pri kozmetike a svetlo na nu nesvieti
No držím palce ale popravde kamarátstvo žena so ženou neexistuje a toto mi len dokazuje, že je to pravda. Darovať a potom pýtať peniaze môže fakt len kosostvorec
@deniskap fuha, mne je trapne, len ked toto citam. Druhykrat by som povedala, ze nie, nechcem, kludne vyhod.
Vrátiť jej ju s tým, že sa ti nehodí.
Vôbec ti nemusí byť blbé, ze si ju párkrát použila, keďže jej nebolo blbé ti ju už použitú dať a ešte pýtať aj peniaze. Pribaľ jej čokoládu a povedz, že to je za to, že si ju raz použila.
Ako to dopadlo
Podla mna ju zneužíva a vidí ze je jej totalne podradná. Chuda. Preboha akú odmenu. Radsej to ani nejdem čítať.
Vráť jej ju ak ju nekúpila ani za tých 120€ tak nedávaj žiadne peniaze,a ak si použila ani nezbadal jednoducho VRÁŤ!!! A nedebatujem
Ako to dopadlo?
Prekvapená? Ako môže niekto zabudnúť na tak drahú voňavku co kupovala?
Hádam si to už ukončila? Vrátila a hotovo.
Haha urcite si to zle pochopila 😂😂😂😂😂😂😂 vacsi blud uz nemohla vymysliet????
Jaj ako sa hovori najdrahsie veci su zadarmo…
Komu niet rady, tomu niet pomoci.
No nič ..už pomaličky začni objednávať,nech sa ti toho nenakopí veľa naraz...veľa šťastia s kamoškou, nevieš asi ako bojovať s takými ľuďmi... škoda
🤦🤦🤦ach žena...
Mala by si si uvedomit ze ona nie je kamaratka prosto jej ju vrat poloz na stol a hotovo, ty mas v plane si kupit inu. Nemusis nikomu nic vysvetlovat
Tak jej ju vrát, že nech ju teda vyhodí, keď ju nechce a povedz jej, že ty si chceš kúpiť originál aj s krabickou. Alebo jej ju daj do skrinky ako ona tebe 😀

Mňa zaujíma ta polovica odmeny. To ona od teba vydrankala, alebo si jej to sama zo svojej vôle dala?
A ako to dopadlo s tou voňavkou?