icon

Každá druhá žena chce mať muža, ktorý zarobí minimálne 4000 EUR

Včera o 07:44

Nedávno som čítala jednu diskusiu. Jedno dievča natocilo video ohladom toho, ake maju zeny dnes požiadavky na Mužov a ze kazda druha chce mat muža, ktory zarobí minimálne 4000€, ale realota je taka, ze priemerná mzda na Slovebsku je ovela nižšia, ze kde teda takí muži su?:D samozrejme sa tam zas prišla ukazovať bývala ruza Anetka, kde napísala, ze ona sama nedokaze vzhliadat k mužovi, ktory zarobí menej, ako tych 4000€. Tu sa mi naskytuje otázka. Ked je muz velmi šikovný učiteľ, hasic,záchranár, lekár a nezarobí tu jej požadovanú sumu, tak ona nedokaze k nemu vzhliadat. Ale ked si najde zvráteného prschateho psychopata, ktory ju bude psychicky týrať alebo mu bude robit milenku, tak k nemu vzhliadat bude, pretoze bude financne zabezpečený :D ta osoba by mala odovzdať IG. Lebo sa strapnuje:D nakolko kazdy vie, ze ze ti jej muži v zivote, co jej platia nove ceckyx kabelky a dovolenky su jej investory, ktory sa ale vracajú poslusne k manželkám :D kedze su vzdy tajní a nikto o nich nevie :D a takáto zena ide moralizovat, to vazne?:D

Strana
z3
domkakvet
Včera o 13:05

@anonym_autor ved nech si kazdy vybera podla svojich priorit.

autor
Včera o 13:42
@domkakvet

@anonym_autor ved nech si kazdy vybera podla svojich priorit.

@domkakvet to ano. Mne je ukradnuté, ze niektore si vyberajú podla konta. Ale nech netrepe.kraviny o mužoch, ktori nezarábajú 4000€ a viac, ze su neambiciozni, lenivi a nejakí somraci. Lebo medzi nimi je kopec kvalitných mužov. Mne sa jedna o to, ako moze taka osoba pisat podobne kraviny, ako keby nevedela, ze existujú pozicie, bez ktorých by ani ona nefungovala a tymito jej vyjadreniami tych mužov doslova uráža. Kto nema uctu k nejakej praci, je za mna velmi pokriveny clovek. Vidno to aj tu na MK. Kopec narcistickych žien, ktore si tu prídu dvíhať svoje ega. Pritom by som rada videla s kym a ako žijú. Vela z nich samo alebo s nejakymi psychopatmi, ale tu budu urazat slušných ludi. Za mna úspešný clovek na urovni, nikdy nebude dehonestovat ziadnu pracu, to robia len chudáci

jogy1984
Včera o 14:29
@anonym_autor

@jogy1984 lenže ona nie je tvorca videa, ale vyjadrila sa v komentároch ;)

@anonym_autor a ? Jedna lastovička leto nerobí. Ono si robiť názor na základe jedného komentu u ktorého nevieš ani kdo ho poriadne napísal by som si ťažkú hlavu nerobil

simca06022011
Včera o 14:35

@anonym_autor treba pri videach pochopit jednu vec, nejde tam o riadny nazor, vazny nazor = ide o dosah, sledovanost, komentare - aj tie negativne... o nic ine. Tym padom taketo debaty ani nemaju zmysel. Rovnako tak to je aj v komentarovej casti, tam sa casto najdu rozne vyplody fantazie.. a co? Nie nepotrbeuje kazda zena muza, co zarobi 4t eur, zase druha vec je, ze urcite je logicke a rozumne, ze kazdy by bola rada keby ten jej muz tolko vedel zarobit, albeo ona by vedela tolko zarobit. NIC nie je zle, na to m nieco "chciet". "Osoby" co videa taketo robia, alebo maju chliev doma a zrazu akoze riadia, alebo akoze sa balia a davaju tam nezmysly, zubne kefky do topanok atd = nerobia to lebo su dementne, ale iba kvoli dosahu. Taketo videa preskakujem, davam nezobrazovat viac a urcite neriesim a nekomentujem, nepotrebujem mat siete preplnene hlupostami.

anonym_295404
Včera o 14:38

Ja by som teda muža, ktorý zarobí 4000 eur nechcela

domkakvet
Včera o 15:03
@anonym_autor

@domkakvet to ano. Mne je ukradnuté, ze niektore si vyberajú podla konta. Ale nech netrepe.kraviny o mužoch, ktori nezarábajú 4000€ a viac, ze su neambiciozni, lenivi a nejakí somraci. Lebo medzi nimi je kopec kvalitných mužov. Mne sa jedna o to, ako moze taka osoba pisat podobne kraviny, ako keby nevedela, ze existujú pozicie, bez ktorých by ani ona nefungovala a tymito jej vyjadreniami tych mužov doslova uráža. Kto nema uctu k nejakej praci, je za mna velmi pokriveny clovek. Vidno to aj tu na MK. Kopec narcistickych žien, ktore si tu prídu dvíhať svoje ega. Pritom by som rada videla s kym a ako žijú. Vela z nich samo alebo s nejakymi psychopatmi, ale tu budu urazat slušných ludi. Za mna úspešný clovek na urovni, nikdy nebude dehonestovat ziadnu pracu, to robia len chudáci

@anonym_autor nech si rozpravaju co chcu, nemozeme nikomu branit v jeho nazoroch a je tvoja vec, ci budes alebo nebudes s takym clovekom udrziavat kontakt, ked sa ti to nepaci neudrzuj kontakt.

anonym_e8a835
Včera o 15:04

Moja a ty si čo mala v škole z gramatiky? Popracuj radšej na svojom pravopise a nerieš akúsi Anetku. Čo ťa je po nej?

summer138
Včera o 17:07
@anonym_295404

Ja by som teda muža, ktorý zarobí 4000 eur nechcela

@anonym_295404 prečo? 😅

tilly
Autor odpoveď zmazal
anonym_295404
Včera o 17:09
@summer138

@anonym_295404 prečo? 😅

@summer138 minimálne 8000 🤣🤣🤣🤣

karolinakr
Včera o 22:20

ked idete s mužom 50:50, tak vam može byt jedno, kolko zaraba..z jeho peňazi nemíňate, ak ma taku vyšku vkladu do spoločneho ako vy, tak je fuk či ma 800 alebo 10 000, zvyšok ide do jeho vačku...

kabyko
Dnes o 21:58

Zasa tieto dristy a výmysly užívateliek MK. Každá druhá tu zarába 10k eur mesačne a nemá nič iné na práci len o tom tu vypisovať. Realita je taká, ze v 2024 bol priemerný plat na Slovensku okolo 1100eur a médianovy nebol ďaleko od toho. Čiže polovica pracujúcich na zmluvu ľudí zarábala menej ako 1100. V prešovskom kraji to bolo dokonca len 900eur.

anonym_deb0fa
Dnes o 22:11

Zaujímavé, podľa toho by sa o mňa mali ženy biť. Som muž krátko po tridsiatke, ambiciózny, zarábam viac než 4-tisíc mesačne, a napriek tomu som sám. Je však pravda, že nikomu nevešiam na nos, koľko zarábam (aj preto píšem anonymne a neuvádzam presnú sumu).

Na druhej strane, o ženu–zlatokopku a bez ambícií by som ani nezakopol.
Aby bolo jasné — ambíciami nemyslím túžbu nájsť si bohatého chlapa, ale skutočnú cieľavedomosť.

demodun
Dnes o 23:07

No toto. Ako sa nám tu roztrhlo vrece s nadpriemerne zarábajúcimi mužmi. 😃
Len rozmýšľam kde sa stala chyba, že sa musia prísť anonymne pochváliť práve tu na koňa.
To musí byť hrozná nuda

Strana
z3