Každá druhá žena chce mať muža, ktorý zarobí minimálne 4000 EUR
Nedávno som čítala jednu diskusiu. Jedno dievča natocilo video ohladom toho, ake maju zeny dnes požiadavky na Mužov a ze kazda druha chce mat muža, ktory zarobí minimálne 4000€, ale realota je taka, ze priemerná mzda na Slovebsku je ovela nižšia, ze kde teda takí muži su?:D samozrejme sa tam zas prišla ukazovať bývala ruza Anetka, kde napísala, ze ona sama nedokaze vzhliadat k mužovi, ktory zarobí menej, ako tych 4000€. Tu sa mi naskytuje otázka. Ked je muz velmi šikovný učiteľ, hasic,záchranár, lekár a nezarobí tu jej požadovanú sumu, tak ona nedokaze k nemu vzhliadat. Ale ked si najde zvráteného prschateho psychopata, ktory ju bude psychicky týrať alebo mu bude robit milenku, tak k nemu vzhliadat bude, pretoze bude financne zabezpečený :D ta osoba by mala odovzdať IG. Lebo sa strapnuje:D nakolko kazdy vie, ze ze ti jej muži v zivote, co jej platia nove ceckyx kabelky a dovolenky su jej investory, ktory sa ale vracajú poslusne k manželkám :D kedze su vzdy tajní a nikto o nich nevie :D a takáto zena ide moralizovat, to vazne?:D
Kazda prva!!! 😅A? Bez penez do hospody nelez!
Kazda prva!!! 😅A? Bez penez do hospody nelez!
@anonym_0555e8 si chcela napisat:bez penez do vaginy nelez,ze???
Sakra, a ja mam iba 3800, tak ostanem sam
@anonym_0555e8 si chcela napisat:bez penez do vaginy nelez,ze???
@anonym_1f7b0e do tvojej ked sa lezie s peniazmi, proti gustu ziadny disputat👍
@anonym_autor ja som vzdy cudujem kto take teubky ako je Aneta vobec sleduhe a pocuva
Tie zeny su mimo realitu a navyse ta anet je aj dost spatna a umela
To co rozprava by son si vobec k srdcu nebrala
@anonym_aa5961 ja nepotrebujem,mesacn nam ide do domacnosti cez 10 000 euro, tebe iba 5 000 🙂
@anonym_66fa07 A čo robí taký úspešný muž na MK? Nikde ťa nepochvália, tak si sa prišiel vystatovať sem?
@anonym_1f7b0e do tvojej ked sa lezie s peniazmi, proti gustu ziadny disputat👍
@anonym_0555e8 tak ano muz mi dava celu vyplatu,ako aj ja jemu celu moju vyplatu a dokopy mame 4000eur az 5500eur takze ano,da sa vsetko ked su 2ja na to.
Ale zlatopka,co za prachy natrca piii,no hnus.A takemu bez prachov by ani neotrcila.
Ale prosím vás to je zas jedna tých internetovývh tvorcov ktorý urobia kontroverzné video aby sa o nej hovorílo . A funguje to inak by tu táto diskusia nebola
@anonym_66fa07 A čo robí taký úspešný muž na MK? Nikde ťa nepochvália, tak si sa prišiel vystatovať sem?
@anonym_1c3a40 a co robia uspesne zeny na modrom koniku? Potrebuju sa strapnovat? alebo az take uspesne niesu ? od kedy zrusili relaciu uragan, tak sa clovek nikde nenasmeje tolko ako tu.
Za mlada kazda chce to najlepsie, najviac penazi, nemysli na to, ze ak nema doma fontanku s zivou vodou, tak vek nikoho neobide, ze bude raz stara, tucna. V 40tke ju vymenia za novy model (preco cakat dlhsie). Potom hlada uz aj normalneho muza a kazdy jej nasraty povie, predtym ti nikto nebol dost dobry, teraz ked si stara, uz mozes tahat akurat do ... Chces s niekym stravit jesen zivota? Obrat sa fesakov, co ta doteraz prasili. Potom chodi fnukajuc, ako bol k nej princeznej zivot zly a preco musi byt dalsich 30-40 rokov sama so psom.
@anonym_autor Fíha, toľko tu je ľuďí s gigantickým príjmom. A potom som tu ja, obyčajný muž z obyčajného sveta, čo zarába niečo cez tisíc v čistom.
@anonym_autor Fíha, toľko tu je ľuďí s gigantickým príjmom. A potom som tu ja, obyčajný muž z obyčajného sveta, čo zarába niečo cez tisíc v čistom.
@grimnir tiez pozeram na tie palky. A na opacnej strane setrenie cakanie na rodicak plakanie ako ide vsetko hore....
@anonym_aa5961 ja nepotrebujem,mesacn nam ide do domacnosti cez 10 000 euro, tebe iba 5 000 🙂
@anonym_66fa07 to je smutne keď tvoja žena zarobí viac ako ty. Nerozmýšľal si urobiť s tým niečo?🤷🏼♀️
@anonym_aa5961 preco iba tak malo? necitis sa byt podhodnotena? moja manzelka ma bezne 5 000 az 7 000 mesacne, a to je myslim taky priemer. Podla mna by si mala zmenit pracu za lepsiu.
@anonym_66fa07 tak je asi exkluzívna k*rva a naozaj ti môže každý závidieť
@anonym_1c3a40 možno mal morký sen, tak sa ho snaží pretaviť aspoň do virtuálnej reality. 🤣
@anonym_66fa07 🤣 idem si spraviť rýchlo nejaké kurzy. Čo odporúčaš? IT, účto?
@anonym_aa5961 jeho žena je prostitútka a on ju pasie, a ak nie tak len klame a žije z minimálky a ešte sa nezobudil. Primitiv
@anonym_aa5961 jeho žena je prostitútka a on ju pasie, a ak nie tak len klame a žije z minimálky a ešte sa nezobudil. Primitiv
@anonym_615ead a prečo sa vôbec nad tým rozčuluješ? Veď mu dopraj 10 minút slávy. Očividne to je skôr znudená matka na materskej a dieťa jej akurát spí, tak nevie čo so sebou.
@anonym_615ead a prečo sa vôbec nad tým rozčuluješ? Veď mu dopraj 10 minút slávy. Očividne to je skôr znudená matka na materskej a dieťa jej akurát spí, tak nevie čo so sebou.
@anonym_aa5961 áno, ma môj obdiv, úžasný je muž a jeho žena ešte viac 🥰
Tieto sliepky s IQ hupacieho koníka, si len potrebujú nahnať followerov. Televízie na nich ešte zarábajú a toto mám byť vzor pre naše deti. 👏 Tieto slečny, poznám aj osobne. A teraz po 30 tke chcú normálnych mužov a založiť si rodiny. Lenže tí už sú dávno zadaní a často krát, teraz zarábajú pekné peniaze. Tí čo ostali to striedajú ako ponožky. Ja to stále hovorím, preberaj ale pozor aby si neprebral.
@anonym_66fa07 to je smutne keď tvoja žena zarobí viac ako ty. Nerozmýšľal si urobiť s tým niečo?🤷🏼♀️
@anonym_aa5961 ved prave preto som tu, potrebujem nabrat inspiraciu ako zarabat vela a pritom pisat na koniku cely den.
@anonym_aa5961 ved prave preto som tu, potrebujem nabrat inspiraciu ako zarabat vela a pritom pisat na koniku cely den.
@anonym_66fa07 veď sa ženy spýtaj. Určite bude mať nejaké tipy a triky ako na to
@anonym_autor mna take ženy vobec netrápia, to je ich problém.
@grimnir ďakujem za info, aspoň budem vedieť do budúcna kto tu blúznil. 😂💪
@grimnir a potom tu pride tvoja zena vyplakavat,ze s takym muzovym prijmom a rodicak k tomu nemaju pomaly z coho vyzit.Vid ina diskusia.
Ale prosím vás to je zas jedna tých internetovývh tvorcov ktorý urobia kontroverzné video aby sa o nej hovorílo . A funguje to inak by tu táto diskusia nebola
@jogy1984 lenže ona nie je tvorca videa, ale vyjadrila sa v komentároch ;)
Ja nechcem muza, co zaraba 4000 mesacne, moj muz zaraba viac. A ja tiez
Ja nechcem muza, co zaraba 4000 mesacne, moj muz zaraba viac. A ja tiez
@anonym_7f1c58 mne by teda stacilo aj tych 4000. Nanestastie som si nie podla toho vyberala muza😀

@anonym_66fa07 výborný nápad, tak môžme ísť spolu 😉