icon

Kde a komu sa vyžalujete so svojím trápením, keď nemáte kamarátky?

6. sep 2023

Baby, tie co nemáte kamarátky ako a kde sa vyzalujete so svojím trápením?
Ja nemám ani jednu , nikdy mi žiadna nechýbala no teraz by som jednu dobrú potrebovala.
Potrebujem sa vyrozprávať, vyžalovať , poradiť....
Tu na mk ked niečo napíšem tak mi to buď vymazu alebo každá mi píše ze je to vymyslené a mam ist uz do školy a pod.
Tu sa dobrého človek len málokedy dočká. 😑

magic08
6. sep 2023

spravaj sa ako rozumna zena, zacni pouzivať mozog. Toto je len chvilkove poblaznenie, ktore si mozno len nahovaras. Nekontaktuj ho, nevyhladavaj ho, nedivaj sa mu do oci, vyhybaj sa mu.

marcellka32
6. sep 2023

To ťa vie pár žmurknuti takto obalamutiť až nevieš čo so sebou?
Zmurkajuci chlapi sú vždy len zabavkari, pohraju sa idú ďalej..denne žmurka aj na ďalšie a čaká ktorá sa chytí...
Choď do Lidla, majú dobrú akciu na víno, daj si večer s mužom, choďte na večeru, do divadla,... večer ukončite ty vieš ako ...

0silvia0
6. sep 2023

Skus sa mu vyhybat. Ty toho kolegu aj nejako blizsie poznas? Poznas jeho charakter, rodinnu situaciu?

autor
6. sep 2023

@lubkovaandrejka to nemôžem, no ďakujem si milá.

autor
6. sep 2023

@0silvia0 nie vôbec, poznáme sa len z práce.

magic08
6. sep 2023

s hlavne, naozaj si zvaz, ci ti to stoji za to, prist o rodinu. Dokazes uzivit sama svoje deti, ostat na vsetko sama? myslis, ze ten kolega by sa s radostou o teba postaral, keby ta muz opusti kvoli tvojej nevere? Ja chapem, ze je to tazke, odolavat niekomu, kto ta pritahuje, no ver mi, ze ti to nestoji za to, prist o vsetko!

autor
6. sep 2023

@magic08 rozum odišiel na dlhodobú dovolenku.

Ako myslíš, že si to len nahovaram ?

laura1607
6. sep 2023

Zabudni naňho. Ja som bola v podobnej situácii ešte pred deťmi...naozaj už som uvažovala o rozvode bolo to veľmi silné, potom som si zlomila nohu a ostala doma, vtedy som si uvedomila že je to ošiaľ, po PN som dala výpoveď zmenila číslo... Trvalo to pár dní a už mi svitlo aká som bola hlúpa, dnes som šťastná že som vtedy mala úraz vďaka ktorému som odolala...

magic08
6. sep 2023

jeho zaujem

autor
6. sep 2023

@marcellka32 no evidentne ano. Zmurkol a ja som bola hotová. 🤦‍♀️

@magic08 je to možné, nie som si istá ci niečo tam je aj keď by som povedala ze áno.

0silvia0
6. sep 2023

Takze ty ho vobec nepoznas, co je to za chlapa, len ti lichoti muzsky zaujem. Ze niekto o teba este stoji, ze si este pre niekoho atraktivna. Toto je len kriza stredneho veku. To prejde, vyhybaj sa mu.

autor
6. sep 2023

@laura1607 ďakujem za tvoju skúsenosť.
Ja to mam opačne.
Kolegu poznám už pár rokov, potom som bola na dlhodobej pn . Od januára zas pracujem a potom to začalo, ani neviem ako . Neviem kde bol ten prvý moment. A čo sa stalo jed pred tým má vôbec nezaujímal

autor
6. sep 2023

@0silvia0 kedy nastáva kríza stredného veku?
Možno je to ozaj tak 🤔

magic08
6. sep 2023

ja ti poveim,co sa stalo... ked je koze dobre, ide sa na lad smykat... zastav to v zarodku, ak si nechces skomplikovat, alebo znicit zivot, sebe, manzelovi aj detom

autor
6. sep 2023

@magic08 mam len jedno dieťa a pred prahom dospelosti . Takže by som to zvládla. No ja nechcem prísť o svojho muža.

kittykat22
6. sep 2023

Travite s muzom kvalitne spolocny cas? Dovolenky, welness, vylety, sporty? Nebude toto poblaznenie len preto, ze vas vztah padol do stereotypu?

magic08
6. sep 2023

tak ked necches prist o muza, tak sa na to vsetko vykasli a celu energiu venuj chlapovi, ktory za to stoji, t.j. manzelovi. Ver ze nechces ostat sama s vycitkami, ako si si domrvila zivot a este ty z toho ostanes najhorsia v ociach kazdeho

0silvia0
6. sep 2023

Okolo styridsiatky...

autor
6. sep 2023

@kittykat22 na to nieje čas . Žiadne športy, boli sme na dovolenke v auguste. A najbližšia bude zas len budúci rok v lete. Inak naozaj každý deň to isté. Práca a co uvariť a zas a zas stále dookola 😆

ckocka
6. sep 2023

Zober si príklad z diskuzie nevesta sa mi zverila a buď rada že nemáš komu rozprávať o svojich problémoch. Čím menej o tebe niekto vie, tým menej ti može uškodiť.

autor
6. sep 2023

@0silvia0 mam 35

0silvia0
6. sep 2023

Preco nemate cas na spolocne aktivity s muzom? Dieta velke, to ste taki pracovne zaneprazdneni?

autor
6. sep 2023

@ckocka aj to je pravda. 🥴

domkakvet
6. sep 2023

Ako to ze nemas kamaratky, mozes ich najst v skole, v praci, na kruzkoch a inde.

hladamematku
6. sep 2023

no kamaratky ju na to aby si ich aj pocuvala a podporila nie len zatazila svojimi problemamy....ak ches len tak niekoho zatazovat zaplatit si psychologa

kittykat22
6. sep 2023

Pokial je vas zivot o jednej dovolenke rocne bez spolocnych zaujovych aktivit tak to je zazrak, ze si s muzom vydrzala tak dlho. Inak pisala si, ze mate dieta pred prahom dospelosti a ty mas 35 rokov?

marca12
6. sep 2023

ja som sa nikdy nikomu nezalovala,nedoverujem ludom. Jedine muzovi poviem cokolvek a ostatne,ktore dusim v sebe,si nejako viem spracovat. Sportujem,som aktivna,tam si vybijem energiu aj frustraciu,takze nemusim nikoho zatazovat svojimi uvahami a problemami.

autor
6. sep 2023

@0silvia0 no mame obaja toho v práci veľa. Ja pracujem 6x do týždňa takže toho času je fakt málo. Večer už len odpocivame. 😆

autor
6. sep 2023

@domkakvet v škole?
Nie, ja len praca, obchod a domov.

autor
6. sep 2023

@hladamematku ved to je jasné, ja som typ co tiež pomôžem. Nie len ja by som ju zatazila .