icon

Kde a komu sa vyžalujete so svojím trápením, keď nemáte kamarátky?

6. sep 2023

Baby, tie co nemáte kamarátky ako a kde sa vyzalujete so svojím trápením?
Ja nemám ani jednu , nikdy mi žiadna nechýbala no teraz by som jednu dobrú potrebovala.
Potrebujem sa vyrozprávať, vyžalovať , poradiť....
Tu na mk ked niečo napíšem tak mi to buď vymazu alebo každá mi píše ze je to vymyslené a mam ist uz do školy a pod.
Tu sa dobrého človek len málokedy dočká. 😑

marpel
6. sep 2023

@autorka nemôže za tým byť len pobluznenie z nedostatku pozornosti manžela? Konečne sa objavil niekto, kto o teba zavadí očkom, kto sa ťa opýta ako sa máš, prejaví záujem a preto si z neho taká paf?

autor
6. sep 2023

@kittykat22 na častejšie nie je čas .
Áno syn ma 16r . Co je na tom zle?

autor
6. sep 2023

@marpel manžel mi často hovorí pekne slová. Určite častejšie než ja.

marpel
6. sep 2023

Tak ešte to môže byť, že ťa láka dobrodružstvo a to, že je to zakázané 🤷🏻‍♀️. Lebo keď ho nepoznáš, nevieš akú má povahu, ci nie je náhodou zadaný, tak je to fakt len taký hormonálny ošiaľ a ten je lepšie uťať hneď v zárodku, kým ti nezničí vzťah

basullinka
6. sep 2023

Ahoj, ak chces napíš súkromnú správu 🙂

kvetinka75
6. sep 2023

Autorka ak mas potrebu kludne mi napis. Mozno poradim a ak , nie aspon som to skusila

kittykat22
6. sep 2023

Zle na tom nic nie je. ALe na to, aky zijes zivot si pomerne mlada. Otehotnela si v 18 rokoch a potom si predpokladam vychovavala dieta a spadla do vsednosti. Si velmi mlada aby si zila taky usadly zivot bez dovoleniek, zabavy a sportu.
Preco nechodite viac vonku, za sportom alebo na dovolenky? Myslim tym, ci nahodou ty alebo muz nemate tu potrebu. Alebo ste to nikdy nerobili?
Uprimne, je aj pochopitelne, ze si sa zakukala do ineho muza, ked zijes tak nudny zivot 😬

kvetinka75
6. sep 2023

Jaj tak uz si napisala. Takze ak nechces prist o muza a rodinu tak sa podla toho ajnchovaj. Podlahla si nejakej iluzii . Chovas sa ako pubertiacka a nie dospela zena. Nieco si si v hlave vykonstruovala a zijes v tom

0silvia0
6. sep 2023

Tak mam o 15 rokov viac ako ty a zijem aktivnejsi zivot ako ty. Mohla by si sa z toho dochodcovskeho levelu konecne prebudit a zacat zit aj s muzom. Potom ti nebudu chodit po rozume blbosti.
Ake odpocivanie po praci? Kazdy vikend niekam vybehnite, koncert, kino, pivo, pizza. Hned budes mat zivot farebnejsi.

yoxinka
6. sep 2023

Ahoj, ja ti napíšem, ako trávime čas s mužom pri troch deťoch, dvoch školákoch a jednom škôlkarovi. Raz týždenne ideme spolu plávať. Zariadime si prácu tak, že proste raz do týždňa nám to výjde, je to také naše rande. K tomu obaja športujeme individuálne. Muž beháva a bike, ja cvičím. To je taká individuálna psychohygiena. Jeden si ide po svojom, druhý sa stará o deti. Pavidelne odovzdávame deti babkám (buď odvezieme alebo príde moja mama) a vtedy ideme na večeru, do kina, na túru, hocikam sami. Známi na tento účel nemajú babky, tak si najali opatrovateľku raz do týždňa a riešia si program sami bez detí. My sa s mužom ozaj veľa rozprávame, nie o deťoch o sebe. Inak sme aktívni, chodíme ako rodina po výletoch, na túry, stretávame sa s kamošmi. Vy máte jedno 16 ročné dieťa, môžete si s chlapom robiť čo chcete. Keď na svojom vzťahu nezačnete čo najskôr aktívne pracovať, tak sa vám vzťah rozsype, lebo treba na ňom makať. Z tvojho opisu som mala pocit, že píše 50 ročná žena, ale 35!!! Ste znudení a nemáte s mužom spolu žiaden kvalitný čas, preto ti zvlhnú gaťky, keď na teba kolega žmurkne! Za váš vzťah ste zodpovední vy dvaja, treba si to uvedomiť a začať s tým niečo robiť. Vzťah sa len tak nestane, je to práca, treba na tom aktívne makať.

sszuzu8
6. sep 2023

Bohu.. Alebo do denníka 🙂

autor
6. sep 2023

@marpel na fb ma ze nezadany. Ani prsteň nemá tak dedukujem že je voľný.
Asi skôr to zakázané láka , fakt neviem.
Naozaj som to chcela utat, ale sa mi to nedarí.
Povedala som si ze dosť, nebudem ho hľadať a dúfať ze ho uvidím, ze sa mu budem vyhýbať ako je to možné. Aj keď sa to nedá na 100% keďže pracujeme v jednej budove. Aj tak mi to nejde.
Žiaľ, správam sa horšie ako pubertiacka.

autor
6. sep 2023

@basullinka veľmi rada, no som tu už dlho a nechcem sa uverejniť.
Myslela som si ze si dám iný účet ale mat 2 je tiež zakázané.

autor
6. sep 2023

@kvetinka75 aj tebe nausrm to isté.
Veľmi rada, no som tu už dlho a nechcem sa uverejniť.

valeria_h
6. sep 2023

Kľudne píš ip 🙂

autor
6. sep 2023

@kittykat22
@0silvia0
@yoxinka
My sme tak neaktívny a vyhovuje nám to obom .😁
Dovolenky nás viac unavia ako pomôžu. 😃 kino ideme tiež 1x za rok.
No chodíme do reštaurácií iba my dvaja keďže syn uz s nami veľmi nechce ísť. Ci na kávu.
Cez víkend nie. To ja skoro vždy robím. Naposledy som mala voľný víkend počas dovolenky. A voľno mam jeden pracovný deň. A muz zas cez víkend je doma. Takže sa vidíme len poobede/večer .
No ja som bola do teraz spokojná vydatá žena. Neviem co sa deje somnou a neviem to zastaviť. Aj keď si niekto myslí že je to jednoduché, tak nie nie je to jednoduché aspoň teda pre mňa nie.

autor
6. sep 2023

@kvetinka75 nausrm = napíšem

autor
6. sep 2023

@valeria_h Veľmi rada, no som tu už dlho a nechcem sa uverejniť.

autor
6. sep 2023

@sszuzu8 to je velmi pekné, no napr. písať si niečo, je dosť nebezpečné .
Bohu... často mu hovorím o tom no neviem , mam pocit ze nepočúva. Poviem napríklad ze nech mi dá silu odolat a potom zmurkne a ja som ešte viac na mäkko. Alebo nech mi nechodí do cesty a zrazu je predomnou/ zamnou. 🥺

lubkovaandrejka
6. sep 2023

Preco by si nemohla??

lubkovaandrejka
6. sep 2023

Aha,uz vidim. Ak ti to pomoze vytvor si fakeovy mail a napis mi,ak budes chciet.🙂

marysa21
6. sep 2023

Kľudne mi môžeš napísať .

kittykat22
6. sep 2023

Mozno si len myslis, ze ti vyhovuje neaktivny zivot, pretoze iny nepoznas. Doteraz si sa starala o syna a mala si vzruso kazdy den. Syn je velky, nepotrebuje ta a ty sa nudis. Tym aktivnym zivotom by si dostala zabavu a potesenie a neriesila by si kolegu.
Nechces zacat robit kurz alebo skolu? Nieco na zivotnu zmenu? Teraz mas cas na seba a mozes zmenit vizaz, karieru, skusit nove kruzky, mat novu zabavu.

luccija
6. sep 2023

Nepoznám ženu ktorej sa to niekedy nestalo🙂
Vieš, že chces byť s mužom, tak máš odpoveď.
Je to len poblaznenie chvíľkové rozptýlenie v nude.
Tak sa mu vyhybaj.Len Ta balamuti

autor
6. sep 2023

Úplne som prekvapená z vašich reakcií.
Som myslela ze ma dáte pod čiernu zem a naozaj sa mi snažíte pomôcť.
Som vám všetkým vďačná.

@kittykat22 kurz a školu? Vobec nie.
Ja som rada ze mam aspoň jeden deň voľný. Pracujem 6x do týždňa tak som rada ze som rada.
A to voľno využije človek zas na domácnosť. Pranie, žehlenie atď ved to každá pozná.

vilma7
6. sep 2023

Vieš, ono je to možno ak tým, že si zažila malo vzťahov, možno až jeden ktorý skončil svadbou.
Ja by som si to chvíľkové pobluznrnie asi užila, ale určite by som to nenechala zájsť ďalej.
Alebo ťa to v niečom obmädzuje? Veď nejde o nič hrozné, len flirt, pokiaľ to pri flirte ostane.
To že nemá prsteň, nemusí nič znamenať. Ty nosíš obrúčku? Ja a ani môj manžel nie, lebo v práci by mohlo prísť k poškodenou alebo strate a nem ich doma v skrini. Ja by som sa asi len posnazila o to, aby Pan vedel že som vydatá, a čakala či sa bude snažiť o niečo viac, alebo má charakter, a ostane to v tomto štádiu.
Ak o manžela prísť nechceš, tak neriskuj. Ale takýto flirt možno bude pozitívne vplývať aj na váš vzťahy. Viac so uvedomiš, čo máš doma.

autor
7. sep 2023

@vilma7 no fakt som veľa vzťahov nemala, nejaké chodenie.
Potom ako 16r som spoznala svojho muza, som s nim dodnes. On bol môj jediný sex. partner.

autor
7. sep 2023

@luccija neda sa mu vyhýbať, keď poviem si ze dosť a potom idem do práce a hrozne ho túžim vidieť .

autor
7. sep 2023

@marysa21 ďakujem, no naozaj nechcem prezradiť kto som. Som tu už dlho.

yoxinka
7. sep 2023

Ja som tiež mala sex iba s mojím manželom a nemám potrebu kukať po iných chlapoch a teda, stalo sa mi, že ma sem tam nejaký fešáčik začal zmotávať. Ja som okamžite presne a jednoznačne vyjadrila, že nemám záujem. Náš sexuálny život je však super, mne v tejto oblasti nechýba nič. Avšak, úprimne, tak nudný vzťah (sorry, neviem to inak napísať) ako máte vy, to nemali ani moji svokrovci pred 60tkou. Píšeš, že tebe nechýbajú nejaké aktivity, no zjavne chýbajú, keď padneš na kolená, lebo kolega ŽMURKOL. Poznám kočku, ktorá sa nechala namotať takto kolegom, párkrát sa s ňou vyspal a už po nej ani nepozrel. Trápno v práci neskutočné, jej muž sa to dozvedel. Prišla o rodinu, prišla o dobrého muža a ešte bola za trúbu, lebo chlap sa v robote “pochválil”, takže to všetci vedeli.