icon

Každá druhá žena chce mať muža, ktorý zarobí minimálne 4000 EUR

Včera o 07:44

Nedávno som čítala jednu diskusiu. Jedno dievča natocilo video ohladom toho, ake maju zeny dnes požiadavky na Mužov a ze kazda druha chce mat muža, ktory zarobí minimálne 4000€, ale realota je taka, ze priemerná mzda na Slovebsku je ovela nižšia, ze kde teda takí muži su?:D samozrejme sa tam zas prišla ukazovať bývala ruza Anetka, kde napísala, ze ona sama nedokaze vzhliadat k mužovi, ktory zarobí menej, ako tych 4000€. Tu sa mi naskytuje otázka. Ked je muz velmi šikovný učiteľ, hasic,záchranár, lekár a nezarobí tu jej požadovanú sumu, tak ona nedokaze k nemu vzhliadat. Ale ked si najde zvráteného prschateho psychopata, ktory ju bude psychicky týrať alebo mu bude robit milenku, tak k nemu vzhliadat bude, pretoze bude financne zabezpečený :D ta osoba by mala odovzdať IG. Lebo sa strapnuje:D nakolko kazdy vie, ze ze ti jej muži v zivote, co jej platia nove ceckyx kabelky a dovolenky su jej investory, ktory sa ale vracajú poslusne k manželkám :D kedze su vzdy tajní a nikto o nich nevie :D a takáto zena ide moralizovat, to vazne?:D

anonym_66fa07
Včera o 09:35
@anonym_aa5961

@anonym_66fa07 výborný nápad, tak môžme ísť spolu 😉

@anonym_aa5961 ja nepotrebujem,mesacn nam ide do domacnosti cez 10 000 euro, tebe iba 5 000 🙂

anonym_0555e8
Včera o 09:54

Kazda prva!!! 😅A? Bez penez do hospody nelez!

anonym_1f7b0e
Včera o 09:57
@anonym_0555e8

Kazda prva!!! 😅A? Bez penez do hospody nelez!

@anonym_0555e8 si chcela napisat:bez penez do vaginy nelez,ze???

anonym_ca5af0
Včera o 09:58

Sakra, a ja mam iba 3800, tak ostanem sam

anonym_0555e8
Včera o 10:01
@anonym_1f7b0e

@anonym_0555e8 si chcela napisat:bez penez do vaginy nelez,ze???

@anonym_1f7b0e do tvojej ked sa lezie s peniazmi, proti gustu ziadny disputat👍

anonym_5de52f
Včera o 10:03

@anonym_autor ja som vzdy cudujem kto take teubky ako je Aneta vobec sleduhe a pocuva
Tie zeny su mimo realitu a navyse ta anet je aj dost spatna a umela
To co rozprava by son si vobec k srdcu nebrala

anonym_1c3a40
Včera o 10:09
@anonym_66fa07

@anonym_aa5961 ja nepotrebujem,mesacn nam ide do domacnosti cez 10 000 euro, tebe iba 5 000 🙂

@anonym_66fa07 A čo robí taký úspešný muž na MK? Nikde ťa nepochvália, tak si sa prišiel vystatovať sem?

anonym_1f7b0e
Včera o 10:10
@anonym_0555e8

@anonym_1f7b0e do tvojej ked sa lezie s peniazmi, proti gustu ziadny disputat👍

@anonym_0555e8 tak ano muz mi dava celu vyplatu,ako aj ja jemu celu moju vyplatu a dokopy mame 4000eur az 5500eur takze ano,da sa vsetko ked su 2ja na to.
Ale zlatopka,co za prachy natrca piii,no hnus.A takemu bez prachov by ani neotrcila.

jogy1984
Včera o 10:11

Ale prosím vás to je zas jedna tých internetovývh tvorcov ktorý urobia kontroverzné video aby sa o nej hovorílo . A funguje to inak by tu táto diskusia nebola

anonym_66fa07
Včera o 10:27
@anonym_1c3a40

@anonym_66fa07 A čo robí taký úspešný muž na MK? Nikde ťa nepochvália, tak si sa prišiel vystatovať sem?

@anonym_1c3a40 a co robia uspesne zeny na modrom koniku? Potrebuju sa strapnovat? alebo az take uspesne niesu ? od kedy zrusili relaciu uragan, tak sa clovek nikde nenasmeje tolko ako tu.

anonym_4c1fd3
Včera o 10:29

Za mlada kazda chce to najlepsie, najviac penazi, nemysli na to, ze ak nema doma fontanku s zivou vodou, tak vek nikoho neobide, ze bude raz stara, tucna. V 40tke ju vymenia za novy model (preco cakat dlhsie). Potom hlada uz aj normalneho muza a kazdy jej nasraty povie, predtym ti nikto nebol dost dobry, teraz ked si stara, uz mozes tahat akurat do ... Chces s niekym stravit jesen zivota? Obrat sa fesakov, co ta doteraz prasili. Potom chodi fnukajuc, ako bol k nej princeznej zivot zly a preco musi byt dalsich 30-40 rokov sama so psom.

grimnir
Včera o 10:54

@anonym_autor Fíha, toľko tu je ľuďí s gigantickým príjmom. A potom som tu ja, obyčajný muž z obyčajného sveta, čo zarába niečo cez tisíc v čistom.

anonym_12dd49
Včera o 11:00
@grimnir

@anonym_autor Fíha, toľko tu je ľuďí s gigantickým príjmom. A potom som tu ja, obyčajný muž z obyčajného sveta, čo zarába niečo cez tisíc v čistom.

@grimnir tiez pozeram na tie palky. A na opacnej strane setrenie cakanie na rodicak plakanie ako ide vsetko hore....

anonym_aa5961
Včera o 11:05
@anonym_66fa07

@anonym_66fa07 to je smutne keď tvoja žena zarobí viac ako ty. Nerozmýšľal si urobiť s tým niečo?🤷🏼‍♀️

anonym_615ead
Včera o 11:06
@anonym_66fa07

@anonym_aa5961 preco iba tak malo? necitis sa byt podhodnotena? moja manzelka ma bezne 5 000 az 7 000 mesacne, a to je myslim taky priemer. Podla mna by si mala zmenit pracu za lepsiu.

@anonym_66fa07 tak je asi exkluzívna k*rva a naozaj ti môže každý závidieť

anonym_aa5961
Včera o 11:06
@anonym_1c3a40

@anonym_1c3a40 možno mal morký sen, tak sa ho snaží pretaviť aspoň do virtuálnej reality. 🤣

anonym_615ead
Včera o 11:11
@anonym_aa5961

@anonym_66fa07 🤣 idem si spraviť rýchlo nejaké kurzy. Čo odporúčaš? IT, účto?

@anonym_aa5961 jeho žena je prostitútka a on ju pasie, a ak nie tak len klame a žije z minimálky a ešte sa nezobudil. Primitiv

anonym_aa5961
Včera o 11:15
@anonym_615ead

@anonym_aa5961 jeho žena je prostitútka a on ju pasie, a ak nie tak len klame a žije z minimálky a ešte sa nezobudil. Primitiv

@anonym_615ead a prečo sa vôbec nad tým rozčuluješ? Veď mu dopraj 10 minút slávy. Očividne to je skôr znudená matka na materskej a dieťa jej akurát spí, tak nevie čo so sebou.

anonym_615ead
Včera o 11:17
@anonym_aa5961

@anonym_615ead a prečo sa vôbec nad tým rozčuluješ? Veď mu dopraj 10 minút slávy. Očividne to je skôr znudená matka na materskej a dieťa jej akurát spí, tak nevie čo so sebou.

@anonym_aa5961 áno, ma môj obdiv, úžasný je muž a jeho žena ešte viac 🥰

rybkoava
Včera o 11:19

Tieto sliepky s IQ hupacieho koníka, si len potrebujú nahnať followerov. Televízie na nich ešte zarábajú a toto mám byť vzor pre naše deti. 👏 Tieto slečny, poznám aj osobne. A teraz po 30 tke chcú normálnych mužov a založiť si rodiny. Lenže tí už sú dávno zadaní a často krát, teraz zarábajú pekné peniaze. Tí čo ostali to striedajú ako ponožky. Ja to stále hovorím, preberaj ale pozor aby si neprebral.

anonym_66fa07
Včera o 11:21
@anonym_aa5961

@anonym_66fa07 to je smutne keď tvoja žena zarobí viac ako ty. Nerozmýšľal si urobiť s tým niečo?🤷🏼‍♀️

@anonym_aa5961 ved prave preto som tu, potrebujem nabrat inspiraciu ako zarabat vela a pritom pisat na koniku cely den.

anonym_aa5961
Včera o 11:23
@anonym_66fa07

@anonym_aa5961 ved prave preto som tu, potrebujem nabrat inspiraciu ako zarabat vela a pritom pisat na koniku cely den.

@anonym_66fa07 veď sa ženy spýtaj. Určite bude mať nejaké tipy a triky ako na to

grimnir
Autor odpoveď zmazal
magdalienka11
Včera o 11:25

@anonym_autor mna take ženy vobec netrápia, to je ich problém.

anonym_aa5961
Včera o 11:33

@grimnir ďakujem za info, aspoň budem vedieť do budúcna kto tu blúznil. 😂💪

grimnir
Včera o 11:39
@anonym_aa5961

@grimnir ďakujem za info, aspoň budem vedieť do budúcna kto tu blúznil. 😂💪

@anonym_aa5961 Nemôžem povedať, že nie som urazený. Iba kvôli môjmu platu si myslíš, že som ten daný anonym z ktorého si tu robíš srandu.

anonym_1f7b0e
Včera o 11:43
@grimnir

@grimnir a potom tu pride tvoja zena vyplakavat,ze s takym muzovym prijmom a rodicak k tomu nemaju pomaly z coho vyzit.Vid ina diskusia.

autor
Včera o 12:00
@jogy1984

Ale prosím vás to je zas jedna tých internetovývh tvorcov ktorý urobia kontroverzné video aby sa o nej hovorílo . A funguje to inak by tu táto diskusia nebola

@jogy1984 lenže ona nie je tvorca videa, ale vyjadrila sa v komentároch ;)

anonym_7f1c58
Včera o 12:15

Ja nechcem muza, co zaraba 4000 mesacne, moj muz zaraba viac. A ja tiez

majlo1234
Včera o 12:22
@anonym_7f1c58

Ja nechcem muza, co zaraba 4000 mesacne, moj muz zaraba viac. A ja tiez

@anonym_7f1c58 mne by teda stacilo aj tych 4000. Nanestastie som si nie podla toho vyberala muza😀